İddaa Tahminleri ve Analizleri

İtalya Türkiye İddaa Tahmini 04.06.2024

4 Haziran Salı akşamı, İtalya ile Türkiye karşı karşıya gelecek. Hazırlık maçları kapsamında Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadele, TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadeleye Renato Dall’Ara Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, İtalya galibiyetine 1.60, beraberliğe 4.00, Türkiye galibiyetine ise 5.50 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından hazırlanan özel oran fırsatlarında ise İtalya – Türkiye mücadelesinde KGVAR seçeneğini tercih ederek, 30.00 oran kazanabilirsiniz.

İtalya’da Son Hazırlıklar

Luciano Spalletti direktörlüğünde zor günler geçiren İtalya, EURO 2024 biletini cebine koyarak, kabustan uyandı. Elemelerde 8 maçtan 4 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle 14 puan toplamayı başaran İtalya, sadece İngiltere’ye karşı hem iç saha hem de deplasmanda mağlup olurken, averajla Ukrayna’yı geçerek, EURO 2024’e katılmayı başardı. EURO 2024 hazırlıklarına devam eden İtalya, hazırlık maçları kapsamında ise Venezuela ve Ekvador’u 2-0’lık skorlarla mağlup etmeyi başardı. EURO 2024’e katılan Türkiye karşısında galibiyet arayacak olan ev sahibi, iyi bir hazırlı süreciyle EURO 2024’e gitmek istiyor. Turnuvanın başlamasına sayılı günler kala, İtalya test maçına çıkıyor diyebiliriz.

Türkiye’de Moraller Bozuk

Vincenzo Montella yönetiminde EURO 2024 biletini cebine koyan Türkiye, hazırlık maçlarında gösterdiği performansla kafalarda soru işaretti yarattı. Elemelerde liderlik ipini göğüslemeyi başaran Kırmızı Beyazlılar, Hırvatistan, Galler ve Ermenistan gibi güçlü rakiplerini geride bırakarak 17 puan toplamayı başardı ve 8 maç sonunda sadece Hırvatistan’a karşı kaybetti. Grupların ardından EURO 2024 hazırlıklarına devam eden Türkiye, Macaristan karşısında sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Son hazırlık maçında ise Avusturya deplasmanına konuk oldular ve mücadele 6-1’lik mağlubiyetle sonuçlandı. EURO 2024 öncesinde ağır bir darbe alan konuk ekip, bu hezimeti İtalya galibiyetiyle unutturmak istiyor. Eski günlerine geri dönmek isteyen Türkiye, EURO 2024’te olası rakiplerinden İtalya ile karşı karşıya gelecek.

İtalya – Türkiye Maç Bilgileri

İtalya – Türkiye Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Renato Dall’Ara Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İtalya'nın ilk 11’i Belli mi?

İtalya’nın muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Giovanni Di Lorenzo, Emerson, Francesco Acerbi, Gianmarco Ferrari, Sandro Tonali, Jorginho, Domenico Berardi, Federico Bernardeschi, Nicolo Barella, Mateo Regegui.

Türkiye'nin 11’i Belli mi?

Türkiye’nin muhtemel kadrosu: Mert Günok, Kaan Ayhan, Samet Akaydın, Abdülkerim Durmaz, Cenk Özkaçar, İsmail Yüksek, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, İrfan Can Kahveci, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz.

İddaa Tahmini

İtalya, EURO 2024 yolunda fazlasıyla zorlanmasına karşın, gruplardan çıkmayı başardı. Türkiye ise lider olarak elemeleri tamamlarken, son derece başarılıydı. İki takımda EURO 2024’ün başlamasına sayılı günler kala, sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Zorlu mücadelede, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.61

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya ve Türkiye 90 dakika boyunca savunmada tedbiri elden bırakmadı. Mücadele golsüz beraberlikle geçilirken, EURO 2024 öncesi iki takımda gol yollarında etkisiz kaldı.