İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Granada Real Madrid İddaa Tahmini 11.05.2024

İspanya La Liga’da sezonun şampiyonluğunu olarak tamamlamayı garantileyen Real Madrid, düşme hattındaki Granada’ya konuk olacak. Saat 19.30’da başlayacak karşılaşma S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

GranadaReal Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde. Granada kazanır 5.80, beraberlik 4.65, Real Madrid kazanır ise 1.52 olarak açıklanmış.

Granada’nın Umutları Azaldı

Granada La Liga’da kümede kalma umutlarını iyice azalttı. Geçen hafta sonu konuk oldukları Sevilla deplasmanında 3-0 kaybettiler ve bitime 4 hafta kala Mallorca’nın 11 puan gerisinde bulunuyorlar. Kalan 4 haftada matematiksel olarak kümede kalma şansları var ancak Granada’nın bu 4 maçını da kazanması gerekli. Öte yandan Mallorca’nın tüm maçlarını da kaybetmesini bekleyecekler. Bu hafta şampiyon Real Madrid’i konuk edecek Granada’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Real Madrid Finale Kaldı

Real Madrid hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı final rövanş maçında Bayern Münih ile karşı karşıya geldi. 2-2’nin rövanşında Bernabeu’da konuk ettiği Bayern Münih’i 2-1 mağlup ederek adını finale yazdırmayı başardı. 1-0 geriye düştüğü maçta Joselu’nun son dakikalarda attığı gollerle kazanan Carlo Ancelotti’nin ekibi finalde Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelecek. Öte yandan La Liga’da bitime 4 hafta kala Real Madrid’in şampiyonluğunu ilan ettiğini de belirtelim. Bu hafta sonu La Liga’da Granada’ya konu olacak Real Madrid’de David Alaba’nın sakatlığı devam ediyor.

Granada – Real Madrid Maç Bilgileri

Granada – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nuevo Los Carmenes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de David Alaba’nın sakatlığı devam ediyor.

Granada'nın ilk 11’i Belli mi?

Granada’nın muhtemel kadrosu: Andre Ferreira, Carlos Neva, Ignasi Miguel, Miguel Rubio, Jesus Vallejo, Jose Callejon, Oscar Melendo, Gerard Gumbau, Sergio Ruiz Alonso, Myrto Uzuni, Samuel Omorodion

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, Antonio Rüdiger, Fran Garcia, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Jude Bellingham, Vinicius Junior, Rodrygo

İddaa Tahmini

Granada’nın matematiksel olarak kümede kalma şansı var ama bunun oldukça zor olduğunu belirtelim. Kalan 4 maçını kazanmaları ve Mallorca’nın 4 maçını da kaybetmesi gerekiyor. Geçen hafta alınan Sevilla mağlubiyetinin ardından umutlar iyice azaldı. Real Madrid ise geçen hafta bitime 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Cadiz engelini Bernabeu’da 3 golle geçtiler. Bu hafta Los Carmenes’de de rahat bir galibiyet alacaklarını düşünüyorum. Düşme hattındaki Granada’yı kolay geçerler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.35

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 1.52

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…