Norveç Eliteserien iddaa tahminleri ve analizleri

Stromsgodset Odds BK Maç Tahmini 02.06.2024

2 Haziran Pazar akşamı İddaa fikstüründe yer alan Norveç Eliteserien Ligi mücadelesinde, Stromsgodset ile Odds BK karşı karşıya gelecek. Mücadele Türkiye saati ile 18:00’de başlıyor.

Betelli, Stromsgodset galibiyetine 1.70, beraberliğe 4.20, Odds BK galibiyetine ise 4.75 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.66, 2.5 Alt 2.25 oran kazandırıyor.

Stromsgodset Vites Yükseltti

Henrik Pedersen ve öğrencileri, son 2 haftadan aldığı galibiyetlerle tekrar çıkışa geçti. İlk olarak iç sahada Haugesund’u 2-0 mağlup eden Stromsgodset, ardından geçtiğimiz hafta Sarpsborg karşısında 3-1’lik bir galibiyet elde etti. Bu iki galibiyetle birlikte, 10 hafta sonunda puanını 16’ya çıkararak 6. sıraya yükseldiler. Zirve yarışına yetişmeye başlayan Henrik Pedersen ve öğrencileri, 10 haftayı 5 galibiyet, 1 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bıraktı. 10 haftanın 7’sinde skor üretmeyi başaran Stromsgodset, kalesinde toplam 14 gole engel olmayı başaramazken, rakip filelere ise 13 gol gönderdi. Lider ile arasında 1 maç eksikle 8 puan fark bulunan ev sahibi, puan farkını azaltmak istiyor.

Odds BK Evinde Kazandı

Tam 6 hafta boyunca puan kayıplarına engel olamayan Odds BK, geçtiğimiz hafta Lilleström karşısında aldığı iç saha galibiyetiyle toparlandı. 11 hafta sonunda 3. galibiyetini alan konuk ekip, Lilleström’e karşı golsüz geçen ilk yarının ardından, ikinci yarıyı 2-1’lik üstünlükle tamamladı. Sarpsborg, Molde ve Lilleström karşısında sahadan galibiyetlerle ayrılmayı başaran konuk ekip, geri kalan 8 haftayı ise 3 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bıraktı. Düşme hattıyla arasında 2 puan fark bulunan Odds BK, 11 maç sonunda rakip fileleri 11 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 21 gole engel olamadı. Ligin en zayıf savunma performanslarından birini sergileyen konuk ekibin, alt sıralardan kurtulmak için savunma hatalarına son vermesi gerekiyor. Bu hafta Stromsgodset karşısında galibiyet arayacaklar.

Stromsgodset – Odds BK Maç Bilgileri

Stromsgodset – Odds BK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:00’dE sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Marienlyst Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Stromsgodset’in 11’i Belli mi?

Stromsgodset’in muhtemel kadrosu: Per Kristian Bratveit, Jesper Taaje, Lars-Christopher Vilsvik, Gustav Valsvik, Kreshnik Krasniqi, Herman Stengel, Logi Tomasson, Marko Lawk Farji, Fredrik Kristensen Dahl, Elias Hoff Melkersen, Jonas Torrissen Therkelsen.

Odds BK’nin 11’i Belli mi?

Odds BK’nin muhtemel kadrosu: Andre Hansen, Espen Ruud, Mihajlo Ivancevic, Tobias Svendsen, Filip Ronningen Jorgensen, Etzaz Hussain, Josef Brian Baccay, Mikael Ingebrigtsen, Solomon Owusu, Faniel Temesgen Tewelde, Bork Classonn Bang-Kittilsen.

İddaa Tahmini

Stromsgodset son haftalarda aldığı üst üste galibiyetlerle yükselişe geçti. Odds BK ise geçen hafta kazanarak, 7 maç sonra galip geldi. Kazanmaya devam etmek isteyen iki takımın mücadelesinde, 90 dakikanın bitişiyle birlikte karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Stromsgodset ve Odds BK’nin karşılıklı goller bulduğu mücadelede, puanlar bölüşüldü. İki takımda beklediğimiz gibi rakip fileleri havalandırmayı başarırken, haftayı 1’er puanla kapattı. Kazananları tebrik ederiz.