İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Bournemouth Brentford İddaa Tahmini 11.05.2024

İngiltere Premier Lig’de alt sıralarda yer alan Brentford deplasmanda, Bournemouth’un konuğu olacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Connect sitesinden takip edebilirsiniz.

BournemouthBrentford arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Bournemouth kazanır 2.02, beraberlik 4.05, Brentford kazanır ise 3.50 olarak açıklanmış.

Bournemouth 2 Maç Sonra Kaybetti

Bournemouth’un Premier Lig’de 2 maçlık galibiyet serisi geçen hafta Arsenal karşısında sona erdi. Lider Arsenal’a Emirates’de konuk oldular ve rakibine 3-0 kaybettiler. Haftayı puansız geçen Andoni Sagarna’nın öğrencilerinin Premier Lig’de hedefi bulunmuyor. Haftalar öncesinde kümede kalmayı garantilediler ve rahat bir konumdalar. Bu sezonun son iç saha maçında Brentford’u konuk edecekler. Maç öncesinde Bournemouth’da Chris Mepham, Marcus Tavernier ve Tyler Adams’ın sakatlıkları devam ediyor.

Brentford’dan Kümede Kaldı

Brentford Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Fulham’ı konuk eden Thomas Frank’ın öğrencileri mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrıldı. Premier Lig’de kümede kalmayı garantileyen Brentford son 2 haftada da prestij maçlarına çıkacak. Bu hafta sonu Vitality’de Bournemouth’a konuk olacak Brentford’da Ben Mee, Aaron Hickey, Rico Henry ve Josh Dasilva’nın sakatlıkları devam ediyor.

Bournemouth – Brentford Maç Bilgileri

Bournemouth – Brentford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden izlenebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vitality Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bournemouth’da Chris Mepham, Marcus Tavernier ve Tyler Adams’ın sakatlıkları devam ediyor. Brentford’da Ben Mee, Aaron Hickey, Rico Henry ve Josh Dasilva’nın sakatlıkları devam ediyor.

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Neto, Max Aarons, Illia Zabarnyi, Marcos Senesi, Milos Kerkez, Philip Billing, Joe Rottwell, David Brooks, Justin Kluivert, Anthony Semenyo, Dominic Solanke

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Aaron Hickey, Nathan Collins, Ethan Pinnock, Kristoffer Ajer, Rico Henry, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Yoane Wissa, Ivan Toney

İddaa Tahmini

Bournemouth geçen haftayı puansız geçti. Emirates’de konuk oldukları lider Arsenal’a 3-0 kaybettiler. Bu yenilginin ardından 2 maçlık galibiyet serileri de sona ermiş oldu. Bu hafta ise rakip Brentford. Brentford’un Premier Lig’de hedefi yok. Haftalar öncesinde kümede kalmayı garantilediler. Geçen hafta konuk ettikleri Brighton ile golsüz berabere kalmışlardı. İddiası bulunmayan iki takımın maçında gollere yöneleceğim. Hem Bourenemouth hem de Brentford gol bulmayı başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.29

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.44

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…