İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Arsenal İddaa Tahmini 12.05.2024

İngiltere Premier Lig’de şampiyonluk umutlarını sürdüren Arsenal deplasmanda, Manchester United ile karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 18.30’da başlayacağını ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Manchester United ile Arsenal zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Manchester United galibiyetinin 7.10, beraberlik tercihinin 5.45, Arsenal galibiyetinin ise 1.41 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. KGVAR ve 2.5 ÜST tercihi 30.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Manchester United Farklı Kaybetti

Manchester United geçen hafta ağır bir yenilgi yaşadı. Selhurst Park’ta konuk oldukları Crystal Palace’a 4-0 kaybettiler. Attıkları 2 gol de VAR’dan döndü. Premier Lig’de son 5 haftada sadece 1 galibiyet alabilen Erik ten Hag’ın ekibinde moraller bozuk. Avrupa şansını zora sokan Manchester United bu hafta sonu Old Trafford’da lider Arsenal’ı konuk edecek. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Emirates’de 3-1 kaybetmişlerdi. Bu hafta Manchester United’da Marcus Rashford, Anthony Matial, Victor Lindelöf, Luke Shaw, Lisandro Martinez ve Raphael Varane sakat olan isimler.

Arsenal Liderliğini Koruyor

Arsenal Premier Lig’de şampiyonluk umutlarını devam ettiriyor. Maç fazlasıyla liderliğini devam ettiren Londra ekibi geçen hafta sonu Bournemouth’u konuk etti ve Emirates’de 3 puan almayı başardı. Rakibini 3-0 mağlup eden Arsenal liderliğini koruyor. En yakın takipçisi Manchester City’nin maç fazlasıyla 1 puan önündeler. Şampiyonluk için kalan 2 maçın kazanmaları ve Manchester City’nin 1 maçta puan kaybetmesini bekleyecekler. Old Trafford’da maçın favorisi olarak gösterilen Arsenal’da Jurrien Timber dışında eksik bulunmuyor.

Manchester United – Arsenal Maç Bilgileri

Manchester United – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 18.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Marcus Rashford, Anthony Matial, Victor Lindelöf, Luke Shaw, Lisandro Martinez ve Raphael Varane sakat olan isimler. Arsenal’da Jurrien Timber dışında eksik bulunmuyor.

Manchester United’ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Harry Maguire, Casemiro, Aaron Wan Bissaka, Kobbie Mainoo, Christian Eriksen, Bruno Fernandes, Anthony, Alejandro Garnacho, Rasmus Hojlund

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: David Raya, Ben White, Gabriel, William Saliba, Oleksandr Zinchenko, Declan Rice, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Leandro Trossard, Gabriel Martinelli, Gabriel Jesus

İddaa Tahmini

Manchester United’da moraller bozuk. Geçen hafta Crystal Palace deplasmanında 4-0 kaybeden Manchester United sezonun farklı yenilgilerinden birini aldı. Bu hafta ise lider Arsenal’ı konuk edecekler. Arsenal liderliğini devam ettiriyor. Geçen hafta Emirates’de konuk ettikleri Bournemouth’u 3-0 mağlup ettiler. Bu hafta konuk olacakları Manchester United deplasmanında da favoriler ama işlerinin kolay olacağını düşünmüyorum. Gollere yöneleceğim. Her iki takımdanda gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.47

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…