Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Hoffenheim Bayern Münih İddaa Tahmini 18.05.2024

Almanya Bundesliga‘da son hafta heyecanı 18 Mayıs Cumartesi akşamı devam ederken, Hoffenheim evinde Bayern Münih’i konuk edecek. Türkiye saati ile 16:30’da başlayan mücadele, tivibu SPOR 2 ve beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Hoffenheim galibiyetine 3.17, beraberliğe 4.41, Bayern Münih galibiyetine ise 2.00 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçilerine sunduğu özel oran fırsatlarında ise Bayern Münih Kazanır seçeneğini tercih edenler, 50.00 oran kazanma fırsatı bulacak.

Hoffenheim Fırsatı İyi Değerlendirdi

Hoffenheim, Almanya Bundesliga’nın 33. haftasında fırsatı çok iyi değerlendirdi ve Freiburg’un puan kaybettiği haftada kazanarak, son haftaya Konferans Ligi potasının içerisinde girmeyi başardı. Geçtiğimiz hafta küme düşmesi kesinleşen Darmstadt 98’e deplasmanda konuk olan Hoffenheim, aldığı 6-0’lık harika galibiyetle, kendisine 7. sırada yer buldu. Son haftaya girilirken Freiburg ile arasında 1 puan fark bulunan Pellegrino Matarazzo ve öğrencileri, bu hafta Bayern Münih’e karşı kazanarak, yerini korumak istiyor. 33 haftayı 12 galibiyet, 7 beraberlik, 14 mağlubiyetle geride bırakan ve sezon boyunca gol yollarında etkili olan Hoffenheim, 33 haftanın 30’unda rakip fileleri havalandırmayı başardılar. Bu hafta galibiyet hedefindeki Bayern Münih ile karşı karşıya gelecekler.

Bayern Münih’te Hayal Kırıklığı

Almanya Bundesliga’da şampiyonluğu Bayer Leverkusen’e kaptıran Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi’nde ise final biletini Real Madrid’e kaptırdı. Şampiyonluk yarışında erken havlu atan ve 11 yıldır sürdürdüğü seriyi kaybeden Bavyera ekibi, 3 kulvarda birden sezonu kupasız kapatıyor. Tuchel yönetiminde aradığı başarıyı bulamayan Bayern Münih, tecrübeli teknik adamla sezon sonunda yollarını ayıracağını açıkladı. Bitime 1 hafta kalırken, konuk ekip 2. sıradaki yerini korumak istiyor. Geçen hafta iç sahada Wolfsburg’a karşı alınan 2-0’lık galibiyetle, 2. sırada yer almaya devam eden Bayern Münih, Stuttgart’ın 2 puan üzerinde. Rakibinin puan kaybetmesini beklemeden yerini garantilemek isteyen konuk ekip, Hoffehneim deplasmanında galibiyet arayacak.

Hoffenheim – Bayern Münih Maç Bilgileri

Hoffenheim – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele PreZero Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hoffenheim takımında Stanley Nsoki, Marco John, Grischa Prömel, Dennis Geiger ve Mergim Berisha’nın sakatlıkları devam ediyor. Bayern Münih cephesinde ise  Bouna Sarr, Tarek Buchmann, Sacha Boey, Raphael Guerreiro, Jamal Musiala, Kingsley Coman, Leroy Sane ve Serge Gnabry’nin sakatlıkları devam ediyor.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Finn Ole Becker, Ozan Kabak, Pavel Kaderabek, Anton Stach, Maximilian Beier, Umut Tohumcu, Wout Weghorst, Ihlas Bebou, Robert Skov, Florian Grillitsch.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Aleksandar Pavlovic, Eric Dier, Kim Min Jae, Alphonso Davies, Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Mathys Tel, Lovro Zvonarek, Harry Kane, Thomas Müller.

İddaa Tahmini

Başarısız bir sezon geçiren Bayern Münih son maçta kazanarak, 2. sırada sezonu bitirmek istiyor. Teselli ikramiyesi arayacak olan Bayern Münih, 2. sıradaki yerini Stuttgart’a kaptırmayacak ve Hoffenheim deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.74

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 50.00

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Evinde kazanan Hoffenheim, UEFA Avrupa Konferans Ligi biletini cebine koydu. Ev sahibi müthiş galibiyet alırken, Bayern Münih ise 2 golle mağlup olarak, 2. sıradaki yerini Stuttgart’a teslim etti ve kabus gibi bir sezonu geride bıraktı.