İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Newcastle United Brighton İddaa Tahmini 11.05.2024

İngiltere Premier Lig’de Avrupa umutlarını devam ettiren Newcastle United evinde, Brighton’ı ağırlayacak. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından ekranlara gelecek.

Newcastle United ile Brighton zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Genzobet oranlarını ele alacak olursak Newcastle United galibiyetinin 1.52, beraberlik tercihinin 5.00, Brighton galibiyetinin ise 5.65 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Newcastle United Net Favori

Newcastle United geçen hafta Turf Moor’da Burnley’in konuğu oldu. Zor geçmesi beklenen maçta rahat bir galibiyet alan Newcastle United rakibini 4-1 ile geçti. Son 2 haftada fire vermeyen Eddie Howe’un öğrencileri tam 9 gol buldu ve Avrupa umutlarını da devam ettiriyorlar. Manchester United ve West Ham’ın puan kaybettiği haftada 3 puan aldılar ve şansları iyice arttı. Bu hafta sonu St. James Park’ta Brighton’ı konuk edecek Newcastle United maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Newcastle United’da Nick Pope, Sven Botman, Lewis Miley, Miguel Almiron ve Joelinton’un sakatlıkları sürüyor.

Brighton Sonunda Kazandı

Brighton Premier Lig’de uzun bir aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı. Geçen hafta sonu AMEX’de Aston Villa’yı konuk eden Roberto De Zerbi’nin öğrencileri sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Joa Pedro’nun golüyle kazanan Brighton’ın Premier Lig’de 6 maçlık galibiyet hasreti de sona ermiş oldu. Premier Lig’in bitimine 2 hafta kaldı ve Brighton’ın herhangi bir iddiası bulunmuyor. Maç öncesinde Brighton’da Pervis Estupinan, Solomon March, James Milner, Evan Ferguson ve Kaoru Mitoma’nın sakatlıkları devam ediyor.

Newcastle United – Brighton Maç Bilgileri

Newcastle United – Brighton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United’da Nick Pope, Sven Botman, Lewis Miley, Miguel Almiron ve Joelinton’un sakatlıkları sürüyor. Brighton’da Pervis Estupinan, Solomon March, James Milner, Evan Ferguson ve Kaoru Mitoma’nın sakatlıkları devam ediyor.

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Martin Dubravka, Kieran Trippier, Fabian Schar, Sven Botman, Dan Burn, Joe Willock, Bruno Guimaraes, Jacob Murphy, Miguel Almiron, Harvey Barnes, Alexander Isak

Brighton'ın ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Jason Steele, James Milner, Jan Paul van Hecke, Lewis Dunk, Pervis Estupinan, Pascol Gross, Mahmoud Dahoud, Solly March, Joao Pedro, Jack Hinshelwood, Danny Welbeck

İddaa Tahmini

Newcastle United’ın geçen hafta zorlanması bekleniyordu ama Burnley engelini rahat geçtiler. Turf Moor’da rakibini 4-1 mağlup eden Eddie Howe’un ekibi son 2 maçını kazanarak geçti ve Avrupa umutlarını sürdürüyor. Brighton ise geçen hafta AMEX’de konuk ettiği Aston Vİlla’yı 1-0 ile geçti. Premier Lig’de 4 maç aradan sonra kazanarak moral buldular. Hedefi bulunmayan Brighton bu hafta Newcastle United’a konuk olacak. Newcastle United maçın net favorisi. St. James Park’ta Brighton’ı konuk edecek 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.41

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…