Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nice Le Havre Maç Tahmini 10.05.2024

beIN SPORTS ekranlarından 10 Mayıs Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1‘in 33. hafta mücadelesinde, Nice ile Le Havre karşı karşıya gelecek.

Betroad, Nice galibiyetine 1.58, beraberliğe 4.15, Reims galibiyetine ise 5.85 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.98, KGYOK 1.80 oran kazandırıyor.

Nice 4 Haftadır Kaybetmiyor

Nice son haftalarda Şampiyonlar Ligi bileti için mücadele veriyor. Fransa Ligue 1’de sezona Francesco Farioli önderliğinde harika bir başlangıç yapan ve 13 hafta boyunca namağlup bir performans sergileyen Nice, liderlik koltuğuna oturdu. Son 17 haftada yaşanan puan kayıplarıyla şampiyonluk yarışında havlu attılar. Sezonun ikinci yarısında üst üste puan kayıpları yaşayan ev sahibi, son 4 haftada namağlup bir performans grafiğiyle yeniden Ligue 1’de yükselişe geçmeye başladı. Farioli’nin öğrencileri, Lorient ve Strasbourg’u mağlup etmeyi başarırken, Reims ve Marsilya ile berabere kaldı. Bitime 2 hafta kala 51 puanla 5. sırada yer alan Nice, en yakın rakibi Lille’in 4 puan gerisinde yer alıyor. Puan farkını kapatmak isteyen ev sahibi, bu hafta taraftarı önünde Le Havre’ye karşı galibiyet arayacak.

Le Havre Toparlanma Sinyalleri Verdi

Fransa Ligue 1’de 32 haftayı 7 galibiyet, 11 beraberlik, 14 mağlubiyetle geride bıraka Le Havre, bitime 2 hafta kala düşme hattının en yakın rakibi olarak yoluna devam ediyor. Düşme potasıyla arasında 3 puan fark bulunan Luka Elsner ve öğrencileri, sezonun ikinci yarısında zor günler geçiriyor. 14 haftanın 12’sinde puan kayıplarına engel olmayı başaramayan konuk ekip, son 2 haftadan aldığı 4 puanla, toparlanma sinyalleri verdi. Şampiyon PSG’ye deplasmanda konuk olan ve gol düellosundan 3-3’lük beraberlikle 1 puan almayı başaran Le Havre, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Strasbourg karşısında ise karşılaşmadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı. 6 hafta sonra galip gelmeyi başaran Le Havre, bitime 2 hafta kala kazanma alışkanlığını sürdürmek istiyor.

Nice – Le Havre Maç Bilgileri

Nice – Le Havre Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Riviera Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nice cephesinde Sofiane Diop ve Valentin Rosier’in sakatlıkları devam ediyor. Le Havre’de ise Andy Logbo’nun sakatlığı bulunuyor.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Marcin Bulka, Jordan Lotomba, Antoine Mendy, Dante, Mohamed-Ali Cho, Romain Perraud, Moffi, Melvin Bard, Badredine Bouanani, Gaetan Laborde.

Le Havre'nin ilk 11’i Belli mi?

Le Havre’nin muhtemel kadrosu: Arthur Desmas, Youte Kinkoue, Yoann Salmier, Gautier Lloris, Abdoulaye Toure, Yassine Kechta, Samuel Grandsir, Josue Casimir, Mohamed Bayo, Andre Ayew, Emmanuel Sabbi.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son 4 hafta maç kaybetmeyen ve Şampiyonlar Ligi hayallerini sürdürmeye devam eden Nice ile son 2 haftadan aldığı iyi sonuçlarla düşme hattının üzerinde kalmaya devam eden Le Havre, sezonun bitime 2 hafta kala karşı karşıya geliyor. İki takımında galibiyet adına, karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.98

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Jeremie Boga attı, Nice taraftarı önünde haftayı 3 puanla kapattı. Ev sahibi henüz 12. dakikada üstünlük golünü bulurken, geri kalan dakikalarda ise skoru korumayı başardı ve le Havre engelini kayıpsız geçti.