İddaa Tahminleri ve Analizleri

Hırvatistan Kuzey Makedonya Maç Tahmini 03.06.2024

Hırvatistan sahasında Kuzey Makedonya‘yı konuk edecek. Hazırlık maçları kapsamında 3 Haziran Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak mücadele, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Hırvatistan galibiyetine 1.30, beraberliğe 5.50, Kuzey Makedonya galibiyetine ise 10.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.25, KGYOK 1.60 oran kazandırıyor.

Hırvatistan Kazanmak İstiyor

Hırvatistan, EURO 2024 hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Zlatko Dalic önderliğinde EURO 2024 biletini cebine koymayı başaran ev sahibi, liderlik koltuğunu Türkiye’ye kaptırırken, Galler, Ermenistan ve Letonya’yı geçti. 8 maçtan 5 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle  16 puan toplamayı başardılar. Gruplarda ise İspanya, İtalya ve Arnavutluk ile mücadele edecekler. İlk maça 12 gün kalırken, Hırvatistan hazırlık maçları kapsamında Kuzey Makedonya karşısına çıkacak. Ev sahibi gruplarda yer almayı başaramayan Kuzey Makedonya karşısında sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Hazırlık maçları kapsamında Tunus ile golsüz berabere kalan Hırvatistan, son maçta ise Mısır’a karşı deplasmanda sahadan 4-2’lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

Kuzey Makedonya Galibiyet Adına Zorlanıyor

Kuzey Makedonya cephesinde düşüş devam ediyor. Blagoja Milevski direktörlüğünde EURO 2024 biletini alamayan konuk ekip, C grubunda İngiltere, İtalya, Ukrayna ve Malta ile mücadele verirken, sadece Malta’ya karşı galip gelebildi ve sadece Malta’yı sıralamada geçebildi. Kötü bir eleme performansıyla EURO 2024 hayallerine veda etmek zorunda kalan Kuzey Makedonya, hazırlık maçları kapsamında ise 180 dakikadan galibiyet çıkardı. Moldova’ya karşı sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılan konuk ekip, Karadağ deplasmanından ise 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. EUR0 2024 hazırlıklarına devam eden Hırvatistan ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Kuzey Makedonya, güven vermekten çok uzak kaldı.

Hırvatistan – Kuzey Makedonya Maç Bilgileri

Hırvatistan – Kuzey Makedonya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 20:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele HNK Rijeka Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hırvatistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Hırvatistan’ın muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Borna Sosa, Jasko Gvardiol, Domagoj Vida, Josip Juranovic, Mateo Kovacic, Luka Modric, Marcelo Brozovic, Nikola Vlasic, Bruno Petkovic, Andrej Kramaric.

Kuzey Makedonya’nın ilk 11’i Belli mi?

Kuzey Makedonya muhtemel kadrosu: Stole Dimitrievski, Visar Musliı, Ezgjan Alioski, Stefan Ristovski, Darko Velkoski, Aleksandar Trajkovski, Enis Bardhi, Darko Churlinov, Eljif Elmas, Stefan Spirovski, Bıjan Miovski.

İddaa Tahmini

EURO 2024 biletini cebine koyan Hırvatistan, hazırlıkları devam ediyor. Bu hafta Kuzey Makedonya ile karşı karşıya gelecek olan Hırvatistan, iç sahada rahat bir galibiyetle moral depolayacaktır. Ev sahibinin zor günler geçiren Kuzey Makedonya karşısında hata yapmayacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.50

intobet Oranı: H1, Oran 1.90

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Hırvatistan 90 dakika boyunca hem hücum hem de savunma hattında etkili oldu. 3 puanla Kuzey Makedonya karşısında galip gelmeyi başaran ev sahibi, rakibine 90 dakika boyunca gol şansı vermedi. Kazananları tebrik ederiz.