İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Juventus Udinese İddaa Tahmini 12.02.2024

İddaa fikstüründe 12 Şubat Pazartesi akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Juventus ile Udinese karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Juventus galibiyetine 1.47, beraberliğe 4.40, Udinese galibiyetine ise 7.60 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.25, KGYOK 1.63 oran kazandırıyor.

Juventus Lidere Kaybetti

Juventus, İtalya Serie A Ligi’nde tam 17 hafta sonra mağlup oldu. Avrupa Konferans Ligi’nden sezon başında men cezası almasının ardından, rotasını tamamen İtalya Serie A Ligi’ne çeviren JUVE, 3 yıldır devam eden şampiyonluk hasretine son vermek adına, Massimiliano Allegri önderliğinde iyi bir performans grafiği ortaya koydu. İlk 22 haftada sadece Sassuolo deplasmanında mağlup olan ev sahibini, 17 hafta sonra mağlup eden takım ise liderlik koltuğunda oturan İnter oldu. Zirvenin 7 puan gerisine düşen Juventus, şampiyonluk yolunda kritik virajı geçmeyi başaramadı. İnter karşısında pozisyon dahi üretmekte zorlandılar ve bitiş düdüğüyle birlikte sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrılırken, rakip kaleye sadece 1 isabetli şut gönderebildiler. Lidere gücü yetmeyen Juventus, yarışın içerisinde kalmak için bu hafta sahasında Udinese’yi konuk edecek. Sezonun ilk yarısında Udinese engelini kayıpsız geçmeyi başarmış ve deplasmanda 3-0’lık galibiyete imza atmışlardı.

Udinese Tehlike Hattında

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 23 haftayı 2 galibiyet, 13 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bırakan Udinese, 19 puanla düşme hattının hemen 1 puan üzerinde yer aldı. Küme düşme tehlikesini yakından hisseden konuk ekip, 10. haftada göreve Gabriele Cioffi’yi getirmesine karşın, hala maç kazanmakta zorlanıyor. İlk 10 haftanın tamamında puan kaybeden konuk ekip, yeni hocasıyla son 13 haftanın ise 11’inde puan kayıplarına engel olamadı. Son 5 haftada sahadan galibiyet çıkaramayan Udinese, 3 mağlubiyet, 2 beraberlikle puan kayıplarına devam etti. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Monza ile golsüz berabere kaldılar. 23 maçta kalesini 37 gole kapatamayan ve savunma performansıyla sınıfta kalan Udinese, iç sahada 3-0’lık mağlubiyetten kurtulamadığı Juventus ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Konuk ekip sürpriz bir galibiyetle toparlanmak istiyor.

Juventus – Udinese Maç Bilgileri

Juventus – Udinese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus cephesinde Mattia De Sciglio, Moise Kean, Mattia Perin’in sakatlıkları devam ediyor. Danilo Luiz, Paul Pogba ve Fagioli’nin ise cezaları devam ediyor. Udinese’de ise Jaka Bijol, Enzo Ebosse ve Gerard Deulofeu’nun sakatlıkları devam ediyor. Roberto Pereyra ise kart cezalısı.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Federico Gatti, Bremer, Daniele Rugani, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Nicolussi Caviglia, Arkadiusz Milik, Dusan Vlahovic, Kenan Yıldız.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Joao Ferreira, Nehuen Perez, Lautaro Gianetti, Sandi Lovric, Oier Zarraga, Florian Thauvin, Walace, Lazar Samardzic, Beto, Lorenzo Lucca.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde yeniden zirveye ortak olmak isteyen Juventus’un, galibiyete ihtiyacı var. 17 hafta boyunca namağlup bir performans sergileyen Allegri ve öğrencileri, seriyi geçen hafta lider İnter karşısında kaybetti. Yeniden yükselişe geçmek isteyen JUVE, iç sahada Udinese engelini bir kez daha zorlanmadan geçecektir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.77

Bets10 Oranı: H1, Oran 2.27

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lautaro Giannetti attı, Udinese deplasmanda kazandı. Şampiyonluk mücadelesi veren Juventus, şampiyonluk yarışında 2 haftadır puan kayıplarına devam ediyor. JUVE iç sahada skor dahi üretmeyi başaramadan mağlup oldu.