Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Monaco Lille İddaa Tahmini 24.04.2024

Monaco sahasında Lille‘i konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in üst sıralarını yakından ilgilendiren 30. hafta mücadelesi, 24 Nisan Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alıyor. Maçın yayın ekranı ise beIN SPORTS.

Genzobet, Monaco galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.70, Lille galibiyetine ise 3.05 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.60, KGYOK 2.30 oran kazandırıyor.

Monaco 7 Haftadır Kaybetmiyor

Fransa Ligue 1’de son haftaların en formda takımları arasında yer alan Monao, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Brest deplasmanından 2-0’lık galibiyetle çıkmayı başarırken, yenilmezlik serisini 7 haftaya çıkardı. Son 7 haftayı 5 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Adi Hütter’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta Brest karşısında sezonun en kritik galibiyetlerinden birine imza attı. 2. sıradaki rakibini deplasmanda Denis Zakaria ve Takumi Minamino’nun golleriyle 2-0 mağlup etmeyi başaran Monaco, 2. sırayı rakibinden alırken, lider ile arasındaki puan farkını ise bitime 5 hafta kala 11’de tutmaya devam etti. Şampiyonluk umutları devam eden ev sahibi, bu hafta 4. sıradaki Lille’i sahasında konuk edecek. Monaco seriyi 3 puanla sürdürmek istiyor.

Lille 6 Haftadır Kaybetmiyor

Fransa Ligue 1’de son 6 hafta namağlup bir performans grafiğiyle karşımıza çıkan Lille, Fransa Ligue 1’de üst sıraları bırakmıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde geçen hafta yarı final kapısından dönen Lille, Aston Villa eşleşmesini rövanşta penaltılarla kaybetti. Bitime 5 hafta kala rotasını tamamen lige çeviren Paulo Fonseca’nın öğrencileri, geçtiğimiz hafta iç sahada Strasbourg engelini 1-0’lık galibiyetle geçmeyi başardı. 3 haftadır kazanan konuk ekip, son 6 haftayı ise 4 galibiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. Sezonun geri kalanında UEFA Şampiyonlar Ligi bileti için mücadele verecek olan Lille, bu hafta 2. sıradaki Monaco’ya deplasmanda konuk olacak. Sezonun ilk yarısında Monaco’ya karşı iç sahada 2-0’lık galibiyete imza atan Lille, bu hafta çok daha formda bir rakiple karşı karşıya gelecek.

Monaco – Lille Maç Bilgileri

Monaco – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Louis II Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco’da  Ismail Jakobs, Caio Henrique, Wilfried Singo, Guillermo Maripan ve Aleksandr Golovin’in sakatlıkları devam ediyor. Eliesse Ben Seghir ve Thilo Kehrer ise kart cezalısı. Lille’de ise Rafael Fernandes, Samuel Umtiti ve Andrej Ilic’in sakatlıkları devam ediyor. Nabil Bentaleb ise kart cezalısı.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Philipp Köhn, Mohammed Salisu, Denis Zakaria, Aleksandr Golovin, Vanderson, Myron Boadu, Takumi Minamino, Maghnes Akliouche, Youssouf Fofana, Folarin Balogun, Wissam Ben Yedder.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Lucas Chevalier, Alexsandro Ribeiro, Leny Yoro, Santos Carvalho, Ismaily, Gabriel Gudmundsson, Yusuf Yazıcı, Remy Cabella, Benjamin Andre, Angel Gomes, Edon Zhegrova.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son haftalara iki takımda yenilmezlik serileriyle damga vurdu. Son haftalara girilirken çok formda bir görüntüyle karşımıza çıkan Monaco ve Lille, bitime 5 hafta kala puan kaybetmek istemiyor. Dev maçın ilk yarısında, Monaco ve Lille’in birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.06

Genzobet Oranı: İY 0, Oran 2.25

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Youssouf Fofana attı, Monaco evinde kazandı. İki yakın rakip Monaco ve Lille, ilk yarıda birbirlerine üstünlük şansı vermedi. Devre arasına golsüz beraberlikle girilirken, ikinci yarıda ise skoru belirleyen Youssouf Fofana oldu. Kazananları tebrik ederiz.