sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 27.01.2024

27 Ocak Cumartesi akşamı Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga kapsamında sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Nice – Metz: MS 1 ve KGYOK, 1.47 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; Fransa Ligue 1 sahnesinde 19. hafta heyecanı 27 Ocak Cumartesi akşamı devam ederken, Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak mücadelede, Nice ile Metz karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı ise beIN SPORTS 3. Fransa Ligue 1’de yoluna liderin en yakın takipçisi olarak devam eden Nice, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Rennes deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle döndü ve dış sahada üst üste 3. yenilgisini aldı. İlk 13 haftaya namağlup performansıyla damga vuran Francesco Farioli ve öğrencileri, son 6 haftada ise 3 galibiyet, 3 mağlubiyete imza attı. Nantes, Le Havre ve Rennes deplasmanlarından mağlup dönmek zorunda kalan Nice, liderin 8 puan gerisine kadar düştü. İç sahada ise namağlup bir performans sergilemeyi başaran ev sahibi, taraftarı önünde çıktığı son 5 maçtan galip çıktı. Kalesinde 11 gole izin veren ve ligin en iyi savunma performansını ortaya koyan Nice, genç teknik adamı Faroioli önderliğinde bu sezon ilk 18 hafta itibariyle pas oyunuyla dikkat çekti. Geriden oyun kurmakta son derece iyi olan ev sahibi, hala Fransa Ligue 1’in en iyi performanslarından birine sahip. Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta Toulouse’u evinde ağırlayan Metz, 10 kişiyle tamamladığı karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrılırken, üst üste 5. mağlubiyetini aldı. Erken bir golle geriye düşen Metz, pozisyon üretmekte zorlandığı karşılaşmanın 72. dakikasında Christopher Herelle’nin kırmızı kartıyla 10 kişi kaldı. Son 5 haftanın tamamında mağlubiyet yaşayan konuk ekip, kalesinde gördüğü 8 gole karşılık, rakip fileleri sadece 1 kez havalandırabildi. Son haftaların en formsuz takımları arasında yer alan Metz’in, düşme hattıyla arasında sadece averaj farkı bulunuyor. 18 maçlık fikstürden sadece 4 galibiyet çıkarabilen Laszlo Bölöni ve öğrencileri, zorlu Nice deplasmanında sürpriz arayacak. Konuk ekibin son haftalardaki performans grafiğiyle, iç sahada maç kaybetmeyen Nice karşısında işi zor. v

Marsilya – Monaco: KGVAR, 1.41 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; Marsilya taraftarı önünde Monaco’yu ağırlayacak. Fransa Ligue 1’in 19. hafta mücadelesi, 27 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak. Dev maçın yayın ekranı ise beIN SPORTS 3. Marsilya’da 7 maçlık yenilmezlik serisi moralleri yerine getirirken, Gennaro Gattuso ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta Fransa Kupası’nda zorlu Rennes engelini geçerek, Son 16 biletini cebine koydu. Normal süresi 1-1’lik beraberlikle sonuçlanan mücadelede, tur biletini seri penaltılar sonunda aldılar. Fransa Ligue 1’de ise son 7 hafta Marsilya’yı mağlup edebilen olmadı. 4 galibiyet 3 beraberliğe imza atan ev sahibi, aldığı üst üste 4 galibiyetin ardından, son 2 haftada Montpellier ve Strasborug ile berabere kaldı. Son 8 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran Marsilya, ilk haftalarda yaşadığı zor günlerden çıkarak, 18 hafta sonunda 28 puanla 7. sırada yer aldı. 5. sıra ile arasında 3 puan fark bulunan ve Şampiyonlar Ligi potasını hedefleyen ev sahibinin, bu hafta Monaco karşısında galibiyete ihtiyacı var. Fransa Ligue 1’in 18. haftasında Reims karşısına kadrosunda önemli eksiklerle çıkan Monaco, savunmada verdiği açıkların bedelini 3-1’lik mağlubiyetle ödedi. Son haftalarda hem sakatlıklar hem de milli takımlarına giden önemli yıldızlarıyla eli zayıflayan Monaco, son 3 haftalık fikstürden 3 puan çıkarabildi. Reims karşısında 3-1’lik mağlubiyet yaşayan konuk ekip, 18. hafta sonunda liderin 10 puan gerisine düştü. Adi Hütter ve öğrencileri iyi bir sezon geçirmesine karşın, bu zorlu günlerde en az puan kaybını yaşamak istiyor. Konuk ekipte eksikler devam ederken, bu hafta zorlu Marsilya deplasmanına konuk olacaklar. 18 haftayı 10 galibiyet, 3 berberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan Monaco’nun, dev maçta 3 puana ihtiyacı var. Fransa Ligue 1 sahnesinde iki ezeli rakip karşı karşıya geliyor. İlk 18 haftada üst sıraları bırakmayan taraflar, bu kritik virajı kayıpsız geçmek istiyor. Sezonun ilk yarısında karşılıklı gollere imza atan Marsilya ve Monaco, bir kez daha birbirlerine karşı gol bulmayı başaracaktır.

Wolfsburg – Köln: MS 1, 1.58 (iddaa) – 1.88 (Bets10) ; 27 Ocak Cumartesi akşamı beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Wolfsburg ile Köln karşı karşıya gelecek. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Wolfsburg, Almanya Bundesliga sahnesinde ilk 18 haftayı 6 galibiyet, 3 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bırakırken, 21 puanla 11. sırada yer aldı. Niko Kovac yönetiminde üst sıra hedefinden her geçen gün biraz daha uzaklaşan ev sahibi, son 3 haftada puan kayıplarına engel olamıyor. Sezonun ilk yarısına son derece etkisiz bir başlangıç yapan Wolfsburg, iç sahada aldığı 2-1’lik Bayern Münih mağlubiyetinin ardından, Mainz 05 ve Heidenheim deplasmanlarından 1-1’lik beraberliklerle döndü. 2 haftadır üstünlüklerini korumayı başaramayan Wolfsburg, galibiyet adına güven vermekten uzakta. Köln teknik adam değişikliğine rağmen puan kayıplarına çare bulamazken, küme düşme hattının içerisinde kalmaya devam etti. Almanya Bundesliga’da ilk 16 hafta düşme hattından kurtulamayan ve sadece 2 kez sahadan galip ayrılan Köln, Steffen Baumgart ile yollarını ayırdı. 2 hafta önce göreve Timo Schultz’u getiren konuk ekip, iç sahada aldığı 1-1’lik Heidenheim beraberliğinin ardından, evinde ağırladığı Dortmund karşısında ise sahadan 4-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Darmstadt 98’in ardından ligin en zayıf halkası haline gelen Köln, 18 maçta kalesini 33 gole kapatamazken, rakip fileleri sadece 11 kez havalandırabildi. Kötü hücum ve savunma performansıyla galibiyetten uzak bir görüntü sergileyen Köln, bu hafta Wolfsburg deplasmanına konuk olacak. Almanya Bundesliga’da düşme hattından uzak kalan Wolfsburg, son haftalardaki puan kayıplarına çare arıyor. İç sahada Köln’ü konuk edecek olan Niko Kovac’ın öğrencileri, zor günler geçiren bir rakip karşısına çıkıyor. Wolfsburg’un iç sahada kazanacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 3.27

Bets10 Bahis Oranı: 6.01