İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fulham Manchester City İddaa Tahmini 11.05.2024

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Fulham evinde, Manchester City ile karşı karşıya gelecek. Saat 14.30’da başlayacak karşılaşma Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

Fulham ve Manchester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Fulham kazanır 10.50, beraberlik 6.60, Manchester City kazanır ise 1.27 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın H2 oranının 30.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.    

Fulham’dan 1 Puan

Fulham Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Brighton deplasmanından 1 puan ile döndü. Mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Marco Silva’nın ekibi son haftalarda istediği sonuçları alamıyor. Londra ekibi Premier Lig’de oynadığı son 5 maçta sadece 1 kez kazanabildi. Premier Lig’de sezonun bitimine 2 hafta kaldı ve Fulham’ın herhangi bir iddiası yok. Bu hafta sonu Craven Cottage’de Manchester City’i konuk edecek Fulham’da eksik bulunmadığını belirtelim.

Manchester City Şampiyonluk Yolunda

Manchester City Premier Lig’de şampiyonluk umutlarını koruyor. Pepe Guardiola’nın ekibi geçtiğimiz hafta sonu Etihad’da konuk ettiği Wolverhampton’ı 5-1 mağlup etmeyi başardı. Erling Haaland attığı 4 golle Manchester City’i galibiyete taşıyan isimdi. Lider Arsenal’ın 1 puan gerisinde bulunan Manchester City’nin 1 maçı da eksik. Pep Guardiola’nın öğrencileri kalan 3 maçını kazanması halinde şampiyon olacak. Bu hafat sonu ise Craven Cottage’de Fulham’ın konuğu olacaklar. Maç öncesinde Manchester City’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Fulham – Manchester City Maç Bilgileri

Fulham – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Craven Cottage Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fulham'ın 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Antonee Robinson, Tim Ream, Issa Diop, Kenny Tete, Harrison Reed, Sasa Lukic, Tom Cairney, Willian, Harry Wilson, Rodrigo Muniz

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Manuel Akanji, Ruben Dias, Josko Gvardiol, John Stones, Mateo Kovacic,, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Kevin De Bruyne, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Fulham geçen hafta konuk olduğu Brentford deplasmanında da puan kaybı yaşadı. Rakibi le golsüz berabere kalan Marco Silva’nın ekibi son 3 maçından galibiyet çıkartamadı. Bu hafta konuk edecekleri Manchester City karşısında da puan almaları beklenmiyor. Manchester City geçen hafta Etihad’da konuk ettiği Wolverhampton’ı 5-1 mağlup ederek galibiyet serisin devam ettirdi. Kalan 3 maçını kazanmaları halinde de şampiyon olacaklar. Craven Cottage’de Manchester City farklı kazanır ve şampiyonluk umutlarını son 2 haftaya taşır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.31

Bets10 Oranı: H2, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…