İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Luton Town İddaa Tahmini 11.05.2024

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Luton Town deplasmanda West Ham’a konuk olacak. Saat 17.00’de başlayacak karşılaşmayı Beın Connect sitesinden takip edebilirsiniz.

West Ham ile Luton Town zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak West Ham galibiyetinin 1.82, beraberlik tercihinin 4.30, Luton Town galibiyetinin ise 4.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

West Ham’da Puan Kayıpları Sürüyor

West Ham Premier Lig’de son haftalarda puan kayıplarını sürdürüyor. Geçen hafta sonu Stamford Bridge’de Chelsea’ye konuk olan Londra ekibi sahadan 5-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Londra derbisinde yokları oynayan ve ağır bir yenilgi alan David Moyes’un öğrencilerinin Avrupa umutları da azalmış durumda. Premier Lig’de son 4 maçını kazanamayan West Ham bu süreçte sadece 1 puan alabildi. Bu hafta Luton Town’u konuk edecek West Ham’da eksik bulunmadığını belirtelim.

Luton Town Düşme Hattında

Luton Town Premier Lig’de kümede kalma savaşı veriyor. Geçen hafta Kenilworth Road’a konuk ettikleri Everton karşısında da puan kaybettiler. Mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Luton Town’un kümede kalma umutları azalmış durumda. Nottingham Forest’ın kazanmasıyla birlikte puan farkı 3’e çıktı. Ligin bitimine 2 hafta var ve Luton Town’un kalan 2 maçını kazanması da yetmeyecek. Nottingham Forest’ın kalan 2 maçta en az 4 puan kaybetmesi şart. Bu hafta West Ham’a konuk olacak Luton Town’da Jacob Brown, Daniel Potts, Tom Lockyer ve Mads Andersen sakat olan isimler.

West Ham – Luton Town Maç Bilgileri

West Ham – Luton Town Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Connect sitesinden Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Luton Town’da Jacob Brown, Daniel Potts, Tom Lockyer ve Mads Andersen sakat olan isimler.

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Alphonse Areola, Emerson Palmieri, Nayef Aguerd, Kurt Zouma, Vladimir Coufal, Tomas Soucek, Edson Alvarez, Jarrod Bowen, Lucas Paqueta, Mohamed Kudus, Michail Antonio

Luton Town'un ilk 11’i Belli mi?

Luton Town’un muhtemel kadrosu: Thomas Kaminski, Issa Kabore, Mads Juel Andersen, Tom Lockyer, Amari Bell, Ryan Giles, Tahith Chong, Marvelous Nakamba, Pelly Ruddock, Elijah Adebayo, Carlton Morris

İddaa Tahmini

West Ham’da kazanamama serisi devam ediyor. Geçen hafta sonu Londra derbisinde Chelsea ile karşılaşan West Ham rakibine 5-0 kaybetti. Premier Lig’de üst üste 4 maçtır kazanamıyorlar. Luton Town ise geçen hafta Everton ile yenişemedi. Mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar ve kümede kalma şansları zora girdi. Bu hafta kazanmaktan başka çareleri yok ama West Ham kolay teslim olmayacaktır. Bu maçta gollere yöneleceğim. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.31

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.46

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…