İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Salernitana İddaa Tahmini 16.02.2024

İtalya Serie A Ligi‘nin lideri İnter ile en alt sıraya demir atan Salernitana, 16 Şubat Cuma akşamı kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 23:00’te başlayan mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, İnter galibiyetine 1.20, beraberliğe 7.10, Salernitana galibiyetine ise 15.00 oran belirlemiş durumda.  Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.05, KGYOK 1.75 oran kazandırıyor.

İnter Zirvede Emin Adımlarla

İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Roma deplasmanında 2-1 geriden gelerek 4-2’lik galibiyete imza atarken, yenilmezlik serisini 17 haftaya çıkardı. Son 2 haftada Juventus ve Roma derbilerinden 3’er puanla çıkmayı başaran İnter, yakın rakipleriyle puan farkını açmaya devam ediyor. Son 10 haftayı 14 galibiyet, 3 beraberlikle geride bırakan Simone Inzaghi ve öğrencileri, ligi domine etmeye devam ediyor. 23 hafta sonunda ise İnter’i mağlup edebilen tek takım Sassuolo oldu. 1 maç eksiğe rağmen yakın rakibi Juventus ile puan farkını 7’ye kadar yükseltmeyi başaran ev sahibi, son olarak geçtiğimiz hafta Roma deplasmanında 2-1 geriden gelerek, 4-2’lik müthiş bir geri dönüşe imza attı. Rakip fileleri tam 52 kez havalandırmayı başaran İnter, kalesinde ise 12 gole engel olamadı.

Salernitana’da Kabus Devam Ediyor

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 24 hafta geride kalırken, en alt sıradan kurtulmayı başaramayan Salernitana, bu hafta lidere deplasmanda konuk olacak. 24 haftayı 2 galibiyet, 7 beraberlik, 15 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, son 6 haftanın tamamında puan kaybetti. İlk 10 haftanın tamamında yaşanan puan kayıplarının ardından göreve Filippo Inzaghi’yi getiren Salernitana, yeni hocasıyla 14 maçın 12’sinde puan kaybetti. Son 6 haftalık fikstürü 5 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bırakan Salernitana, son olarak geçtiğimiz hafta iç sahada Empoli’yi konuk ederken, en yakın rakiplerinden birisi karşısında puan kayıplarına devam etti. Karşılaşma 2-1’lik mağlubiyetle sona ererken, Salernitana 24 maçta kalesini 47 gole kapatamadı. Ligin en zayıf halkası bu hafta lider karşısında sürpriz arayacak.

İnter – Salernitana Maç Bilgileri

İnter – Salernitana Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Matteo Darmian, Aurel Bisseck, Francesco Acerbi, Federico Dimarco, Nicolo Barella, Carlos Augusto, Davy Klaassen, Hakan Çalhanoğlu, Marcus Thuram, Lautaro Martinez.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Norbert Gyömber, Federico Fazio, Matteo Lovato, Domagoj Bradaric, Agustin Martegani, Mateusz Legowski, Emil Bohinen, Antonio Candreva, Giulio Maggiore, Simmy.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter, sadece 17 maçlık yenilmezlik serisiyle değil, aynı zamanda harika hücum ve savunma performansıyla ligi domine etmeye devam ediyor. İnter sahasında Salernitana’ya gol şansı vermeden, galip gelecektir.

İddaa Oranı: MS 1 ve KGYOK, Oran 1.42

Bets10 Oranı: MS 1 ve KGYOK, Oran 1.92

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya Serie A Ligi’nde zirveyi bırakmayan İnter, Salernitana engelini zorlanmadan geçti. İnzaghi ve öğrencileri, beklediğimiz gibi rakibine karşı 90 dakika boyunca gol şansı vermezken, 4 golle 3 puanı aldı. Kazananları tebrik ederiz.