İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Everton Sheffield United Bahis Tahmini 11.05.2024

İngiltere Premier Lig’de üst üste 4 maçtır kaybetmeyen Everton evinde, Sheffield United ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden yayınlanacak.

Everton ile Sheffield United zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Genzobet oranlarını ele alacak olursak Everton galibiyetinin 1.47, beraberlik tercihinin 4.90, Sheffield United galibiyetinin ise 6.80 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Everton İç Sahada Kazanıyor

Everton Premier Lig’in son haftalarda formda takımlarından biri haline geldi. Geçen hafta Kenilworth Road’da Luton Town’a konuk olan Everton mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar. Premier Lig’de kümede kalmayı garantileyen Sean Dyche’ın ekibi son 4 maçtır mağlubiyet yüzü görmüyor. Bu 4 maçta tam 10 puan topladıklarını da belirtelim. Bu hafta sonu Goodison Park’ta Sheffield United’ı konuk edecek olan Everton maçın net favorisi. Taraftarı önünde oynadığı son 3 maçı da kazanan Everton’ın yine kazanması bekleniyor. Maç öncesinde Everton’da Dele Alli, Nathan Patterson ve Seamus Coleman’ın sakatlıkları devam ediyor. 

Sheffield United İçin Yolun Sonu

Sheffield United için yolun sonu gözüktü. Premier Lig’de bu sezon için artık son maçlarına çıkıyorlar. Kalan 2 haftanın tamamlanmasının ardından önümüzdeki sezon Championship’te mücadele edecekler. Chris Wilder’ın ekibi aylardır Premier Lig’de 3 puan sevinci yaşayamıyor ve küme düşmeleri de kesinleşti. Geçen hafta sonu Bramall Lane’de konuk ettikleri Nottingham Forest’a 3-1 kaybetmişlerdi. Şubat ayından bu yana Premier Lig’de galibiyetleri yok. Bu hafta Everton’a konuk olacak Sheffield United’da Tom Davies, Max Lowe, Daniel Jebbison, Rhian Brewster ve Chris Basham’ın sakatlıkları devam ediyor.

Everton – Sheffield United Maç Bilgileri

Everton – Sheffield United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da Dele Alli, Nathan Patterson ve Seamus Coleman’ın sakatlıkları devam ediyor. Tom Davies, Max Lowe, Daniel Jebbison, Rhian Brewster ve Chris Basham’ın sakatlıkları devam ediyor.

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Nathan Patterson, Michael Keane, James Tarkowski, Vitalli Mykolenko, James Garner, Idrissa Gueye, Amadou Onana, Abdoulaye Doucoure, Dominic Calvert Lewin, Beto

Sheffield United'ın ilk 11’i Belli mi?

Sheffield United’ın muhtemel kadrosu: Wes Foderingham, George Baldock, Anel Ahmedhodzic, John Egan, Jack Robinson, Max Lowe, Chris Basham, Oliver Norwood, Ben Osborn, Bennie Traore, William Osula 

İddaa Tahmini

Everton geçen hafta Luton Town deplasmanına konuk oldu ve mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Premier Lig’de son 4 maçtan 10 puan çıkartan Everton kümede kalmayı garantilemiş durumda. Sheffield United ise küme düştü. Bu sezon sadece 3 kez kazanabildiler ve ligin dibine demir attılar. Gelecek sezon Championship’te yer almaları kesinleşti. Everton için kolay bir maç olacağını düşünüyorum. Küme düşen rakibini mağlup ederek Goodison Park’ta 3 puan almayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.25

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 1.47

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…