sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 11.05.2024

Almanya Bundesliga ve İtalya Serie A Ligi kapsamında 11 Mayıs Cumartesi akşamı sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Köln – Union Berlin: MS 2, 2.22 (iddaa) – 2.50 (Bets10) ; Köln taraftarı önünde Almanya Bundesliga’ya veda edebilir. Taraftarı önünde Union Berlin ile karşı karşıya gelecek olan Timo Schultz ve öğrencileri, olası bir puan kaybında matematiksel olarak lige veda edecek. Kazanmaları halinde ise rakiplerinin puan kaybetmelerini beklemek zorundalar. Geçen hafta iç sahada karşı karşıya geldiği Freiburg karşısında fırsatları bir türlü değerlendirmeyi başaramayan ve 90 dakikadan golsüz beraberlikle ayrılan Köln, 4 haftadır puan kayıplarına engel olamıyor. Bayern Münih ve Darmstadt 98 karşısında alınan üst üste mağlubiyetlerin ardından, son 2 haftada Mainz 05 ve Freiburg ile berabere kaldılar. 32 haftanın 28’inde puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Köln, düşme hattının en yakın rakibi Union Berlin ile karşı karşıya geliyor. Sezonun kader maçına çıkacak olan ev sahibi, en azından taraftarı önünde lige veda etmek istemiyor. Union Berlin üst üste puan kayıplarıyla ligde kalma şansını zora soktu. Hala ligde kalma şansını elinde tutmayı başaran konuk ekip, geçen hafta iç sahada konuk ettiği Bochum karşısında 4-3’lük mağlubiyetten kurtulmayı başaramazken, son 6 haftanın tamamında puan kaybetti. Göreve sezon ortasında gelen ve Union Berlin’i alt sıralardan kurtarmayı bir türlü başaramayan Nenad Bjelica ile yollar ayrıldı. Göreve bitime 2 hafta kala Marco Grote getirildi. Son 2 haftadan galip çıkması halinde ligde kalmayı garantileyecek olan Union Berlin, yeni hocasıyla ilk sınavını Köln deplasmanında verecek. Kazanması halinde rakibinin küme düşmesini sağlayacak olan konuk ekip, son haftaya ise Play Out hattının en az 1 puan üzerinde girmeyi başaracak. Galibiyete ihtiyacı olan Union Berlin, Grotze önderliğinde zorlu Köln deplasmanından galibiyetle çıkmak istiyor. Kümede kalmak isteyen iki takım karşı karşıya geliyor. Rakiplerinin puan kaybetmesini beklemek zorunda kalan Köln ile kazanarak ligde kalma isteyen Union Berlin 3 puan için mücadele edecek. Union Berlin yeni hocasıyla ilk deplasman sınavını kazanmayı başaracaktır.

Mönchengladbach – Frankfurt: KGVAR, 1.34 (iddaa) – 1.48 (Bets10) ; Konuk olduğu Werder Bremen deplasmanında puan kayıplarına devam eden Mönchengladbach, son 4 haftada kaybettiği puan kayıplarının ardından, sezonun bitmesine 2 hafta kala düşme potasının 4 puan üzerinde yer aldı. Dortmund ve Hoffenheim karşısında alınan üst üste mağlubiyetlerin ardından, son 2 haftada puan kayıplarına Union Berlin ve Werder Bremen beraberlikleriyle devam ettiler. 32 haftalık fikstürden sadece 7 galibiyet çıkarmayı başaran Gerardo Seoane ve öğrencileri, son 2 haftadan 1 galibiyet alması halinde, kümede kalmayı matematiksel olarak garantileyecek. Werder Bremen karşısında erken bir golle 1-0’lık üstünlüğü yakalayan Gladbach, 8. Dakikadan itibaren oyunun hakimiyetini rakibine kaptırdı. Mağlubiyetten son dakika golüyle kurtulan ev sahibi, ligin son haftalarında iyi bir performans grafiği sergilemedi. İşini son maça bırakmak istemeyen Gerardo Seoane ve öğrencileri, Frankfurt karşısında galibiyet arayacak. Eintracht Frankfurt son haftalarda puan kayıplarına devam ediyor. Bayern Münih deplasmanından aldığı 2-1’lik mağlubiyetin ardından, geçtiğimiz hafta şampiyon Bayer Leverkusen’e karşı iç sahada 5-1’lik mağlubiyetten kurtulamadılar. Son 2 haftada şampiyon ve en yakın rakibinden puan almayı başaramayan Dino Toppmöller’in öğrencileri, son 7 haftada ise sadece iç sahada Augsburg’u mağlup edebildi. Şampiyonlar Ligi hayallerini tamamen kaybeden konuk ekip, sezonun geri kalanında ise Avrupa bileti için mücadele ediyor. Ligin 6. sırasında yer alan Frankfurt, en yakın rakibinin 4 puan üzerinde son 2 haftaya giriyor. Bu hafta Gladbach’a karşı deplasmanda galip gelmeleri halinde, sezonu 6. sırada bitirmeyi garantileyecekler. Almanya Bundesliga’da bitime 2 hafta kala, Mönchengladbach ile Frankfurt karşı karşıya geliyor. İki takımda son haftalarda yaşadığı üst üste puan kayıplarına son vermek istiyor. Galibiyet hedefindeki iki takımında, bitiş düdüğüyle birlikte, karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyoruz.

Napoli – Bologna: MS 2, 3.07 (iddaa) – 3.45 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nin 35. haftasında Udinese deplasmanına konuk olan Napoli, puan kayıplarına 1-1’lik beraberlikle devam etti. Francesco Calzona ve öğrencileri, son 4 haftalık fikstürden galibiyet çıkarmayı başaramazken, Avrupa Ligi hayallerine büyük ölçüde veda etti. Konferans Ligi potasında yer alan Lazio ile puan farkı ise bitime 3 hafta kala 5’e kadar yükseldi. Son 4 haftayı 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, 35 haftayı ise 13 galibiyet, 12 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bıraktı. Sezona son şampiyon olarak giriş yapan Napoli, Spalletti ayrılığının ardından zirve yarışından çok uzak kaldı. Sezon içerisinde yaşanan 3 teknik adam hamlesine rağmen, Spalletti yönetiminde gösterilen başarıdan çok uzak kaldılar. Bitime 3 hafta kala puan kayıplarına son vermek isteyen Napoli, bu hafta taraftarı önünde Bologna’ya karşı galibiyet arayacak. Udinese karşısında galibiyeti yediği son dakika golüyle kaçıran ekip, bu kez sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor. Thiago Motta’nın yönetimindeki Bologna, İtalya Serie A Ligi’nde dikkat çekmeye devam ediyor. Bologna konuk olduğu Torino deplasmanından golsüz beraberlikle dönerek, Serie A’da yenilmezlik serisini 7 haftaya çıkardı. Son 7 haftada sahadan 4 beraberlik, 3 galibiyetle ayrılmayı başaran konuk ekip, bitime 3 hafta ligin en az maç kaybeden takımlarından birisi oldu. 35 hafta sonunda sadece 5 maçtan puansız ayrıldıklarını söyleyelim. Şu anda ligde dördüncü sırada olan Bologna, en yakın rakibi Atalanta’nın 4 puan önünde bulunurken, 3. sıradaki Juventus ile arasındaki puan farkını 2’ye indirdi. Doğrudan Şampiyonlar Ligi’ne katılmak isteyen takım, bu hafta Napoli deplasmanına gidiyor. Son haftaların en formda takımlarından biri olan Bologna, bu sezon şuana kadar topa sahip olma ve başarılı pas oranlarında en iyi 4 takımdan 1’si oldu. Napoli deplasmanında izleyeceğimiz Bologna, kazanarak Juventus’u yakalamak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin en formda takımları arasında yer alan Bologna, 7 haftadır maç kaybetmiyor. Şampiyonlar Ligi yolunda emin adımlar atmaya devam eden Motta ve öğrencileri, seriyi bu hafta Napoli deplasmanında, galibiyetle taçlandırmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 9.13

Bets10 Bahis Oranı: 12.76