Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Heidenheim Mainz 05 İddaa Tahmini 05.05.2024

beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından 5 Mayıs Pazar akşamı naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Heidenheim ile Mainz 05 karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati ise 20:30.

intobet, Heidenheim galibiyetine 2.98, beraberliğe 3.56, Mainz 05 galibiyetine ise 2.35 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.58, KGYOK 2.35 oran kazandırıyor.

Heidenheim Lige Sıkı Sıkı Tutundu

Geçtiğimiz hafta deplasmanda konuk olduğu Darmstadt 98 ile birlikte Almanya Bundesliga’ya yükselen Heidenheim, aldığı deplasman galibiyetiyle rakibinin lige veda etmesini sağladı ve kümede kalmayı garantiledi. Kazanmak zorunda olan Darmstadt 98’e karşı son dakika golüyle galip gelmeyi başaran Frank Schmidt ve öğrencileri maç boyunca üstün bir futbol sergilemesine ve yakaladığı gol fırsatlarına rağmen, kilidi son dakikada Dovedan’ın gollüyle açabildi. 31 hafta sonunda 9. galibiyetini almayı başaran Heidenheim, 2 hafta sonra ligde galip gelerek, Play Out hattıyla puan farkını 9’a, düşme potasıyla farkı ise 14’e kadar çıkarmayı başardı. Son 3 haftaya girilirken, rahat bir nefes almayı başaran ev sahibi bu hafta iç sahada Mainz 05 ile karşı karşıya gelecek. Play Out hattında yer alan rakibine karşı, Heidenheim’ın zorlu bir sınav vereceğini söyleyelim.

Mainz 05’te Umutlar Devam Ediyor

Almanya Bundesliga’da 6 haftadır namağlup bir performansla yoluna devam eden Mainz 05, bu sezon kendi adına bir ilki başardı ve bitime 3 hafta kala küme düşme potasının 5 puan üzerinde kalmaya devam ederken, Play Out hattından ise kurtulamadı. Geçen hafta düşme potasındaki en yakın rakibi Köln’ü sahasında konuk eden Mainz 05, 29. dakikada Leandro Barreiro’nun golüyle 1-0 öne geçmeyi başarırken, son dakikada yenilen penaltı golüyle galibiyeti kaçırdı. Kazanması halinde düşme hattının üzerinde yer alan Bochum’u yakalama fırsatını kaçıran Bo Henriksen ve öğrencileri, rakibinin 2 puan gerisinde yer almaya devam ediyor. Son 6 haftayı 3 galibiyet, 3 beraberlikle noktalayan konuk ekip, bu hafta Heidenheim deplasmanında galibiyet arayacak. Ligin son 3 haftasında kader maçlarına çıkan Mainz 05, son haftalardaki form grafiğiyle ligi kolay kolay bırakmayacağını bizlere gösterdi.

Heidenheim – Mainz 05 Maç Bilgileri

Heidenheim – Mainz 05 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Voith Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Heidenheim cephesinde Lennard Maloney, Adrian Beck, Thomas Keller ve Marnon Busch’un sakatlıkları devam ediyor. Mainz 05 takımında ise Stefan Bell, Karim Onisiwo ve Jessic Ngankam’ın sakatlıkları devam ederken, Mwene, Amiri ve Gruda ise kart cezalısı.

Heidenheim’in ilk 11’i Belli mi?

Heidenheim’in muhtemel kadrosu: Kevin Müller, Norman Theuerkauf, Patrick Mainka, Jonas Föhrenbach, Kevin Sessa, Jan-Niklas Beste, Haktab Traore, Jan Schöppner, Marvin Pieringer, Tim Kleindienst, Eren Sami Dinkçi.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Robin Zentner, Hanche-Olsen, Sepp van den Berg, Anthony Caci, Leandro Barreiro, Merveille Papela, Josuha Guilavogui, Dominik Kohr, Jonathan Burkardt, Marco Richter, Ajorque Ludovic.

İddaa Tahmini

Kümede kalma mücadelesi veren Maimz 05, son 6 haftadan topladığı puanlarla, ligde kalma umutlarını korudu. Son 6 haftada maç kaybetmeyen Bo Henriksen ve öğrencileri, kümede kalmayı başaran Heidenheim’a karşı hata yapmayacak ve 3 puanla sahadan ayrılmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.01

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.35

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Ligde kalmayı garantileyen Heidenheim’a deplasmanda konuk olan Mainz 05, 1-0 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Konuk ekip adına küme düşme tehlikesi devam ederken, bu kritik virajda puan kaybından kurtulamadı.