İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta Fiorentina İddaa Tahmini 02.06.2024

Atalanta evinde Fiorentina‘yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin son hafta mücadelesi, 2 Haziran Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak. Mücadelenin yayın ekranı ise S Sport Plus ve S Sport 2.

Bets10, Atalanta galibiyetine 1.52, beraberliğe 4.65, Atalanta galibiyetine ise 5.80 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesi tarafından Atalanta – Fiorentina mücadelesinde hazırlanan özel oran fırsatlarında ise KGVAR seçeneğini tercih ederek, 30.00 oran kazanabilirsiniz.

Atalanta Avrupa Ligi’ni Kazandı

İtalya Serie A Ligi’nde son 6 haftanın tamamından galip çıkmayı başaran Atalanta, UEFA Avrupa Ligi’nde ise şampiyonluğunu ilan etti. Avrupa şampiyonu olarak lige dönen Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, Serie A’da sezonun son maçına Konferans Ligi’ni finalde kaybeden Fiorentina karşısında çıkacak. Kazanması halinde 3. sıradaki Juventus’u geçecek olan Atalanta, Şampiyonlar Ligi biletini cebine koymayı başarsa da, bu harika sezonu 3.’lükle taçlandırmak istiyor. Avrupa Ligi finalinde yenilgisiz Bayer Leverkusen’e karşı sahadan 3-0’lık galibiyetle çıkmayı başaran ev sahibinde, Ademola Lookman finale yaptığı hatrick ile damga vurdu. Taraftarı önünde hem Avrupa şampiyonluğunu kutlayacak olan hem de sezonun kapanışını yapacak olan Atalanta, 37 haftadan 69 puan topladı ve 4. sırada yer aldı.

Fiorentina Konferans Ligi’ni Kaybetti

İtalya Serie A Ligi’nde sezonun son maçına çıkacak olan Fiorentina, 37 haftadan 16 galibiyet, 9 beraberlik, 12 mağlubiyetle 57 puan toplamayı başardı ve kendisine 8. sırada yer buldu. Cagliari deplasmanından alınan 3-2’lik galibiyetle yerini garantileyen konuk ekip, son maçta kazansa dahi, 7. sıradaki Lazio’yu yakalama şansına sahip değil. Hafta içinde UEFA Avrupa Konferans Ligi finaline çıkan Vincenzo Italiano ve öğrencileri, geçen sezon şampiyonluğu finalde West Ham’a kaptırırken, bu kez finalde Olympiakos’a karşı üzücü bir veda yaşadı. Normal süresi golsüz beraberlikle geçilen maçta, skor 116. dakikada belli oldu. Maçın son dakikalarına kadar savunmada hata yapmayan Fiorentina, El Kaabi’nin şık golüne engel olamadı ve Konferans Ligi’nde şampiyonluğu üst üste 2 sezon finalde kaybetti. Lige yorgun ve moralsiz dönen Fiorentina, Avrupa şampiyonu Atalanta karşısında galibiyet arayacak.

Atalanta – Fiorentina Maç Bilgileri

Atalanta – Fiorentina Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gewiss Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta cephesinde Marten De Roon’un sakatlığı devam ediyor. Fiorentina’da ise Oliver Christensen ve Riccardo Sottil’in sakatlıkları devam ediyor. Rolando Mandragora ve Giacomo Bonaventura kart cezalısı.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Carnesecchi, Matteo Ruggeri, Berat Djimsiti, Aleksey Miranchuk, Ademola Lookman, El Bilal Toure, Charles De Ketelaere, Mario Pasalic, Ederson, Teun Koopmeiners, Gianluca Scamacca.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Nikola Milenkovic, Michael Kayode, Luca Ranieri, Cristiano Biraghi, Arthur, Nicolas Gonzalez, Gaetano Castrovilli, Andrea Belotti, Jonathan Ikone.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi’nin şampiyonu Atalanta, İtalya Serie A Ligi’nde ise sezonu 3. bitirmek için Fiorentina karşısına çıkıyor. Fiorentina ise kaybedilen UEFA Avrupa Konferans Ligi finalinin ardından, Serie A’ya galibiyetle veda etmek istiyor. İki ezeli rakibinde karşılaşmada skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.49

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: 5 gole ev sahipliği yapan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, iki takımda beklediğimiz gibi skor üretmeyi başardı. Fiorentina galibiyetiyle sonuçlanan mücadelede, ev sahibi 2, konuk ekip ise 3 gole imza attı.