sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 21.04.2024

21 Nisan Pazar akşamı sahne alacak olan Fransa Ligue 1, İtalya Serie A Ligi ve Almanya Bundesliga mücadelelerini, kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Werder Bremen – Stuttgart: MS 2, 1.42 (iddaa) – 1.63 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da son 7 hafta puan kayıplarına çare bulmayı başaramayan Werder Bremen, sezonun son 5 haftasına girilirken küme düşme tehlikesini atlatamadı. Ole Werner ve öğrencileri, son 7 haftalık fikstürü 5 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı ve zayıf halkalar arasında yer aldı. Geçtiğimiz hafta namağlup lider Bayer Leverkusen’e karşı BayArena deplasmanında çıkan Werder Bremen, şampiyonluğunu ilan eden rakibi karşısında 5-0’lık hezimetten kurtulamadı. Son 7 haftada kalesini 15 gole kapatamayan ev sahibi, rakip fileleri ise 5 kez havalandırabildi. Düşme potasıyla arasında 5 puan fark bulunan Werder Bremen, bu hafta sahasında Stuttgart’ı konuk edecek. Stuttgart taraftarı önünde konuk ettiği Frankfurt karşısında rahat bir galibiyete imza attı ve Almanya Bundesliga’da son 11 haftaya namağlup performansıyla damga vurdu. Sebastian Hoeness ve öğrencileri, son 11 haftadan 9 galibiyet, 2 beraberlikle çıkmayı başardı. Geçtiğimiz hafta Frankfurt karşısında sezona damga vuran Guirassy ve Deniz Undav ikilisi gol perdesini açarken, son sözü Jamie Leweling söyledi ve farkı 3’e çıkardı. Son haftalara girilirken, Stuttgart çok formda. 3. sıradaki yerini korumayı başaran konuk ekip, en yakın rakibiyle puan farkını ‘ye kadar çıkarmayı başarırken, 2. sıradaki Bayern Münih’i ise yakaladı. 29 haftanın 20’sinde kazanan ve rakip fileleri tam 67 kez havalandırmayı başaran Stuttgart, Şampiyonlar Ligi iddiasını tam gaz sürdürüyor. Konuk ekip bu hafta formsuz Werder Bremen karşısında galibiyet arayacak. Almanya Bundesliga’da son 11 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan, 11 haftanın ise 9’unda kazanan Stuttgart, 3. sıradaki yerini bırakmıyor. Bayern Münih’i yakalayan, son 5 haftada ise geçmek isteyen Stuttgart, bu hafta Werder Bremen deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

Sassuolo – Lecce: KGVAR, 1.57 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Sassuolo, İtalya Serie A Ligi’nde son 5 haftaya girilirken, küme düşme potasının içerisinden kurtulamadı. 32 hafta içerisinde 3. teknik adam değişikliğini yaşayan Sassuolo, son olarak 5 hafta önce göreve Davide Ballardini’yi getirdi. Yeni hocasıyla Frosinone’yi mağlup ettikten sonra, Roma deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönen ev sahibi, son 3 haftada ise Udinese, Salernitana ve Milan ile berabere kaldı. Geçtiğimiz hafta Serie A’da liderin en yakın takipçisi Milan ile iç sahada 3-3 berabere kalmayı başaran ve son 3 haftada maç kaybetmeyen Sassuolo’nun, düşme hattının üzeriyle puan farkı 2’ye kadar indi. Bu hafta iç sahada Lecce’ye karşı galibiyet arayacak olan ev sahibinin, rakibiyle arasında 6 puan fark bulunuyor. İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Lecce, geçtiğimiz hafta iç sahada aldığı Empoli galibiyetiyle birlikte, bitime 5 hafta kala küme düşme hattının üzerinde kalmayı başardı. Nicola Sansone’nin attığı son dakika golü galibiyeti getirirken, Lecce teknik adam değişikliğinin ardından kolay maç kaybetmedi ve son haftalarda savunmada etkili olmaya başladı. Göreve Luca Gotti geldikten sonra, konuk ekip son 4 haftadan 7 puan toplamayı başardı. Düşme hattının 5 puan üzerinde yoluna devam eden Lecce, bu hafta düşme potasının içerisinde yer alan Sassuolo’ya deplasmanda konuk olacak. Teknik adam değişikliğinin ardından yakaladığı yükselişi, deplasmanda sürdürmek istiyorlar. Sassuolo ve Lecce cephesinde küme düşme tehlikesi bitime 5 hafta kala devam ediyor. Yeni teknik adamlarıyla ligde kalmak adına son haftalarda iyi sonuçlar almaya başlayan Sassuolo ve Lecce, bu kritik haftada puan kaybetse dahi, mücadelede skor üretmeyi başaracaktır.

Le Havre – Metz: MS 2, 3.00 (iddaa) – 3.60 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’in yeni temsilcileri arasında yer alan Le Havre, son 11 haftanın 10’unda puan kayıplarına engel olmayı başaramazken, son 4 haftalık fikstürden ise sadece 1 puan çıkarabildi. Sezonun ikinci yarısıyla birlikte zayıf halkalar arasına giren ev sahibi, bitime 5 hafta kala düşme potasının en yakın rakibi olarak yoluna devam ediyor. Luka Elsner ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta iç sahada en yakın rakibi Nantes’i konuk etti. Ligde kalmak yolunda kader maçlarından birine çıkan Le Havre, 1-0’lık mağlubiyetle puan kayıplarına devam etti. Düşme hattıyla arasındaki puan farkı 2’ye kadar inen ev sahibi, bu hafta 2 puan üzerinde yer aldığı Metz ile iç sahada karşı karşıya gelecek. Bu hafta en yakın rakibi Le Havre’ye deplasmanda konuk olacak olan Metz, kazanması halinde düşme hattından kurtulmayı başaracak. Konuk ekipte karşılaşma öncesi Benjamin Tetteh ve Joel Asoro’nun sakatlıkları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Lens’e karşı karşılaşmadan 2-1’lik galibiyetle ayrılmayı başaran Metz, düşme hattının üzeriyle puan farkını 2’ye kadar indirmeyi başardı. 3 haftadır devam eden mağlubiyetlere son vermeyi başaran Laszlo Bölöni’nin öğrencileri, son 6 haftada 3. galibiyetini aldı. Ligde kalmak adına son haftalarda etkili olmaya başlayan Metz, bu hafta Le Havre deplasmanında galibiyet arayacak. Sezonun ilk yarısında Le Havre’yi iç sahada konuk etmiş ve karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrılmışlardı. Bitime 5 hafta kala ligde kalmak için bu kez galibiyete ihtiyaçları var. Fransa Ligue 1’de puan kayıplarına son vermeyi başaran Metz, bu hafta düşme hattından kurtulma şansına sahip. En yakın rakibi Le Havre karşısında izleyeceğimiz Metz, sakatlıklarla boğuşan rakibini mağlup etmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 6.68

Bets10 Bahis Oranı:10.26