İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Empoli Monza İddaa Tahmini 21.01.2024

21 Ocak Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen İtalya Serie A Ligi‘nin 21. hafta mücadelesinde, Empoli ile Monza karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 17:00 itibariyle, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Carlo Castellani Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Betroad, Empoli galibiyetine 2.78, beraberliğe 3.35, Monza galibiyetine ise 2.60 oran belirlemiş durumda.

Empoli Teknik Adam Değişikliğine Gitti

İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ikinci yarısına mağlubiyetle başlangıç yapan ve uzun süredir düşme potasından kurtulmayı başarmayan Empoli, 20. hafta sonunda 3. kez teknik adam değişikliğine gitti. Son 8 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan ev sahibi, 5 mağlubiyet, 3 beraberliğin ardından teknik adam Aurelio Andreazzoli ile yollarını ayırmak zorunda kaldı. Kalesini 20 maçta tam 35 gole kapatamayan ve rakip fileleri 11 kez havalandırabilen Empoli cephesinde geçtiğimiz hafta itibariyle göreve Davide Nicola getirildi. Yeni hocasıyla ilk sınavını Monza’ya karşı verecek olan Empoli, sezonun ilk yarısında mağlup olduğu rakibine karşı kazanarak, düşme hattından kurtulmak için umutlanmak istiyor. Düşme hattının üzeriyle puan farkının 5’e kadara yükseldiğini belirtelim.

Monza Galibiyet Hedefinde

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 20 haftayı 6 galibiyet, 7 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bırakan Monza, topladığı 25 puanla 11. sırada kendisine yer buldu. Raffaele Palladino ve öğrencileri, küme düşme tehlikesinden uzak kalmayı başarırken, üst sıralara ise yetişemedi. Son haftalarda başlayan kötü gidişata çare arayan Monza, 5 haftalık fikstürde sadece Frosinone’yi mağlup etmeyi başarırken, geri kalan 4 haftada puan kayıplarına engel olamadı. Geçtiğimiz hafta lider İnter karşısına çıkan Monza, taraftarı önünde 5-1’lik yenilgiden kurtulamadı ve ağır bir darbe aldı. Maç başına 1 gol ortalamasıyla mücadele veren Mona, bu hafta sezonun ilk yarısı iç sahada 2-0’lık skorla mağlup ettiği Empoli ile karşı karşıya gelecek.

Empoli – Monza Maç Bilgileri

Empoli – Monza Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carlo Castellani Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Empoli takımında Simone Bastoni, Giuseppe Pezzella, Tyronne Ebuehi ve Mattia Destro’nun sakatlıkları devame ediyor. Matteo Cancellieri ise kart cezalısı. Monza’da ise Gianluca Caprari ve Michele Di Gregorio’nun sakatlıkları devam ediyor. Samuele Birindelli ve Papu Gomez ise cezalı durumda.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Elia Caprile, Sebastiano Luperto, Youssef Maleh, Daniel Maldini, Alberto Grassi, Jacopo Fazzini, Filippo Ranocchia, Liam Henderson, Petar Stojanovic, Liberato Cacace, Francesco Caputo.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Alessandro Sorrentino, Andrea Carboni, Pablo Mari, Luca Caldirola, Giorgos Kiriakopoulos, Roberto Gagliardini, Matteo Pessina, Andrea Colpani, Lorenzo Colombo, Patrick Ciurria, Dany Mota.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 21. haftaya girilirken, iki takımda galibiyet adına güven vermeyi başaramadı. İstikrardan uzak performanslar sergileyen Empoli ve Monza, 90 dakika sonunda galibiyet hedefine ulaşamasa dahi, rakip fileleri havalandırmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Empoli iç sahada hata yapmadı. Monza karşısında üstün bir futbolla galibiyeti hak eden ev sahibi, 90 dakika boyunca kalesini gole kapatmayı başarırken, kalesinde gole geçit vermedi.