sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 18.02.2024

18 Şubat Pazar akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen İtalya Serie A Ligi’nin 25. hafta, Fransa Ligue 1’in ise 22. hafta mücadelelerini, kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Frosinone – Roma: MS 2, 1.67 (iddaa) – 1.92 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 18 Şubat Pazar akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Frosinone ile Roma karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin 24. haftasında Fiorentina deplasmanına konuk olan Frosinone, evine 5-1’lik hezimetle döndü ve düşme hattına bir adım daha yaklaştı. 90 dakika boyunca savunmada önemli zafiyetler gösteren ev sahibi, Milan karşısında yaptığı hataları tekrarladı. Son 3 haftadan 1 puan çıkarabilen ve kalesini 9 gole kapatamayan Frosinone, son 11 haftanın ise 10’unda puan kayıplarına engel olamadı. Ligin yeni temsilcileri arasında sezonun en iyi başlangıçlarından birine imza atan ev sahibi, son haftalarda başlayan düşüşle birlikte 14. sıraya kadar geriledi. Küme düşme hattıyla arasında puan farkı 4’e kadar inen Frosinone, bu hafta sahasında Roma’yı konu edecek. Ev sahibi son 11 haftalık performans grafiğiyle, galibiyet adına güven vermekten çok uzakta. Daniele De Rossi yönetiminde tüm maçlarını kazanan Roma, rakip İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter olunca, 1-0 öne geçtiği mücadelede 4-2’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Jose Murinho ile 4 hafta önce yollarını ayıran konuk ekip, göreve sezon sonuna kadar De Rossi’yi getirdi. Yeni hocasıyla ilk 3 haftada Hellas Verona, Salernitana ve Cagliari galibiyetlerine imza atan Roma, geçtiğimiz hafta lider karşısında son 10 dakikaya kadar etkili bir oyun sergilemesine ve karşılaşmada ilk golü bulmasına rağmen, mağlubiyetten kurtulamadı. İnter yenilgisi Roma cephesinde moralleri bozarken, konuk ekip geçtiğimiz hafta UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçında Feyenoord deplasmanına konuk oldu. De Rossi ve öğrencileri bu kez geriden gelerek beraberliği yakalarken, Hollanda deplasmanından alınan beraberlikle tur için avantajlı konuma geçtiler. Roma yeni hocasıyla son haftalarda iyi performanslar sergiliyor. De Rossi’nin göreve gelişiyle birlikte, Roma hem iyi sonuçlar almaya başladı hem de oyun etkisini arttırdı. 3 maçlık galibiyet serisinin ardından lider karşısında mağlup olan Roma, bu hafta galibiyetlerine geri dönecek ve Frosinone deplasmanında 3 puanı hanesine yazdıracaktır.

Rennes – Clermont: MS 1, 1.34 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de 22. hafta mücadeleleri sahne alırken, 18 Şubat Pazar akşamı sahne alacak mücadelede, Rennes ile Clermont karşı karşıya gelecek. Saat 17:00’de sahne alacak mücadele, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de 4 haftadır galibiyetlerine devam eden Rennes, Avrupa Ligi’nde ise Milan engeline takıldı. Hafta içi konuk olduğu İtalya deplasmanına konuk olan Julien Stephan ve öğrencileri, evine 3-0’lık mağlubiyetle döndü ve tur şansını fazlasıyla zora soktu. Rotasını Fransa Ligue 1’e çeviren ev sahibi, bu sezon teknik adam değişikliğiyle birlikte yükselişe geçti. Son 4 haftanın tamamında kazanarak, üst sıralara yetişmeyi başaran Rennes, sırasıyla Nice, Loyn, Montpellier ve Le Havre’yi mağlup etti. Son 4 haftada rakip fileleri 11 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde sadece 4 gole izin verdi. 31 puanla 7. sırada yer alan Rennes, Milan hezimetinin ardından, Fransa Ligue 1’de galibiyetlerine devam etmek istiyor. Fransa Ligue 1’in 22. haftasında Rennes deplasmanına konuk olacak olan Clermont, ilk 21 haftanın en zayıf Ligue 1 performansını sergiledi. Tüm kötü gidişata rağmen Pascal Gastien görevine devam ederken, konuk ekip 21 haftalık fikstürün 18’inde puan kaybetti. Maç kazanmakta fazlasıyla zorlanan, savunmada önemli zafiyetler veren Clermont, güven vermekten çok uzakta Son 3 haftayı 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, son 10 haftada ise sadece Nantes’i deplasmanda mağlup edebildi. Kalesini 33 gole kapatamayan Clermont, rakip fileleri ise sadece 15 kez havalandırabildi. Ligin en zayıf halkası olarak Rennes deplasmanına çıkacak olan Clermont, sezonun ilk yarısında rakibine iç sahada diş geçiremedi ve karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Fransa Ligue 1’de 4 haftadır kazanan Rennes, UEFA Avrupa Ligi’nde ise hafta içi mağlubiyetten kurtulamadı. Rotasını lige çeviren Rennes, yeni hocasıyla Ligue 1 galibiyetlerine devam edecek Clermont karşısında sahadan 3 puanla ayrılacaktır.

Reims – Lens: MS 2, 2.33 (iddaa) – 2.65 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de 21. hafta geride kaldığında 9. sırada yer alan Reims ile 6. sıradaki Lens karşı karşıya gelecek. 18 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:05’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 5 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in 21. haftasında Lorient deplasmanına konuk olan Reims, kümede kalma mücadelesi veren takiplerine karşı puan kayıplarına devam ediyor. İç sahada konuk ettiği Toulouse karşısında 3-2’lik mağlubiyetten kurtulamayan Reims, Lorient karşısında ise sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Son 2 haftada kalesini gole kapatmakta zorlanan ev sahibi, üst sıralardan adım adım uzaklaşıyor. 21 haftalık fikstürü 9 galibiyet, 3 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bırakan Reims, 30 puanla 9. sırada kendisine yer buldu. Kötü gidişata çare arayan William Still ve öğrencileri, bu hafta sahasında Lens’i konuk edecek. Sezonun ilk yarısında Lens’e karşı deplasmanda mağlup olan Reims, bu hafta iç sahada kazanmak ve toparlanmak istiyor. Lens son haftalarda formda. Fransa Ligue 1’de son 3 haftadan 9 puanla çıkmayı başaran Franck Haise ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçında ise Freiburg ile evinde golsüz berabere kaldı. Tur şansını Almanya deplasmanına bırakan Lens, galip gelmeyi başaramasa da, rakibine de galibiyet şansı tanımadı. Fransa Ligue 1’de son 3 hafta 6 gole imza atan konuk ekip, üst sıraları bırakmıyor. Son 16 haftada ise Franck Haise ve öğrencilerini mağlup edebilen sadece lider PSG ve en yakın takipçisi Nice oldu. Sezona istediği başlangıcı yapamayan Lens, son haftalardaki harika performans grafiğiyle, ligin formda takımları arasında yer alıyor. Sezonun ilk yarısında Reims engelini zorlanmadan geçen Lens, rakibine karşı bir kez daha kazanmak istiyor. Fransa Ligue 1’de son 16 haftada sadece lider ve en yakın takipçisine karşı mağlup olan Lens, son haftaların en formda takımları arasında yer alıyor. 3 maçtır galibiyetten vazgeçmeyen Franck Haise ve öğrencileri, galibiyet serisini Reims deplasmanında sürdürmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 5.21

Bets10 Bahis Oranı: 7.88