sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 25.02.2024

Fransa Ligue 1’de 23. hafta heyecanı yaşanırken, 25 Şubat Pazar akşamı fikstüründe sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Kazanmanız dileğiyle.

PSG – Rennes: KGVAR, 1.59 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de 23. haftanın öne çıkan mücadelesinde, lider PSG ile 7. sıradaki Rennes karşı karşıya gelecek. Dev maç 25 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:05’te başlarken, beIN SPORTS 3 ekranlarından naklen yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in lideri olarak yoluna devam eden PSG, son 17 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 heyecanı başlarken, Luis Enrique ve öğrencileri, galibiyetlerine tam gaz devam etti. Fransa Ligue 1’de son 17 haftayı 14 galibiyet, 3 beraberlikle geride bırakan, Şampiyonlar Ligi’nde ise Real Sociedad’ı iç sahada 2-0’lık skorla mağlup etmeyi başaran ev sahibi, 23. hafta öncesinde çok formda. Son 3 haftalık lig fikstüründe Strasbourg, Lille ve Nantes’i mağlup etmeyi başaran PSG, en yakın rakibiyle puan farkını 13’e kadar çıkardı. Son 12 haftaya girilirken, şampiyonluk yolunda büyük bir avantaja sahipler. Şampiyonlar Ligi’nde zorlu fikstür başlarken, ev sahibi rakipleriyle puan farkını açarak, rotasını tamamen devler sahnesine çevirmek istiyor. Fransa Ligue 1’in en formda takımları arasında yer alan Rennes, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Milan engeline takıldı. Göreve Julien Stephan’ın gelişiyle birlikte, konuk ekip son 6 haftanın tamamında kazanırken, 7 hafta boyunca maç kaybetmedi. Son olarak iç sahada konuk ettikleri Clermont karşısında 3-1’lik galibiyete imza attılar. Ligde gösterdiği etkiyi UEFA Avrupa Ligi’nde göstermeyen Rennes, Milan eşleşmesinin ilk maçından 3-0’lık mağlubiyetle ayrılırken, iç sahada alınan 3-2’lik galibiyet tur bileti için yeterli olmadı. Rotasını tamamen lige çevirmek zorunda kalan Rennes, yeni hocasıyla Ligue 1’de galibiyetlerine devam etmek istiyor. 34 puanla ligin 7. sırasında yer alan konuk ekip, bu hafta lidere karşı deplasmanda galibiyet arayacak. Sezonun ilk yarısında PSG’ye karşı iç sahada 3-1’lik skorla mağlup olan ekip, bu hafta lider karşısına çok daha formda ve moralli çıkacak. PSG ve Rennes, Fransa Ligue 1’de son haftalara aldığı galibiyetlerle damga vurdu. 17 maçtır kaybetmeyen lider PSG ile son 6 haftanın tamamında kazanan Rennes karşı karşıya geliyor. İki formda takımın mücadelesinde, PSG ve Rennes’in güçlü gol ayaklarıyla skora gideceğini ve mücadelede karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

Toulouse – Lille: MS 2, 1.69 (iddaa) – 1.92 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de 23. hafta heyecanı 25 Şubat Pazar akşamı devam ediyor. Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak mücadelede, Toulouse ile Lille karşı karşıya gelecek. Mücadele beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Toulouse, UEFA Avrupa Ligi hayallerine Son 16 Play Off Turu’nda veda etmek zorunda kaldı. Fransa Ligue 1’de kümede kalma mücadelesi veren ev sahibi, Avrupa Ligi’nde ise sürpriz sonuçlara imza attı. Son 16 Play Off Turu’nda Benfica ile eşleşen Toulouse, deplasmandan aldığı 2-1’lik mağlubiyetin ardından, iç sahadan aldığı golsüz beraberlikle, Avrupa defterini kapattı. Carles Martinez yönetiminde bu sezon Fransa Ligue 1’de zor günler geçiren ev sahibi, son haftalardan aldığı sürpriz galibiyetlerle toparlanma sinyalleri verdi. Geçtiğimiz hafta Monaco deplasmanından 2-1’lik galibiyetle çıkmayı başaran Toulouse, ilk 17 haftadan sadece 2 galibiyet çıkarmayı başarırken, son 5 haftadan ise 3 galibiyet çıkarmayı başardı. Düşme hattıyla arasında 1 puan fark bulunan ev sahibi, sahasında Lille’i konuk edecek. Fransa Ligue 1’in 22. haftasında Le Havre karşısında 3-0’lık galibiyete imza atan Lille, üst sıraları bırakmadı. Paulo Fonseca ve öğrencileri, son 5 haftalık fikstürde sadece PSG engeline takılırken, son 16 haftada ise sadece Strasbourg ve PSG karşısında mağlup oldu. Lidere karşı deplasmanda alınan 3-1’lik mağlubiyetin ardından, Le Havre karşısında sergilenen futbol, konuk ekip adına güven tazeledi. 22 haftayı 10 galibiyet, 8 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan Lille, 38 puanla ligin 4. sırasında yer alıyor. Topa sahip olma ve isabetli pas yüzdelerinde ligin en iyi 4 takımından 1’i olmayı başaran konuk ekip, bu hafta galibiyetlerine Toulouse deplasmanında devam etmek istiyor. Sezonun ilk yarısında Toulouse ile iç sahada karşı karşıya gelmiş ve karşılaşmada 1 puana razı gelmekten kurtulamamışlardı. Fransa Ligue 1’de üst sıraları bırakmayan Lille, lidere karşı kaybedilen 3 puanın ardından, Le Havre karşısında aldığı 3-0’lık galibiyetle güven tazeledi. Ligin en iyi oyun istatistiklerinden birine sahip olan Lille, kazanmaya Toulouse karşısında devam edecektir.

Lens – Monaco: KGVAR, 1.59 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; Lens ile Monaco, 25 Şubat Pazar günü fikstüründe karşı karşıya geliyor. Fransa Ligue 1’in 23. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 15:00’te başlıyor. Zorlu mücadelenin yayın ekranı ise beIN SPORTS 5. Fransa Ligue 1’de 4 haftadır mağlubiyete yer vermeyen, son 17 haftada ise sadece lider PSG ve en yakın takipçilerinden Nice karşısında mağlup olan Franck Haise ve öğrencileri, ligin son haftalarında gösterdiği etkiyi Avrupa sahnesine taşıyamadı. Şampiyonlar Ligi’ne grup aşamalarında veda etmek zorunda kalan ev sahibi, UEFA Avrupa Ligi macerasına ise Son 16 Play Off Turu’nda veda etti. Freiburg eşleşmesinin ilk maçı golsüz beraberlikle sonuçlanırken, rövanşta ilk yarıya damga vuran taraf Lens oldu. Devre arasına 2-0’lık üstünlükle giren ev sahibi, bu büyük avantajı ikinci yarıda koruyamadı. Mücadelenin normal süresi 2-2’lik beraberlikle geçilirken, uzatmalarda ise Freiburg skoru 3-2’ye getirdi. Skorun rehavetine kapılan ve büyük bir hataya imza atan ev sahibi, rotasını yenden lige çevirdi. Fransa Ligue 1’in 22. haftasında alınan 3-2’lik Toulouse mağlubiyetinin ardından, Monaco üst sıralardaki yerini tehlikeye attı. Son haftalarda önemli puan kayıpları yaşayan konuk ekip, şampiyonluk umutlarını büyük ölçüde kaybetti. Marsilya ve Le Havre beraberliklerinin ardından, Nice karşısında 3-2’lik deplasman galibiyetine imza atan Monaco, iç sahada sezon boyunca namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Nice karşısında harika bir futbol ortaya koyarken, geçtiğimiz hafta puan kayıplarına geri döndü. Sezonun ikinci yarısı Monaco adına iyi başlamazken, Adi Hütter ve öğrencileri bu hafta Lens deplasmanında galibiyet arayacak. Konuk ekibin 22 hafta sonunda 38 puanla 5. sırada yer aldığını belirtelim. İki takımda sezon genelinde Fransa Ligue 1’in etkili takımları arasında yer alırken, son haftalardaki performansıyla galibiyet adına güven vermedi. Avrupa’dan ağır bir yara alarak lige dönen Lens ve üst sıralardaki yerini tehlikeye atan Monaco’nun karşı karşıya geleceği mücadelede, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 4.27

Bets10 Bahis Oranı: 5.98