İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Everton Liverpool İddaa Tahmini 24.04.2024

İngiltere Premier Lig’de haftanın önemli maçlarından biri. Liverpool deplasmanda, Everton’a konuk olacak. Karşılaşmayı saat 22.00’de Beın Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz.

Everton ve Liverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Everton kazanır 7.10, beraberlik 4.95, Liverpool kazanır ise 1.45 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam etmekte. MS 2 ve 2.5 ÜST seçeneğinin 30.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Everton Sürpriz Peşinde

Everton Premier Lig’de kümede kalma umutlarını iyice arttırdı. Geçtiğimiz hafta sonu Goodison Park’ta Nottingham Forest’ı konuk eden Everton mücadeleden 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de son 3 maçından 2 galibiyet çıkartan Sean Dyche’ın ekibi düşme hattının 5 puan üzerinde. Üstelik Everton’ın 1 maçının eksik olduğunu da belirtelim. Bu hafta ise Merseyside derbisinde Liverpool’u konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Everton’da Nathan Patterson, Seamus Colman, Dele Alli ve Arnaut Danjuma sakat olan isimler.

Liverpool’dan 3 Puan

Liverpool 2 hafta önce Crystal Palace karşısında 1-0 kaybetmiş ve büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Bu yenilginin ardından geçen hafta Craven Cottage’de Fulham’a konuk oldular ve mücadeleden 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Trent Alexander Arnold, Gravenberch ve Jota’nın golleriyle kazanan Jurgen Klopp’un öğrencileri moral buldu ve şampiyonluk umutlarını devam etirdi. Premier Lig’de bu hafta Merseyside derbisinde Everton’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Liverpool’da Joel Matip, Thiago ve Curtis Jones’un sakatlıkları sürüyor.

Everton – Liverpool Maç Bilgileri

Everton – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.30’da başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da Nathan Patterson, Seamus Colman, Dele Alli ve Arnaut Danjuma sakat olan isimler. Liverpool’da Joel Matip, Thiago ve Curtis Jones’un sakatlıkları sürüyor.

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Nathan Patterson, Michael Keane, James Tarkowski, Vitalli Mykolenko, James Garner, Idrissa Gueye, Amadou Onana, Abdoulaye Doucoure, Dominic Calvert Lewin, Beto

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Caoimhin Kelleher, Andrew Robertson, Virgil Van Dijk, Ibrahima Konate, Trent Alexander Arnold, Alexis Mac Allister, Watura Endo, Dominik Szoboszlai, Mohamed Salah, Luis Diaz, Darwin Nunez

İddaa Tahmini

Everton geçen haftayı kazanarak geçti. Goodison Park’ta konuk ettikleri Nottingham Forest’ı 2-0 mağlup ettiler. Son 4 haftada 7 puan toplayan Sean Dyche’ın ekibinin kümede kalma umutları sürüyor. Liverpool ise şampiyonluk yolunda. Hafta sonu Craven Cottage’de Fulham’ı 3-1 ile geçtiler. Kazanmaları önemliydi ve umutlar devam etti. Bu hafta Merseyside derbisin de de maçın net favorisiler. Liverpool hata yapmaz ve kazanarak yoluna devam eder. 

İddaa Oranı: MS 2 ve 2.5 ÜST, Oran 1.68

Bets10 Oranı: MS 2 ve 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…