İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Barcelona İddaa Tahmini 26.05.2024

İspanya La Liga’da sezonu son 2 maçını kaybeden Sevilla evinde, Barcelona ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

SevillaBarcelona arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Sevilla kazanır 3.70, beraberlik 5.15, Barcelona kazanır ise 1.88 olarak açıklanmış.

Sevilla 2 Maçtır Kaybediyor

Sevilla La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Quique Flores’in öğrencileri konuk olduğu Athletic Bilbao deplasmanından puansız döndü. Rakibine 2-0 mağlup oldular. La Liga’da son 2 maçından puan çıkartamayan Sevilla’nın herhangi bir iddiası bulunmuyor. Bu hafta sonu ise Ramon Sanchez Pizjuan’da Barcelona’yı konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Sevilla’da Nemanja Gudelj, Oliver Torres, Erik Lamela ve Djibril Sow’un sakatlıkları devam ediyor.

Barcelona Favori Taraf

Barcelona La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Rayo Vallecano karşısında rahat bir galibiyet aldı. Rakibini 3-0 mağlup ederek, bitime 1 hafta kala sezonu 2. sırda tamamlamayı garantilediler. Xavi’nin öğrencileri ligin son maçında ise Sevilla’nın konuğu olacak. Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Barcelona tek golle kazanmıştı. Son dönemde iyi sonuçlar alan Barcelona, Sevilla deplasmanında da maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Barcelona’da Frenkie De Jong, Gavi ve Alejandro Balde’nin sakatlıkları devam ediyor.

Sevilla – Barcelona Maç Bilgileri

Sevilla – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Nemanja Gudelj, Oliver Torres, Erik Lamela ve Djibril Sow’un sakatlıkları devam ediyor. Barcelona’da Frenkie De Jong, Gavi ve Alejandro Balde’nin sakatlıkları devam ediyor.

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Marko Dmitrovic, Gonzalo Montiel, Sergio Ramos, Kike Salas, Jesus Navas, Suso, Boubakary Soumare, Isaac Bernal, Adnan Januzaj, Alejo Veliz, Youssef En Nesyri

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Joao Cancelo, Ronald Araujo, Andreas Christensen, Jules Kounde, Oriol Romeu, İlkay Gündoğan, Fermin Lopez, Lamine Yamal, Raphinha, Robert Lewandowski

İddaa Tahmini

Sevilla geçen hafta konuk olduğu Athletic Bilbao deplasmanından puansız döndü. Rakibine 2-0 kaybettiler. Son 2 maçını kaybeden Sevilla’nın iddiası bulunmuyor. Barcelona ise geçen hafta Rayo Vallecano’yu 3-0 mağlup etti. Bu galibiyetin ardından sezonu 2. Sırada bitirmeleri de kesinleşmiş oldu. Sevilla karşısında da favori olarak gösteriliyorlar. Gollü bir maç beklentim var. 90 dakika sonunda her iki takımda skor üretecektir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.34

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…