Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Hatayspor Çaykur Rizespor İddaa Tahmini 26.05.2024

Trendyol Süper Lig’de haftanın önemli maçlarından biri. Çaykur Rizespor deplasmanda, düşme hattındaki Hatayspor’a konuk oluyor. Karşılaşmanın saat 19.00’da başlayacağını ve Beın Sports kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Hatayspor ve Çaykur Rizespor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Hatayspor kazanır 1.55, beraberlik 4.90, Çaykur Rizespor kazanır ise 5.82 olarak açıklanmış.   

Hatayspor Galibiyeti Kaçırdı

Hatayspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Beşiktaş deplasmanında galibiyeti kaçırdı. Rakibi karşısında 2 kez öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrılan Hatayspor kümede kalma umutlarını son maça taşıdı. Ligin son haftasında Çaykur Rizespor’u konuk edecekler. Düşme hattında yer alan Hatayspor’un kümede kalması için kazanması yetmiyor. Ankaragücü’nün Trabzonspor deplasmanında puan kaybı yaşaması şart. Maç öncesinde Hatayspor’da Rui Pedro ve Joelson Fernandes kart cezalısı. Rayana Aabid ise sakat.

Çaykur Rizespor’da Puan Kayıpları

Çaykur Rizespor son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçen hafta sonu iç sahada Çaykur Rizespor’u konuk eden Karadeniz ekibi mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrıldı. Son haftalarda kazanmakta zorlanan İlhan Palut’un ekibi son 5 maçtır galibiyet sevinci yaşayamıyor. Süper Lig’de herhangi bir hedefinin bulunmadığını da belirtelim. Bu hafta sonu Hatayspor’a konuk olacak Çaykur Rizespor’da Babajide Akintola, Altin Zeqiri ve Gustavo Sauer kart cezalısı. Gökhan Akkan ve Benhur Keser ise sakat olan isimler.

Hatayspor – Çaykur Rizespor Maç Bilgileri

Hatayspor – Çaykur Rizespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antakya Atatürk Stadı’nda oynanacak.

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Erce Kardeşler, Engin Aksoy, Guy Kilama, Burak Bekaroğlu, Kamil Ahmet Çörekçi, Görkem Sağlam, Ömer Faruk Beyaz, Giorgi Aburjania, Oluwafisayo Bashiru, Rigobeto Rivas, Carlos Strandberg

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Tarık Çetin, Halil İbrahim Pehlivan, Emirhan Topçu, Attila Mocsi, Eray Korkmaz, Mithat Pala, İbrahim Olawoyin, Dal Varesanovic, Babajide Akintola, Altin Zeqiri, Adolfo Gaich

İddaa Tahmini

Hatayspor geçen hafta Beşiktaş deplasmanından 1 puan ile döndü. 2 kez öne geçtikleri maçtan galibiyet çıkartamadılar. Bu hafta ise Çaykur Rizespor’u konuk edecekler. Hatayspor’a kümede kalmak için galibiyet yetmiyor. Ankaragücü ve Konyaspor’un mağlup olmalarını bekleyecekler. Hedefsiz Çaykur Rizespor karşısında kazanacaklarını düşünüyorum. Hatayspor’dan ligin son maçında 3 puan beklentim var.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.35

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…