İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Aston Villa Liverpool İddaa Tahmini 13.05.2024

İngiltere Premier Lig’de şampiyonluk şansını kaybeden Liverpool deplasmanda, Aston Villa’ya konuk oluyor. Zorlu mücadele saat 22.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

Aston Villa ve Liverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Aston Villa kazanır 4.15, beraberlik 4.65, Liverpool kazanır ise 1.75 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın 3.5 ÜST tercihine 30.00 oran veriliyor.

Aston Villa Deplasmanda Kaybetti

Aston Villa Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. AMEX’de Brighton’ın konuğu olan Unai Emery’nin öğrencileri karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Maçın son dakikalarında yediği golle haftayı puansız geçen Aston Villa bu hafta ise Liverpool ile karşı karşıya gelecek. Konferans Ligi’nde ise hafta içi Karaiskakis’de Olympiakos’a elenen Aston Villa’da moraller bozuk. Bu hafta Liverpool’u konuk edecek olan Aston Villa kazanırsa, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde görev alacak. Karşılaşma öncesinde Aston Villa’da Emiliano Buendia, Boubacar Kamara, Jacob Ramsey, Tyrone Minos ve Nicolo Zaniolo sakat olan isimler. 

Liverpool Anfield’da Kazandı 

Liverpool’un Premier Lig’de şampiyonluk şansı kalmadı. Lider Manchester City’nin 7 puan gerisindeler ve 3. Sıradalar. Geçen hafta sonu Anfield’da Tottenham’ı konuk eden Liverpool karşılaşmadan 4-2’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Tottenham karşısında rahat bir galibiyet alarak West Ham beraberliğini telafi ettiler. Jurgen Klopp sezon sonunda Liverpool’dan ayrılacak. Bu hafta ise Villa Park’ta Aston Villa’ya konuk olacaklar. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Anfield’da 4-2 kazanan Liverpool, Villa Park’ta da maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Liverpool’da Joel Matip, Thiago ve Diogo Jota’nın sakatlıkları devam ediyor. 

Aston Villa – Liverpool Maç Bilgileri

Aston Villa – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Villa Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Aston Villa’da Emiliano Buendia, Boubacar Kamara, Jacob Ramsey, Tyrone Minos ve Nicolo Zaniolo sakat olan isimler. Liverpool’da Joel Matip, Thiago ve Diogo Jota’nın sakatlıkları devam ediyor. 

Aston Villa'nın 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Emiliano Martinez, Lucas Digne, Pau Torres, Ezri Konsa, Matty Cash, Douglas Luiz, Boubacar Kamara, John McGinn, Moussa Diaby, Leon Bailey, Ollie Watkins

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Andrew Robertson, Virgil Van Dijk, Ibrahima Konate, Trent Alexander Arnold, Alexis Mac Allister, Watura Endo, Dominik Szoboszlai, Mohamed Salah, Luis Diaz, Darwin Nunez

İddaa Tahmini

Aston Villa hafta içi Karaiskakis’de Olympiakos deplasmanından çıkamadı. Rakibine 2-0 kaybettiler ve Konferans Ligi’ne veda ettiler. Premier Lig’de ise geçen hafta sonu AMEX’de Brighton’a 1-0 kaybetmişlerdi. İlk 4 şansları hala yüksek ama bu hafta Liverpool’u konuk edecekler. Liverpool’un ise umutları kalmadı. Geçen hafta Tottenham’ı mağlup ettiler ama Arsenal ve Manchester City puan kaybetmiyor. Bu hafta da zor bir 90 dakikaya çıkacaklar. Gollere yöneleceğim. Villa Park’ta en az 4 gol izleriz.

İddaa Oranı: 3.5 ÜST, Oran 1.66

Bets10 Oranı: 3.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…