UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund Real Madrid İddaa Tahmini 01.06.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde final heyecanlı geldi çattı. Real Madrid ile Borussia Dortmund’un kozlarını paylaşacağı karşılaşma saat 22.00’de start alacak ve TV8,5 kanalından yayınlanacak.

Borussia Dortmund ve Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Borussia Dortmund kazanır 5.17, beraberlik 4.15, Real Madrid kazanır ise 1.66 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın MS 2 ve 1.5 ÜST tercihine 30.00 oran veriliyor.    

Borussia Dortmund Dikkat Çekti

Borussia Dortmund bildiğimiz gibi bu sezon Bundesliga’da şampiyonluk yarışının uzağında kalmıştı. Edin Terzic’in öğrencileri UEFA Şampiyonlar Ligi’nde muazzam bir performans gösterdiler ve finale kadar gelmeyi başardılar. Yarı finalde PSG ile karşılaşan Sarı Siyahlılar, her iki maçta da rakibini mağlup ederek finalist olmuştu. PSG karşısında turu geçmeleri beklenmeyen Borussia Dortmund, tüm otoriteleri yanılttı ve rakibini iki maçta da 1-0’lık skorlar ile mağlup etti. Finalde ise Wembley’de Real Madrid ile karşı karşıya gelecekler. Dev final öncesinde Borussia Dortmund’da Sebastien Haller ve Ramy Bensebaini’nin sakatlıkları devam ediyor.

Real Madrid Buralara Alışık

Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi’ni en fazla kazanan takım olarak dikkat çekiyor. Alışık olduğu yere yani Şampiyonlar Ligi finalinde bugün Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelecekler. Carlo Ancelotti’nin öğrencileri yarı finalde karşı karşıya geldiği Bayern Münih’i 2-2 ve 2-1’lik skorlar ile mağlup ederek finale çıkmayı başardılar. Rövanş maçında son 5 dakikada 1-0 geride giren Real Madrid, Joselu’nun arka arkaya attığı gollerle rakibini 2-1 mağlup ederek dramatik bir galibiyet almıştı. Real Madrid, bugün finalde karşılaşacağı Borussia Dortmund karşısında maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Real Madrid’de Aurelien Tchouameni ve David Alaba’nın sakatlıkları sürüyor.

Borussia Dortmund – Real Madrid Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TV8,5 platformundan canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wembley Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Borussia Dortmund’da Sebastien Haller ve Ramy Bensebaini’nin sakatlıkları devam ediyor. Real Madrid’de Aurelien Tchouameni ve David Alaba’nın sakatlıkları sürüyor.

Borussia Dortmund'un ilk 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Ryerson, Niklas Süle, Nico Schlotterbeck, Ian Maatsen, Emre Can, Marcel Sabitzer, Jadon Sancho, Julian Brandt, Marco Reus, Niclas Füllkrug

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, Antonio Rüdiger, Fran Garcia, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Jude Bellingham, Vinicius Junior, Rodrygo

İddaa Tahmini

Borussia Dortmund yarı finalde karşı karşıya geldiği PSG karşısında her iki maçı da kazanarak büyük bir sürpriz yapmıştı. İlk maçı ve ikinci maçı 1-0’lık skorlar ile kazanarak finalde Real Madrid’in rakibi oldular. Real Madrid ise yarı finalde karşı karşıya geldiği Manchester City’i penaltı atışları ile mağlup ederek finalist olmuştu. Real Madrid bu seviyelere çok alışık bir takım. Şampiyonlar Ligi’ni en fazla kazanan takım konumundalar. Real Madrid’in kazanacağını düşünüyorum. Borussia Dortmund güçlü rakibine direnemez.

İddaa Oranı: MS 2 ve 1.5 ÜST, Oran 1.67

Bets10 Oranı: MS 2 ve 1.5 ÜST, Oran 2.65

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid şampiyon oldu. Borussia Dortmund’u 2-0 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi Kupasını müzelerine götürdüler.