sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 01.03.2024

İddaa fikstüründe 1 Mart Cuma akşamı yer alan 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak derledik. İtalya Serie A Ligi, Almanya Bundesliga ve Fransa Ligue 1 mücadeleleriyle, kazanmanızı dileriz.

Lazio – Milan: KGVAR, 1.64 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; Lazio evinde Milan’ı konuk edecek. İtaya Serie A Ligi’nin 27. haftasında bizleri bekleyen derbi heyecanı, 1 Mart Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlıyor. Dev maçın yayın ekranı ise S Sport Plus ve S Sport 2. Derbiye ev sahipliği yapacak olan Lazio, İtaya Serie A Ligi’nin 26. haftasında konuk olduğu Fiorentina deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle döndü. İlk yarı boyunca rakibine oranla daha etkili bir futbol ortaya koyan ev sahibi, Luis Alberto’nun golüyle devre arasına 1-0 önde girmeyi başardı. İkinci yarıda ise oyun etkisini kaybeden Lazio, karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Son 5 haftayı 3 mağlubiyet, 2 galibiyetle geride bırakan Sarri ve öğrencileri, önceki 5 haftada ise 4 galibiyet, 1 beraberliğe imza atmıştı. UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında Bayern Münih’i iç sahada 1-0 mağlup etmeyi başaran Lazio, Milan derbisinin ardından Bayern Münih deplasmanında rövanşa çıkacak. Lazio zorlu fikstürü kazanarak geçmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde 9 haftalık yenilmezlik serisi Avrupa fikstürünün başlamasıyla birlikte sona eren Milan, son 2 haftada 5 puan kaybetti ve şampiyonluk yarışından büyük ölçüde kaybetti. Seri Monza deplasmanında 4-2’lik mağlubiyetle sona ererken, geçen hafta iç sahada Atalanta karşısında 1-1’lik beraberlikle puan kayıpları devam etti. UEFA Avrupa Ligi’nde ise Stefano Pioli ve öğrencileri, Rennes engelini geçerek Son 16 biletini cebine koydu. İlk maçta rakibini 3-0 mağlup etmeyi başaran konuk ekip, rövanştan ise 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. 3 maçtır galip gelemeyen Milan, derbi galibiyetiyle kötü gidişata çare arayacak. Sezonun ilk yarısında Lazio engelini iç sahada galibiyetle geçmeyi başaran Milan, bir kez daha kazanmak istiyor. 53 puanla 3. sırada yer alan konuk ekip, üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde üst sıralardaki yerini tehlikeye atmaya başlayan Lazio ve Milan, derbi galibiyetiyle toparlanmak için 27. haftada sahaya çıkacak. Yoluna Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nde devam eden taraflar, hafta içinde zorlu sınavlar verecek. İki takımında bu hafta Serie A Ligi’ne kalesini gole kapatamayacağını düşünüyoruz.

Monaco – PSG: KGVAR, 1.32 (iddaa) – 1.47 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’in 24. haftasında, 3. sıradaki Monaco ile lider PSG karşı karşıya geliyor. 1 Mart Cuma akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak olan dev maç, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlacak. Zorlu Lens deplasmanından galibiyetle çıkmayı başaran Monaco, liderin puan kaybettiği haftada kazanarak zirveyle puan farkını 13’e indirmeyi başarırken, 3. sırayı ise Nice’ın elinden aldı. Adi Hütter ve öğrencileri, sezonun ikinci yarısına son derece kötü bir başlangıç yapmış ve geçtiğimiz haftaya kadar 5 maçlık fikstürü 4’ünde puan kaybetmişti. Toulouse’a karşı iç sahada alınan 2-1’lik mağlubiyetin ardından, Lens deplasmanında sergilenen futbol ve alınan 3-2’lik galibiyet, ev sahibini üst sıralardaki iddiasını sürdürmesini sağladı. 23 haftadan 41 puan toplamayı başaran Monaco, sezonun ilk yarısında gösterdiği etkiye geri dönmek istiyor. Lens deplasmanında golcüler maça damga vururken, son haftalarda kalesini gole kapatmakta zorlanan ev sahibinde, savunma kötü maçlar çıkarmaya devam etti. Bu hafta ligin lideri ve en golcü takımı PSG’yi iç sahada konuk edecekler. Puan farkını bitime 11 hafta kala 10’a indirmek isteyen Monaco’nun, şampiyonluk yarışında ben de varım demek için galibiyetten başka şansı yok. Fransa Ligue 1’de 18 haftadır bileği bükülmeyen, 23 hafta sonunda ise sadece 1 kere sahadan mağlup ayrılan PSG, en yakın rakibinin 11 puan üzerinde son 11 haftaya giriyor. Şampiyonluk yolunda, İspanyol teknik adam Luis Enrique önderliğinde emin adımlarla ilerleyen konuk ekip, geçtiğimiz hafta iç sahada Rennes ile 1-1 berabere kaldı. Maç boyunca zor anlar yaşayan ve karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 geride kapatan PSG, ikinci yarıda oyun etkisini arttırmayı başarsa da, Rennes savunmasını geçmekte zorlandı. Bitime saniyeler kala yakaladığı penaltı şansını gole çeviren konuk ekip, yenilmezlik serisini 18 haftaya çıkardı. Fransa Ligue 1’in lideri, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Çeyrek Final kapısını araladı. Real Sociedad’ı iç sahada 2-0 mağlup etmeyi başaran PSG, hafta içinde İspanya deplasmanına büyük bir avantajla çıkacak. Bu hafta Monaco deplasmanına konuk olacak olan Enrique ve öğrencileri, deplasmanda kayıp vermek istemiyor. Ligde büyük bir avantaja sahip olan konuk ekibin, bu hafta ligde yıldızlarını koruyacağını ve rotasyonlu bir kadroyla sahaya çıkacağını düşünüyoruz. PSG tam kadro Monaco deplasmanına çıkmasa dahi, bu sezon bizlere gösterdi ki kadro tercihi ne olursa olsun, Ligue 1’de kolay kolay maç kaybetmeyecek. Geçtiğimiz hafta deplasmanda aldığı Lens galibiyetiyle güven tazeleyen Monaco, şampiyonluk yarışında ya tamam ya devam mücadelesine çıkıyor. Ev sahibinin lider karşısında kazanmaktan başka şansı yok. PSG ise büyü bir puan avantajına sahip. Önünde Şampiyonlar Ligi mücadelesi olan PSG’nin bu hafta hataya açık olduğunu düşünüyoruz. Dev maçta hem Monaco hem de PSG kalesini gole kapatmayı başaramayacaktır.

Freiburg – Bayern Münih: MS 2, 1.29 (iddaa) – 1.47 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 1 Mart Cuma akşamı yer alan Almanya Bundesliga 24. hafta mücadelesinde, Freiburg ile Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:30’da başlayan mücadele, tivibu SPOR 1 ve beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’nın 23. haftasında Augsburg deplasmanına konuk olan Freiburg, evine 2-1’lik mağlubiyetle döndü. Bundesliga’da galibiyet hasreti ev sahibi adına devam ederken, son 5 haftadan 1 puan çıkarabildiler. 4 mağlubiyet, 1 beraberlikle üst sıralardan fazlasıyla uzak kalan Freiburg, Augsburg karşısında Grifo ile 1-0 öne geçmeyi başarsa da, son 20 dakikada skoru koruyamadı. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nda eşleştiği Lens karşısında tarihi bir geri dönüşe imza atan Christian Streich ve öğrencileri, 2-0 geriye düştüğü deplasmandan aldığı 3-2’lik galibiyetle Son 16 biletini cebine koyarken, ekişini son haftalarda Bundesliga’ya taşımakta zorlandı. 9. sıraya kadar gerileyen ve Avrupa potasından uzak kalan Freiburg, bu hafta iç sahada Bayern Münih’i konuk edecek. Son 5 maçta kalesini 14 gole kapatmayan ev sahibi, rakip fileleri ise sadece 6 kez havalandırabildi. Son 5 haftanın 4’ünde Freiburg kalesinde 3’er gol gördü. Harry Kane, 90+1’de Bayern Münih’e hayat verdi. Thomas Tuchel yönetimindeki Bayern Münih, geçtiğimiz haftalardaki Bayer Leverkusen, Lazio ve Bochum mağlubiyetlerinin ardından Leipzig’i iç sahada son dakika golüyle mağlup ederek, şampiyonluk yarışının içerisinde kaldı. Zirveyle arasında 8 puan fark bulunan konuk ekip, sezon sonunda Tuchel ile yollarını ayırma kararı aldı. Devler sahnesinde hata içi Son 16 Turu rövanşı kapsamında Lazio’yu sahasında ağırlayacak olan Bavyera ekibi, bu hafta ise şampiyonluk umutlarına devam etmek için Freiburg deplasmanına konuk olacak. 23 haftadan 53 puan toplamayı başaran konuk ekip, 3 maç sonra gelen galibiyetle moral buldu. Freiburg’a karşı sezonun ilk yarısında 3-0’lık galibiyete imza atan konuk ekibin, bir kez daha Freiburg karşısında galibiyete ihtiyacı var. Leipzig galibiyetiyle kabusa son vermeyi başaran Bayern Münih, şampiyonluk yarışının içerisinde kalmayı başardı. Lider ile puan farkının çift hanelere çıkmasını istemeyen Bayern Münih, kazanmaya Freiburg deplasmanında devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 2.79

Bets10 Bahis Oranı: 64.82