sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 03.05.2024

3 Mayıs Cuma akşamı sahne alacak olan Fransa Ligue 1, İtalya Serie A Ligi ve Almanya Bundesliga mücadelelerini, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Hoffenheim – Leipzig: MS 2, 1.35 (iddaa) – 1.54 (Bets10) ; Hoffenheim, geçtiğimiz hafta deplasman kabusunu sürdürerek Bochum karşısında 3-2’lik bir mağlubiyet aldı. Almanya Bundesliga’nın 31. haftasında yaşanan bu gol düellosunda Hoffenheim, eli boş ayrılarak son 4 deplasman maçının tamamında mağlup oldu. Ancak iç saha performanslarına baktığımızda, son 2 haftada taraftarı önünde Augsburg ve Mönchengladbach’ı mağlup etmeyi başardılar. Taraftarı önünde bu sezon iyi performanslar sergileyen ve iç saha galibiyetlerle üst sıra takibini sürdüren Hoffenheim, deplasmanda yaşadığı kayıplarla ise Konferans Ligi potasının 6 puan gerisinde kaldı. Bitime 3 hafta kala Leipzig’i sahasında konuk edecek olan Pellegrino Matarazzo ve öğrencileri, umutlarını son 2 haftaya taşımak istiyorsa, kazanmak zorunda. Almanya Bundesliga’nın son haftalarında Leipzig fırtınası devam ediyor. Marco Rose ve öğrencileri, son 8 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, 7 galibiyet, 1 beraberlikle sahadan ayrıldı. En yakın rakibi Dortmund’a karşı iç sahada haftayı 4-1’lik galibiyetle kapatmayı başaran konuk ekip, 4’te 4 yaptı. Dortmund’a karşı maçın başından itibaren üstün bir futbol sergilemeyi başaran Leipzig, son 8 haftada 24 gol atıp, kalesinde sadece 5 gole izin verdi. 62 puanla ligin 4. sırasında yer alan ve 3. sıradaki Stuttgart ile puan farkını 2’ye kadar indirmeyi başaran Leipzig, bu hafta Hoffenheim deplasmanına konuk olacak. Sezonun ilk yarısında Hoffenheim’a karşı sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrılmayı başardıklarını söyleyelim. Almanya Bundesliga’da 8 haftadır kaybetmeyen, son 4 haftanın ise tamamında galip gelmeyi başaran Leipzig, bitime 3 hafta ligin en formda takımları arasında yer alıyor. Dortmund’a karşı müthiş bir galibiyet alan Leipzig, kazanmaya Hoffenheim deplasmanda devam edecektir.

Torino – Bologna: MS 2, 2.44 (iddaa) – 2.82 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır puan kayıplarına çare bulamayan Torino, Avrupa hayallerine veda etmek zorunda kaldı. Ivan Juric’in öğrencileri, iç sahada Juventus ve Frosinone’ye karşı sahadan golsüz beraberlikle ayrılırken, Empoli ve İnter deplasmanlarından ise mağlubiyetlerle döndüler. Geçen hafta şampiyonluğunu ilan ederek taraftarı önüne gelen İnter’e karşı deplasmanda 2-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Torino, 3 haftadır rakiplerine karşı skor üretmeyi başaramıyor. Kümede kalma tehlikesini uzun süre öncesinden atlatmayı başaran ev sahibi, son 4 haftada yaşadığı puan kayıplarının ardından 6. sıradaki Atalanta’nın 11 puan gerisine düştü. Sezonun geri kalanında hedefsiz olarak devam edecek olan Torino, sezonun ilk yarısında mağlup olduğu Bologna’ya karşı iç sahada galibiyet arayacak. Bologna bu harika sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi biletiyle taçlandırmak istiyor. Thiago Motta önderliğinde, ilk 34 haftanın en sürpriz performansını sergileyen konuk ekip, son 4 haftalık fikstüre 6 maçlık yenilmezlik serisiyle giriyor. 34 haftayı 17 galibiyet, 12 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan Bologna, ligin en az maç kaybeden takımlarından birisi olmayı başarırken, en yakın rakibi Roma’nın 4 puan üzerinde yer almayı başardı. Şampiyonlar Ligi potasında yer almaya devam eden Bologna, Roma’ya karşı deplasmanda aldığı 3-1’lik harika galibiyetin ardından, geçtiğimiz hafta kümede kalma mücadelesi veren Udinese ile 1-1 berabere kaldı. 64. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele eden Motta’nın öğrencileri, iç sahada galibiyet hedefine ulaşmayı başaramasa da, seriyi sürdürmeye devam etti. Konuk ekip bu hafta deplasmanda kazanarak, yakın rakipleriyle arasındaki puan farkını korumak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde üst sıraları bırakmayan Bologna, bitime 4 hafta kala Şampiyonlar Ligi potasındaki yerini koruyor. Son 6 hafta namağlup bir performans grafiğiyle karşımıza çıkan Thiago Motta ve öğrencileri, Torino deplasmanında seriyi 3 puanla sürdürmeyi başaracaktır.

Toulouse – Montpellier: KGVAR, 1.37 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de sezonun ilk yarısını küme düşme hattının en yakın rakımları arasında kapatmak zorunda kalan Toulouse, Carles Martinez ısrarını ikinci yarıda sürdürdü ve harika bir form grafiği yakalayarak, bitime 3 hafta kala kümede kalmayı matematiksel olarak garantiledi. Son 10 haftada sadece Lyon ve Le Havre karşısında mağlup olduğunu gördüğümüz Toukouse, son 5 haftada namağlup bir performans sergiledi. Son 5 haftayı 3 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan ev sahibi, geçen hafta Lorient’i deplasmanda mağlup ederek, ligde kalmayı garantiledi. Deplasmanda küme düşme hattındaki Lorient’e karşı devre arasına 1-0 geride giren Toulouse, Thijs Dallinga ve Ibrahim Cissoko ikilisinin golleriyle skoru 2-1’e getirmeyi başardı. Son 3 haftada prestij mücadelesi verecek olan Toulouse, bu hafta iç sahada Montpellier ile karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1’de 31 haftayı 9 galibiyet, 11 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bırakan Montpellier, 37 puanla 12. sırada kendisine yer buldu. Michel Der Zakarian ve öğrencileri, ligde son haftalardaki etkisiyle dikkat çekiyor. Son 5 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Montpellier, bitime 3 hafta kala düşme hattıyla arasındaki puan farkını 8’e kadar çıkardı. Son 5 haftayı 3 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Montpellier, Reims deplasmanından 3 puanla dönmeyi başarırken, Nantes ile geçtiğimiz hafta iç sahada berabere kaldı. Ligde kalmayı garantileme şansını değerlendiremeyen konuk ekip, son 3 haftadan 1 galibiyet alması halinde, ligde kalmayı rakiplerini beklemeden garantileyecek. Fransa Ligue 1’in formda takımlarından Toulouse ile Montpellier karşı karşıya geliyor. İki takımda 5 maçtır mağlup olmazken, ev sahibi ligde kalmayı garantiledi. Montpellier’in ise son 3 haftada 1 galibiyete ihtiyacı var.  İki takımında son haftalardaki etkisini sürdüreceğini ve karşılaşmada skor üreteceğini düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 4.51

Bets10 Bahis Oranı: 6.86