Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor Antalyaspor İddaa Tahmini 24.05.2024

Trendyol Süper Lig’de sezonun son haftası. Antalyaspor deplasmanda, Alanyaspor’un konuğu olacak. Saat 20.00’de başlayacak karşılaşma Beın Sports 1 kanalından yayınlanacak.

Alanyaspor ile Antalyaspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını inceleyecek olursak Alanyaspor galibiyetine 1.93, beraberlik tercihine 3.98, Antalyaspor galibiyetine ise 3.98 verildiğini görüyoruz.

Alanyaspor’dan 1 Puan

Alanyaspor Süper Lig’de son haftalarda mağlubiyet yüzü görmüyor. Geçen hafta sonu Samsunspor’a konuk olan Akdeniz ekibi mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Oğuz Aydın’ın şık golüyle öne geçtiler ama ikinci yarıda skor üstünlüğünü koruyamadılar. Süper Lig’de son 5 maçını kaybetmeyen Fatih Tekke’nin öğrencileri bu hafta Akdeniz derbisinde Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Alanyaspor’da eksik bulunmuyor.

Antalyaspor Evinde Kazandı

Antalyaspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Kırmızı Beyazlılar iç sahada konuk ettiği Adana Demirspor’u 2-1 mağlup ederek moral buldu. Süper Lig’de 3 maçlık mağlubiyet serisini de sona erdiren Antalyaspor’un hedefi bulunmuyor. Ligin son haftasında ise Akdeniz derbisinde Alanyaspor’un konuğu olacaklar. Karşılaşma öncesinde Antalyaspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Alanyaspor – Antalyaspor Maç Bilgileri

Alanyaspor – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Loide, Furkan Bayır, Fidan Aliti, Yusuf Özdemir, Joao Novais, Richard Candido, Nicolas Janvier, Efecen Karaca, Oğuz Aydın, Anderson Silva

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Helton, Bünyamin Balcı, Ömer Toprak, Veysel Sarı, Güray Vural, Jakub Kaluzinski, Ufuk Akyol, Deni Milosevic, Erdoğan Yeşilyurt, Sam Larsson, Adam Buksa

İddaa Tahmini

Alanyaspor geçen hafta konuk olduğu Samsunspor deplasmanından 1 puan ile döndü. Mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Alanyaspor 5 maçtır kaybetmiyor. Bu hafta Akdeniz derbinisde Antalyaspor’u ağırlayacaklar. Antalyaspor ise kötü gidişatı sona erdirdi. Geçen hafta sonu konuk ettikleri Adana Demirspor’u 2-1 ile geçtiler ve 3 maçlık mağlubiyet serisini sonlandırdılar. Akdeniz derbisinde gollere yöneleceğim. Her iki takımında Süper Lig’de iddiası kalmadı. Gollü bir maç olur. Fileler en az 3 kez havalanır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran ***

Betroad Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.68

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…