sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 11.02.2024

11 Şubat Pazar akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen 3 mücadeleyi, kupon olarak düzenledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Montpellier – Lyon: MS 2, 2.11 (iddaa) – 2.42 (Bets10) ; 11 Şubat Pazar akşamı beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19:05’te canlı yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Montpellier ile Lyon karşı karşıya gelecek. Montpellier 4 haftadır puan kayıplarından kurtulamıyor. Sezona istediği başlangıcı yapamayan ev sahibi, son haftalarda da istikrardan uzak performansına devam ediyor. Küme düşme tehlikesini yakından hissetmelerine rağmen, Michel Der Zakarian görevine devam ediyor. Son 4 hafta deplasmanda Brest ve Rennes’e karşı kaybeden Montpellier, iç sahada ise Marsilya ve Lille ile berabere kaldı. Düşme hattıyla arasında sadece 2 puan fark olan ev sahibi, bu hafta Lyon karşısında galibiyet arayacak. Sezonun ilk yarısında Lyon’a karşı deplasmanda 4-1’lik galibiyete imza attıklarını belirtelim. Lyon göreve Pierre Sage’nin gelişiyle birlikte, küme düşme hattından kurtulmayı başardı. 3 hafta boyunca Toulouse, Monaco ve Nantes karşısında kazanan konuk ekip, Le Havre ve Rennes mağlubiyetleriyle yeniden düşme hattın yakınlaştı. 2 haftada kalesini 6 gole kapatamayan Lyon, geçtiğimiz hafta ezeli rakibi Marsilya’ya gol şansı vermedi ve sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Teknik adam değişikliğinin ardından ligde zaman zaman etkili olmayı başaran Lyon, düşme hattının 2 puan uzağında yoluna devam ediyor. Galibiyetlerine devam etmeye ihtiyacı olan Lyon, son 6 haftanın 4’ünde kalesini gole kapattı. İlk haftalardaki savunma zafiyetlerini unutturmaya başlayan konuk ekip, bu hafta kendisi gibi düşme hattından uzak kalmaya çalışan Montpellier ile karşılaşacak. Fransa Ligue 1 sahnesinde uzun süredir zor günler geçiren Lyon, son 6 haftalık fikstürde toparlanma sinyalleri verdi. Geçtiğimiz hafta Marsilya karşısında kritik bir galibiyete imza atan ev sahibi, kazanmaya Montpellier deplasmanında devam edecektir.

Toulouse – Nantes: KGVAR, 1.64 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; Toulouse sahasında Nantes’i konuk edecek. Fransa Ligue 1’in 21. hafta mücadelesi, 11 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alırken, beIN CONNECT ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Deplasmanda 2’de 2 yapmayı başaran Toulouse, taraftarı önünde ise 6 haftadır kazanamıyor. Üst üste 10 maçta kaybedilen puanlarla birlikte küme düşme hattına fazlasıyla yaklaşan Carles Martinez ve öğrencileri, son 2 deplasman maçında Metz ve Reims’i mağlup ederek, düşme hattının 3 puan üzerinde kalmayı başardı. Son iç saha sınavlarında ise 2 hafta önce Lens karşısında 2-0’lık mağlubiyet aldılar. Reims deplasmanında devre arasına 3-2’lik üstünlükle giren Toulouse, 90 dakika sona erdiğinde karşılaşmadan 3-2’lik galibiyetle ayrıldı. Düşme hattından uzak kalmak için iç sahada puan kayıplarına son vermeye ihtiyacı olan ev sahibi, sahasında Nantes’i konuk edecek. Nantes cephesinde Jocelyn Gourvennec dönemi galibiyetle başlarken, puan kayıplarıyla devam ediyor. Teknik adam değişikliğiyle toparlanmayı hedefleyen konuk ekip, yeni hocasıyla ilk hafta Nice engelini 3 puanla geçerken, son 6 haftanın tamamında puan kaybetti. Michel Der Zakarian’ın gidişiyle birlikte daha zor günler geçirmeye başlayan Nantes, son 6 haftayı 5 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı. Geçtiğimiz hafta Lens’e karşı iç sahada alınan 1-0’lık mağlubiyetin ardından, küme düşme hattıyla arasındaki puan farkı 2’ye indi. Bu hafta en yakın rakiplerinde Toulouse’a deplasmanda konuk olacak olan Nantes’in, düşme potasının üzerinde kalmak için 3 puana ihtiyacı var. Fransa Ligue 1’de küme düşme hattına en yakın takımlar arasında yer alan Toulouse ve Nantes, son haftalarda maç kazanmakta zorlanıyor. Kötü gidişata son vermek adına birbirini mağlup etmek isteyen iki yakın rakibin mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

Clermont – Brest: MS 2, 1.84 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’in en alt sırasına demir atan Clermont, 11 Şubat Pazar akşamı sahasında 3. sıradaki Brest’i konuk edecek. Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak mücadele, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de ilk 20 haftanın en zayıf halkası Clermont oldu. 3 galibiyet, 6 beraberlik, 11 mağlubiyetle 15 puan toplamayı başaran ve haftalardır en alt sıradan kurtulamayan Clermont cephesinde, kötü gidişata rağmen Pascal Gastien dönemi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Lille deplasmanından 4-0’lık mağlubiyetle dönen ev sahibi, son 8 haftanın 7’sinde puan kaybetti. Son 8 haftada sadece Nantes’i mağlup edebildiklerini belirtelim. Düşme hattının üzeriyle puan farkı 4’e kadar yükselirken, Clermont’un toparlanmak için galibiyete ihtiyacı var. Geçen hafta skor üretmeyi başarmayan, 20 maçta ise sadece 14 gol bulan ev sahibinde, gol sorunu devam ediyor. Ligin en az skor üreten takımı 20 maç sonunda Clermont oldu. Fransa Ligue 1’de son 9 hafta namağlup bir performans sergileyen Brest, Fransa Kupası Son 16 Turu’nda mağlubiyetten kurtulamadı. Ligue 1’in lideri PSG ile hafta içinde karşı karşıya gelen Eric Serge Roy ve öğrencileri, deplasmandan 3-1’lik mağlubiyetle döndü. Fransa Ligue 1’de zirve mücadelesi veren konuk ekip, rotasını tamamen lige çevirdi. Son 9 haftayı 6 galibiyet, 3 beraberlikle geride bırakan Brest, 4 maçlık galibiyet serisinin ardından, son 2 haftada önce lider PSG ardından 2. sıradaki Nice ile berabere kaldı. Zorlu fikstürde seriyi koruyan Brest, bizlere bu sezon bir kez daha rüştünü ispatladı. Ligin en formda takımları arasında yer alan konuk ekip, seriyi Clermont karşısında sürdürmek istiyor. Zirve takibinde 8 haftadır yoluna mağlubiyetsiz devam eden Brest, lider ile puan farkının açılmasına izin vermiyor. Ligin en formda takımları arasında yer alan Serge Roy ve öğrencileri, ligin en zayıf halkası Clermont’u mağlup etmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 6.36

Bets10 Bahis Oranı: 9.17