İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Sociedad Atletico Madrid İddaa Tahmini 25.05.2024

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Real Sociedad evinde, Atletico Madrid ile karşı karşıya gelecek. Saat 17.15’te başlayacak karşılaşma S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Real Sociedad ve Atletico Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Real Sociedad kazanır 2.45, beraberlik 3.45, Atletico Madrid kazanır ise 2.90 olarak açıklanmış.

Real Sociedad Avrupa Ligi’nde

Real Sociedad geçtiğimiz hafta sonu Benito Villamarin’de konuk olduğu Real Betis karşısında 3 puan almayı başardı. Zor bir deplasmanda önemli bir 3 puan alan Bask ekibi La Liga’da sezonu 6. sırada tamamlamayı da garantiledi. Son 2 haftayı kazanarak geçen Real Sociedad önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek. Bu hafta sonu ise ligin son maçında Anoeta’da Atletico Madrid’i ağırlayacaklar. Karşılaşma öncesinde Real Sociedad’da Aihen Munoz, Martin Merquelanz ve Carlos Fernandez’in sakatlıkları devam ediyor.

Atletico Madrid Evinde Mağlup Oldu

Atletico Madrid’in La Liga’da 4 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Geçtiğimiz hafta sonu Wanda Metropolitano’da Osasuna’yı konuk eden Atletico Madrid rakibine 4-1 mağlup oldu. Rahat kazanmaları beklenen maçtan farklı bir yenilgi ile ayrıldılar ve taraftarına mağlubiyet ile veda ettiler. Diego Simeone’nin öğrencileri ligin son haftasında ise Anoeta’da Real Sociedad’a konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Atletico Madrid’de Nahuel Molina ve Pablo Barrios sakat. Gabriel Paulista ise kart cezalısı.

Real Sociedad – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Real Sociedad – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.15’te S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad’da Aihen Munoz, Martin Merquelanz ve Carlos Fernandez’in sakatlıkları devam ediyor. Atletico Madrid’de Nahuel Molina ve Pablo Barrios sakat. Gabriel Paulista ise kart cezalısı.

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Unai Marrero, Hamari Traore, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Kieran Tierney, Brais Mendez, Martin Zubimendi, Benat Turrientes, Ander Barrenetxea, Mikel Oyarzabal, Umar Sadiq

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Cesar Azpilicueta, Stefan Savic, Mario Hermoso, Nahuel Molina, Koke, Rodrigo de Paul, Samuel Lino, Angel Correa, Antonie Griezmann, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

Real Sociedad geçen hafta aldığı Real Betis galibiyeti ile Avrupa Ligi’ne katılmayı garantiledi. Benito Villamarin’de rakibini 2-0 ile geçen Imanol’un ekibinde moraller yerinde. Bu hafta sonu ise Anoeta’da Atletico Madrid’i konuk edecekler. Atletico Madrid geçen hafta sürpriz bir yenilgi yaşadı. Wanda Metropolitano’da konuk ettikleri Osasuna’ya 4-1 kaybettiler. 4 maçlık galibiyet serileri de sona erdi. Atletico Madrid önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak. Son haftaya iddiasız giriyorlar. Anoeta’da gollü bir maç beklentim var. Hem Real Sociedad’dan hem de Atetico Madrid’den gol bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…