Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Fortuna Düsseldorf Bochum İddaa Tahmini 27.05.2024

27 Mayıs Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 21:30’d sahne alacak olan Almanya Bundesliga Play Out mücadelesinde, Fortuna Düsseldorf ile Bochum karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı ise beIN SPORTS 4.

Bets10, Fortuna Düsseldorf galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.75, Bochum galibiyetine ise 3.10 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.70, KGYOK 2.15 oran kazandırıyor.

Fortuna Düsseldorf Kapıyı Araladı

Daniel Thioune yönetimindeki Fortuna Düsseldorf, sezonun son haftalarında harika bir performans grafiği sergiledi. Almanya 2. Bundesliga’da tam 14 hafta boyunca namağlup bir performans grafiği ortaya koyan ev sahibi, 14 haftadan 10 galibiyet, 4 beraberlikle çıktı ve kendisin Play Off hattında yer buldu. Sezonun ikinci yarısında şampiyon St. Pauli’nin dahi üzerinde bir performans grafiği sergilemeyi başaran Fortuna Düsseldorf, Play Off eşleşmesinde Bochum’u deplasmanda ilk maç 3-0 mağlup etmeyi başardı. 90 dakika boyunca hem oyunun hem de skorun hakimiyetini elinde tutmayı başaran ev sahibi, 3-0’lık galibiyetle Almanya Bundesliga’ya yükselmek yolunda dev bir adım attı. Taraftarı önüne büyük bir avantajla çıkacak olan Düsseldorf, kazanarak özlediği Almanya Bundesliga’ya geri dönmek istiyor.

Bochum’un İşi Zor

Bochum, Almanya Bundesliga’ya veda etmek üzere. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Fortuna Düsseldorf deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle dönen konuk ekip, bu hafta ligde kalmak için Düsseldorf’u deplasmanda en az 3 farkla mağlup etmek zorunda. Almanya Bundesliga’da son 2 haftada Bayer Leverkusen ve Werder Bremen karşısında mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Bochum, kalesinde tam 9 gole engel olmayı başaramazken, rakip filelere ise 1 gol gönderebildi. Son 2 haftadan 1 puan alsa kümede kalmayı garantileyecek olan konuk ekip, kötü gidişatı Fortuna Düsseldorf karşısında devam ettirdi. 3-0’lık iç saha mağlubiyeti moralleri bozarken, ligde kalmak için deplasmanda mucizeye ihtiyaçları var. İlk maçta pozisyon dahi üretmekte zorlanan ve savunmada önemli hatalara imza atan Bochum, deplasmanda galibiyet adına dahi güven vermekten çok uzakta.

Fortuna Düsseldorf – Bochum Maç Bilgileri

Düsseldorf – Bochum Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 21:30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Merkur Spiel-Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fortuna Düsseldorf cephesinde Jamil Siebert’in sakatlığı devam ediyor. Bochum’da ise Michael Esser, Mohammed Tolba ve Moritz-Broni Kwarteng’in sakatlıkları devam ediyor.

Düsseldorf’un ilk 11’i Belli mi?

Düsseldorf’un muhtemel kadrosu: Florian Kastenmeier, Tim Oberdorf, Jordy de Wijs, Ao Tanaka, Yannik Engelhardt, Felix Klaus, Matthias Zimmermann, Marcel Sobottka, Christos Tzolis, Vincent Vermeij, Emmanuel Iyoha.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Bernardo, Matus Bero, Ivan Ordets, Keven Schlotterbeck, Kevin Stöger, Anthony Losilla, Maximilian Wittek, Noah Loosli, Moritz Broschinski, Takuma Asano.

İddaa Tahmini

Fortuna Düsseldorf deplasman galibiyetiyle Almanya Bundesliga kapısını araladı. Bochum ise ligde kalma şansını fazlasıyla zora soktu. İlk maçtaki avantajını kullanmak isteyen Düsseldorf ile deplasmanda en az 3 farkla kazanmak zorunda kalan Bochum’un, 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.43

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk maça Fortuna Düsseldorf 3-0’lık galibiyetiyle damga vurdu. Rövanşta ise Bochum aynı skorla rakibini 90 dakika sonunda mağlup etmeyi başarırken, kazananı penaltılar belirledi. Bochum bir mucizeyi gerçekleştirdi ve penaltılarda da rakibine üstünlük kurarak, Almanya Bundesliga’da kalmaya devam etti.