İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Genoa Atalanta İddaa Tahmini 11.02.2024

Genoa sahasında Atalanta‘yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 24. haftası kapsamında, 11 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Luigi Ferraris Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede İddaa, Genoa galibiyetine 3.22, beraberliğe 2.90, Atalanta galibiyetine ise 1.87 oran belirlemiş durumda.

Genoa Çok Formda

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Genoa, İtalya Serie A Ligi’nde son 8 hafta namağlup bir performans grafiği sergiledi. Sezonun ilk yarısında zayıf halkalar arasında yer alan ve küme düşme tehlikesini yakından hisseden ev sahibi, son haftalardaki etkisiyle, düşme hattından uzak kalmayı başardı. Alberto Gilardino ve öğrencileri,son 8 haftayla birlikte üst sıralara yetişmeye çalışıyor. Son 8 haftayı 5 beraberlik, 3 galibiyetle geride bırakan, 23 haftadan ise 7 galibiyet, 8 beraberlik, 8 mağlubiyetle 29 puan topladı. 11. sırada yer alan ev sahibi, bu hafta Atalanta ile formunun zirvesinde karşı karşıya gelecek. İç sahada kazanmak isteyen Genoa, sezonun ilk yarısı Atalanta deplasmanına konuk olmuş ve mücadeleden 2-0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı. ,İlk yarının aksine bu hafta Genoa rakibinin karşısına çok daha formda ve moralli çıkacak.

Atalanta Vites Yükseltti

Atalanta son haftalara aldığı galibiyetler ve sergilediği harika hücum performansıyla damga vuruyor. 5 haftadır bileği bükülmeyen Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, 4 galibiyet, 1 beraberliğe imza attı. Geçtiğimiz hafta ezeli rakiplerinden Lazio’yu sahasında konuk eden Atalanta, karşılaşmadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı. Son 5 maçta 12 gole imza atan konuk ekip, kalesinde ise 5 gole engel olamadı. Üst sıralara sıkı sıkı tutunan konuk ekip, 23 haftadan topladığı 39 puanla 4. sırada yer alıyor. Lider ile arasında 18 puan fark bulunan Atalanta, galibiyetlerine  son haftaların formda takımlarından Genoa karşısında devam etmek istiyor. Sezonun ilk yarısında Genoa’ya karşı iç sahada 2-0’lık galibiyete imza atan Atalanta, bu hafta çok daha formda bir Genoa ile karşı karşıya gelecek.

Genoa – Atalanta Maç Bilgileri

Genoa – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Luigi Ferraris Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Genoa’da Alan Matturro ve Ridgeciano Haps’ın sakatlıkları devam ediyor. Koni De Winter ise kart cezalısı. Atalanta’da ise Jose Palomino ve Isak Hien’in sakatlıkları devam ediyor. Ederson’un kart cezası devam ederken, Lookman ise henüz milli takımından dönmedi.

Genoa’nın 11’i Belli mi?

Genoa’nın muhtemel kadrosu: Josep Martinez, Koni De Winter, Radu Dragusin, Johan Vasquez, Ridgeciano Haps, Stefano Sabelli, Ruslan Malinovskyi, Morten Thorsby, Milan Badelj, George Puscas, Albert Gudmundsson.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Juan Musso, Berat Djimsiti, Sead Kolasinac, Matteo Ruggeri, Davide Zappacosta, Giorgio Scalvini, Charles De Ketelaere, Ederson, Mario Pasalic, TGianluca Scamacca, Aleksey Miranchuk.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde son 5 haftaya damga vuran takımlar arasında yer alan Atalanta, formunun zirvesinde. Özellikle hücum hattındaki etkisiyle rakiplerine zor anlar yaşayan Atalanta, galibiyetlerine Genoa deplasmanında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.87

Bets10 Oranı: MS 2, Oran ***

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Atalanta deplasmanda Genoa engelini zorlanmadan geçti. Tam 4 golle galip gelmeyi başaran Atalanta, İtalya Serie A Ligi sahnesinde bizleri yanıltmadı. Konuk ekip etkili hücum performansını galibiyetle taçlandırdı.