İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Tottenham Manchester City İddaa Tahmini 14.05.2024

İngiltere Premier Lig’de sezonun en önemli maçı. Manchester City deplasmanda, Tottenham’ın konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 22.00’de Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Tottenham ile Manchester City zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Tottenham galibiyetinin 6.80, beraberlik tercihinin 5.55, Manchester City galibiyetinin ise 1.42 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Tottenham Evinde Kazandı

Tottenham Premier Lig’de geçen hafta sonu Burnley ile karşı karşıya geldi ve mücadeleden 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 3 puan çıkartmayı başaran Ange Postecoglou’nun ekibi 4 maçlık mağlubiyet serisini de sona erdirdi. Premier Lig’de ilk 4 şansları devam ediyor ama işlerinin kolay olmadığını belirtelim. Aston Villa’nın 4 puan gerisindeler ve kalan 2 maçını kazanmaları gerekiyor. Bu hafta ise Manchester City’i konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Tottenham’da Fraser Forster, Ben Davies, Ryan Sssegnon ve Oliver Skipp’in sakatlıkları devam ediyor.

Manchester City Şampiyonluk Peşinde

Manchester City artık sezonun son maçları. Bu hafta içi erteleme maçında Tottenham’ın konuğu olacaklar. Pep Guardiola’nın ekibi lider Arsenal’ın 1 puan gerisinde. Geçen hafta sonu Craven Cottage’de Fulham’ı 4-0 ile geçmeyi başardılar. Bu hafta Tottenham deplasmanında kazanmaları halinde de Premier Lig’in yeni lideri olacaklar. Şampiyonluk ipleri Manchester City’nin elinde. Kalan 2 maçını kazanmaları halinde şampiyon olacaklar. Maç öncesinde Manchester City’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Tottenham – Manchester City Maç Bilgileri

Tottenham – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenham’da Fraser Forster, Ben Davies, Ryan Sssegnon ve Oliver Skipp’in sakatlıkları devam ediyor.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Destiny Udogie, Ben Davies, Eric Dier, Pedro Porro, Pape Sarr, Pierre Hojbjerg, Brennan Jonhson, Timo Werner, James Maddison, Heung Min Son

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Manuel Akanji, Ruben Dias, Josko Gvardiol, John Stones, Mateo Kovacic,, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Kevin De Bruyne, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Tottenham geçen hafta Burnley ile karşı karşıya geldi ve 3 puan almayı başardı. Rakibini 2-1 mağlup ederek 4 maçlık mağlubiyet serisini sona erdirdiler. Bu hafta ise rakip Manchester City. Pep Guardiola’nın ekibi geçen hafta sonu Fulham deplasmanından 4 golle kazanarak döndü. Premier Lig’de şampiyonluğu sadece 2 galibiyet uzaktalar. Kalan 2 maçını kazanmaları halinde Manchester City şampiyon olacak. Bu hafta Tottenham deplasmanında net favoriler. Erling Haaland önderliğinde kazanmayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran ***

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.42

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…