sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 05.05.2024

İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftaya girilirken, 5 Mayıs Pazar akşamı sahne alacak 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Kazanmanız dileğiyle.

Roma – Juventus: İY 0, 1.77 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nin 34. haftasında Napoli derbisine çıkan ve sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılan Roma, hafta içinde ise Bayer Leverkusen’e karşı kaybetti. Göreve Daniele De Rossi geldikten sonra iki kulvarda birden yükselişe geçmeyi başaran Roma, Serie A’da üst sıraları bırakmazken, Avrupa’da ise yarı final biletini cebine koydu. İtalya Serie A Ligi’nde son 10 hafta sadece Bologna’ya karşı sahadan mağlubiyetle ayrılan ev sahibi, Bayer Leverkusen eşleşmesinin ilk maçından ise 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. İç sahada alınan mağlubiyetle final şansını zora sokan Roma, bu hafta Juventus derbisinde galibiyet arayacak. Önünde zorlu bir fikstür bulunan Roma, Juventus derbisinin ardından Bayer Leverkusen deplasmanına konuk olacak. Ev sahibi yeniden yükselişe geçmek için Juventus derbisinden galibiyetle çıkmak istiyor. Juventus cephesinde kabus devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde 13 hafta öncesine kadar şampiyonluğun İnter ile birlikte en güçlü adayı olarak yoluna devam eden Massimiliano Allegri ve öğrencileri, son 13 haftanın 11’inde puan kaybetti ve şampiyonluğunu ilan eden İnter’in tam 24 puan gerisine düştü. Fiorentina’ya karşı iç sahada alınan 1-0’lık galibiyetin ardından, konuk ekip son 3 haftada Torino, Cagliari ve Milan’a karşı sahadan 1’er puanla ayrıldı. Sezonun ikinci yarısıyla birlikte ligin en az maç kazanan takımları arasında yer alan JUVE’nin, 2. sıradaki Milan ile arasında 5 puan fark bulunuyor. 3. sıradaki konuk ekibin, en yakın rakibinin ise 1 puan üzerinde. Bitime 4 hafta kala Şampiyonlar Ligi bileti için mücadele verecek olan Juventus, bu hafta Roma derbisinde galibiyet arayacak. Derbi öncesinde taraf bahsi zor. Avrupa yorgunu Roma gözünü yarı finalin rövanşına dikti. Bu hafta ise Juventus karşısında zorlu bir sınav verecekler. Juventus ise 3 haftadır beraberliklerden kurtulamazken, son 13 haftanın en az maç kazanan takımları arasında. Galibiyet adına güven vermeyi başaramayan iki takımında, ilk 45 dakikada birbirlerine üstünlük kuramayacağını düşünüyoruz.

Milan – Genoa: MS 1, 1.30 (iddaa) – 1.50 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluğu İnter’e kaptıran, UEFA Avrupa Ligi’nde ise yarı final umutlarını Roma mağlubiyetiyle kaybeden Milan, son haftalarda etkisiz kaldı. Son 3 haftalık fikstürden galibiyet çıkarmayı başaramayan Stefano Pioli ve öğrencileri, Sassuolo ve Juventus ile deplasmanda berabere kalırken, iç sahada ise İnter derbisini kaybetti. 34 haftadan 21 galibiyet, 7 beraberlik, 6 mağlubiyetle 70 puan toplamayı başaran Milan, en yakın rakibinin 5 puan üzerinde son 4 haftaya giriyor. Sezonun geri kalanında ligdeki yerini korumak isteyen ev sahibi, bu hafta iç sahada Genoa ile karşı karşıya gelecek. Hala İtalya Serie A Ligi’nin şampiyon İnter’in ardından en iyi performansını sergileye Milan, puan kayıplarına son vermek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin 34. haftasında Cagliari’yi sahasında ağırlayan Genoa, 3 puanı 3 golle aldı. Alberto Gilardino ve öğrencileri, hem savunma hem de hücum hattında harika bir sınav vermeyi başarırken, sahadan 3-0’lık üstünlükle ayrıldı. Son haftalarda kolay maç kaybetmeyen konuk ekip, son 6 haftada sadece Lazio’ya karşı mağlup oldu. 34 haftalık fikstürü 10 galibiyet, 12 beraberlik, 12 mağlubiyetle geride bırakan Genoa, bitime 4 hafta kala düşme hattının 13 puan üzerinde yer alıyor. Ligde kalmayı garantileyen konuk ekip, 34 maçta rakip fileleri 38 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 40 gole engel olamadı. Bu hafta Milan karşısına çıkacak olan Genoa, 2. sıradaki rakibine karşı deplasmanda galibiyet arayacak. İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk umutları sona eren Milan, sezonun geri kalanında 2. sıradaki yerini korumak için mücadele edecek. 3 haftadır devam eden puan kayıplarına son vermek isteyen Milan, iç sahadan 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

Cagliari – Lecce: MS 2, 3.18 (iddaa) – 3.55 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nin 34. haftasında Genoa deplasmanına konuk olan Cagliari, aldığı 3-0’lık deplasman mağlubiyetiyle, küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam etti. Claudio Ranieri ve öğrencileri, Genoa mağlubiyetine kadar İtalya Serie A Ligi’nde 4 hafta boyunca namağlup bir performans sergilerken, en yakın rakiplerinden Genoa karşısında ağır bir mağlubiyet aldı. Son 4 haftaya girilirken, düşme potasıyla aralarında sadece 3 puan fark bulunuyor. Taraftarı önünde Lecce’yi ağırlayacak olan Cagliari, taraftarı önünde kazanarak rahat bir nefes almak istiyor. Sezonun ilk yarısında Lecce ile deplasmanda 1-1 berabere kaldılar. Luca Gotti’nin Lecce’yi devralmasıyla birlikte konuk ekipte yükseliş yaşandı. Teknik direktör değişikliği öncesinde zor günler geçiren ve küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Lecce, Gotti’nin göreve gelmesinin ardından son 3 haftada namağlup bir performans sergiledi. Empoli ve Sassuolo karşısında üst üste galibiyetler elde ettikten sonra geçtiğimiz hafta Monza ile iç sahada 1-1 berabere kaldılar. Gotti yönetimindeki 6 maçlarında sadece Milan’a karşı mağlup olduklarını belirtelim. Düşme hattıyla arasında 7 puanlık bir fark bulunan Lecce, bu hafta Cagliari’yi mağlup ederek ligde kalmayı garantilemek istiyor. Sezonun ilk yarısında Cagliari’ye karşı sahadan 1 puanla ayrılan Lecce, bu hafta rakibi karşısına çok daha formda bir takım olarak çıkacak. İtalya Serie A Ligi’nde son 3 hafta maç kaybetmeyen Lecce, teknik adam değişikliğiyle birlikte etkili olmaya başladı. Bu hafta en yakın rakiplerinden biriyle karşı karşıya gelecek olan Lecce, etkisini deplasmanda sürdürecek ve sahadan 3 puanla ayrılacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 7.31

Bets10 Bahis Oranı: 10.65