Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lens Lorient İddaa Tahmini 03.05.2024

Lens iç sahada Lorient‘i konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in 32. hafta mücadelesi, 3 Mayıs Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlıyor. Mücadeleyi beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bollaert-Delelis Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Lens galibiyetine 1.45, beraberliğe 4.65, Lorient galibiyetine ise 7.20 oran belirlemiş durumda.

Lens Evine Mağlubiyetle Döndü

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Lens, Fransa Ligue 1’de son 6 haftanın 5’inde puan kaybetti. Franck Haise ve öğrencileri, son düzlükte üst üste puan kayıplarıyla yerini tehlikeye attı. 4 hafta boyunca devam eden puan kayıplarına Clermont karşısında puan kayıplarına son vermeyi başaran Lens, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Marsilya deplasmanından ise 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Maça son derece kötü bir başlangıç yapan Lens, henüz 1. dakikada 1-0 geriye düştü. 77. dakikada Said’in golüyle beraberliği yakalamayı başarsalar da, son dakika golüyle mağlubiyetten kurtulamadılar. 6. sırada yer alan ev sahibi, bu hafta düşme hattındaki Lorient karşısında galibiyet arayacak. Yerini tehlikeye atan Lens, taraftarı önünde kötü gidişata son vermek istiyor.

Lorient Galibiyeti Unuttu

Fransa Ligue 1’de zor günler geçiren Lorient, son 7 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. Bitime 3 hafta kala küme düşme hattının içerisinde kalmaya devam eden Lorient, son 5 haftalık fikstürün tamamında mağlup oldu. Geçtiğimiz hafta mağlubiyetlerine iç sahada Toulouse’a karşı devam eden Regis Le Bris ve öğrencilerinin, düşme hattının üzeriyle hala 3 puan fark bulunuyor. Bitime 3 hafta kala kadar maçlarına çıkacak olan Lorient, bu hafta Lens deplasmanında galibiyet arayacak. 31 haftadan sadece 6 galibiyet çıkarabilen ve kalesinde 61 gole engel olmayı başaramayan Lorient, ligin en zayıf savunma performansını sergiledi ve galibiyet adına güven vermekten çok uzakta kaldı.

Lens – Lorient Maç Bilgileri

Lens – Lorient Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Facundo Medina, Jonathan Gradit, Kevin Danso, Abdukodir Khusanov, Neil El Aynaoui, David Costa, Andy Diouf, Neil El Aynaoui, Sepe Elye Wahi, Florian Sotoca.

Lorient’in 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Nathaniel Adjei, Isaak Toure, Julien Laporte, Imran Louza, Panos Katseris, Theo Le Bris, Ayman Kari, Julien Ponceau, Badredine Bouananil, Mohamed Bamba.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son 6 haftanın 5’inde puan kaybeden Lens ile son 7 haftanın tamamında puan kaybeden Lorient karşı karşıya gelecek. İki takımda son haftalarda kalesini gole kapatmakta zorlandı ve önemli puan kayıpları yaşadı. İki takımında bu hafta bir kez daha kalesini gole kapatamayacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.64

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.87

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lens iç sahada gol yemeden kazandı. Lorient’e karşı maç boyunca üstün bir futbol sergilemeyi başaran Lens, Sepe Elye Wahi ve David Pereira Da Costa ikilisinin golleriyle 3 puanı cebine koymayı başardı.