Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Union Berlin Freiburg İddaa Tahmini 18.05.2024

Almanya Bundesliga’da son haftaya mücadeleleri sahne alıyor. 18 Mayıs Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da başlayan mücadelede, Union Berlin ile Freiburg karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekran ise beIN SPORT ve tivibu SPOR 3.

Betelli, Union Berlin galibiyetine 2.11, beraberliğe 3.57, Freiburg galibiyetine ise 3.48 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.94, 2.5 Alt 1.90 oran kazandırıyor.

Union Berlin’de Tehlike Devam Ediyor

Almanya Bundesliga’da son haftaya girilirken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Union Berlin, Play Out hattında yer alıyor. Geçen sezon Urs Fischer önderliğinde Almanya Bundesliga’dan, Şampiyonlar Ligi biletiyle çıkmayı başaran ev sahibinde, Fischer yılın teknik adamı seçildi. Rüya gibi geçen sezonun ardından Almanya Bundesliga’da tam anlamıyla kabusla karşı karşıya kaldılar. Sezon ortasında teknik adam değişikliğine giden ve göreve Nenad Bjelica’yı getiren ev sahibi, düşme tehlikesinden bir türlü uzak kalamadı. 6 hafta boyunca devam eden puan kayıplarının ardından bir kez daha teknik adam değiştiren Union Berlin, geçen hafta göreve Marco Grote’yi getirdi. Yeni hocasıyla ilk sınavını Köln deplasmanında veren ev sahibi, 2*0 öne geçtiği maçtan 3-2’lik mağlubiyetle ayrılırken, galibiyet hasretini 7 haftaya çıkardı ve Play Out hattına geriledi. Mainz 05 ile arasında 2 puan fark bulunan Union Berlin’in, bu hafta Freiburg karşısında galibiyete ihtiyacı var.

Freiburg Güven Vermedi

Geçtiğimiz hafta taraftarı önünde konuk ettiği Hoffenheim karşısında sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılan Freiburg, galibiyet hasretini 4 haftaya çıkardı ve 7. sıradaki yerini Hoffenheim’a kaptırdı. Sezonun son haftalarında düşüşe geçen ve galibiyet almakta zorlanan Christian Streich’in öğrencileri, son 4 haftayı 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. Konferans Ligi biletini rakibinin ellerine teslim eden Freiburg, bu hafta kazanması halinde 1 puan gerisinde kaldığı Hoffenheim’ın puan kaybetmesini bekleyecek. Kümede kalma mücadelesi veren Union Berlin ile karşı karşıya gelecek olan konuk ekip, sezonun ilk yarısında iç saha avantajına rağmen Union Berlin karşısında sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kalmıştı. Freiburg son haftalardaki performans grafiğiyle, galibiyet adına güven vermekten uzak kaldı.

Union Berlin – Freiburg Maç Bilgileri

Union Berlin – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alte Forsterei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Union Berlin cephesinde Jakob Busk ve Jerome Roussillon’un sakatlıkları devam ederken, Rani Khedira ise kart cezalısı. Freiburg takımında ise Kenneth Schmidt, Matthias Ginter, Daniel-Kofi Kyereh ve Merlin Rohl’un sakatlıkları devam ederken, Kiliann Sildillia ise kart cezalısı.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Alex Kral, Danilho Doekhi, Brenden Aaronson, Robin Gosens, Robin Knoche, Julian Malatini, Christopher Trimmel, Lucas Tousart, Benedict Hollerbach, Kevin Behrens.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Noah Atubolu, Philipp Lienhart, Manuel Gulde, Jordy Makengo, Lukas Kübler, Christian Günter, Yannik Keitel, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Michael Gregoritsch, Lucas Höler.

İddaa Tahmini

Union Berlin kümede kalmak için kazanmak zorunda. Play Out hattında yer alan ev sahibi, bu hafta kazanarak düşme potasından çıkma şansına sahip. 4 haftadır puan kayıplarına devam eden Freiburg karşısında kader maçına çıkacak olan Union Berlin, taraftar desteğiyle sahadan 3 puanı almayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.86

Betelli Oranı: MS 1, Oran 2.11

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Union Berlin iç sahada kazanarak kümede kalmayı başarırken, Freiburg ise mağlup olarak Konferans Ligi hayallerine son maçta veda etti. Ev sahibi kader maçını kazanarak, bizleri yanıltmadı. Kazananları tebrik ederiz.