İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Wolverhampton Bournemouth Bahis Tahmini 24.04.2024

İngiltere Premier Lig’de orta sıralarda yer alan iki takım, Wolverhampton ile Bournemouth karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı saat 21.45’te Beın Sports kanalından izleyebilirsiniz.

Wolverhampton ile Bournemouth zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Genzobet oranlarını ele alacak olursak Wolverhampton galibiyetinin 265, beraberlik tercihinin 3.70, Bournemouth galibiyetinin ise 2.58 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Wolverhampton 5 Maçtır Kazanamıyor

Wolverhampton Premier Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçen hafta Molineux Ground’da konuk ettikleri Arsenal’a diş geçiremediler. Karşılaşmanda 2-0’lık mağlubiyet ile ayrılan Gary O’Neil’ın ekibi üstr üste 5 maçtır galip gelemiyor. Hedefsiz kalan Wolverhampton bu hafta içi Molineux Ground’da Bournemouth’u konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Wolverhampton’da Craig Dawson, Leon Chiwome ve Pedro Neto’nun sakatlıkları sürüyor.

Bournemouth Deplasmanda Kaybetti

Bournemouth Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu puan almayı başaramadı. Villa Park’ta konuk oldukları Aston Villa’ya 3-1 mağlup oldular. Son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşayan Andoni Sagarna’nın öğrencileri Premier Lig’de hedefsiz. Son 3 maçından da galibiyet çıkartamadılar ve bu hafta içi Molineux Ground’da Wolverhampton’ın konuğu olacaklar. Karşılaşma öncesinde Bournemouth’da Marcus Tavernier, Luis Sinisterra ve Chris Mepham sakat olan isimler.

Wolverhampton – Bournemouth Maç Bilgileri

Wolverhampton – Bournemouth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Molineux Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolverhampton’da Craig Dawson, Leon Chiwome ve Pedro Neto’nun sakatlıkları sürüyor. Bournemouth’da Marcus Tavernier, Luis Sinisterra ve Chris Mepham sakat olan isimler.

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Hugo Bueno, Craig Dawson, Max Kilman, Nelson Semedo, Joao Victor, Joe Hodge, Mario Lemina, Pedro Neto, Hee chan Hwang, Pablo Sarabia

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Neto, Max Aarons, Illia Zabarnyi, Marcos Senesi, Milos Kerkez, Philip Billing, Joe Rottwell, David Brooks, Ryan Christie, Jaidon Anthony Semenyo, Dominic Solanke

İddaa Tahmini

Wolverhampton’da kötü gidişat devam ediyor. Geçen hafta sonu Arsenal’ı konuk ettiler ve mücadeleyi 2-0 kaybettiler. Bu yenilginin ardından kazanamama serileri 5 maça çıktı. Bournemouth’da son haftalarda puan kaybediyor. Geçen hafta sonu Aston Villa deplasmanında 3-1 kaybettiler. Gol yeme sorunları devam ediyor. Molineux Ground’da gollü bir maç bekliyorum. Tercihim karşılıklı gol var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.39

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.54

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…