Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Hatayspor Fatih Karagümrük Bahis Tahmini 02.02.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam diyor. Fatih Karagümrük deplasmanda, Hatayspor’a konuk olacak. Mücadele saat 17.00’de start alacak ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacak.

Hatayspor ile Fatih Karagümrük zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betelli oranlarını ele alacak olursak Hatayspor galibiyetinin 2.45, beraberlik tercihinin 3.47, Fatih Karagümrük galibiyetinin ise 3.08 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Hatayspor Deplasmanda Kazandı 

Hatayspor Süper Lig’de 10 maçlık kazanamama serisini sona erdirdi. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Adana Demirspor deplasmanından 1-0’lık galibiyet ile dönen Hatayspor aylar sonra 3 puan sevinci yaşadı. Süper Lig’de kümede kalma savaşı veren Volkan Demirel’in öğrencileri bu hafta sonu ise Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Fatih Karagümrük’ün sadece 1 puan üzerinde bulunan Hatayspor’un düşme hattı ile de arasında 2 puanlık fark var. Karşılaşma önesinde Hatayspor’da Ömer Faruk Beyaz’ın sakatlığı devam ediyor. 

Fatih Karagümrük Alt Sıralarda 

Fatih Karagümrük Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelen Shota Arveladze’nin öğrencileri mücadeleyi 4-0 kazandı ve önemli bir 3 puan elde etti. Süper Lig’de bu sezon 6. Kez galibiyet sevinci yaşayan Kırmızı Siyahlılar düşme hattının da üzerine çıktı ama 17. Sıradaki Gaziantep FK ile aralarında 1 puanlık fark var. Bu hafta Hatayspor’a konuk olacak Fatih Karagümrük’te Ryan Mendes milli takım kadrosunda olması sebebiyle forma giyemeyecek. 

Hatayspor – Fatih Karagümrük Maç Bilgileri

Hatayspor – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antakya Atatürk Stadı’nda oynanacak.

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Erce Kardeşler, Engin Aksoy, Guy Kilama, Burak Bekaroğlu, Kamil Ahmet Çörekçi, Görkem Sağlam, Ömer Faruk Beyaz, Giorgi Aburjania, Oluwafisayo Bashiru, Rigobeto Rivas, Carlos Strandberg

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Matias Dituro, Frederic Veseli, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Levent Mercan, Marcus Rohden, Valentin Eysseric, Can Keleş, Flavio Paoletti, Güven Yalçın, Kevin Lasagna

İddaa Tahmini

Hatayspor geçen haftayı 3 puan ile geçti. Adana Demirspor deplasmanında 1-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldular. Süper Lig’de 10 maç aradan sonra kazanan Volkan Demirel’in öğrencileri moral buldu. Fatih Karagümrük ise iç sahada Çaykur Rizespor’u 4-0 mağlup ederek dikkat çekti. Düşme hattının üzerine çıkan Kırmızı Siyahlılar bu hafta Hatayspor’a konuk olacak. Fatih Karagümrük son 4 deplasman maçını gol atamadan kaybetti. Hatayspor daha ağır basıyor. Ev sahibini 3 puana yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.12

Betelli Oranı: MS 1, Oran 2.45

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hatayspor evinde 3 puan almayı başardı. Fatih Karagümrük’ü 3-1 mağlup ettiler ve kümede kalma umutlarını korudular.