İrlanda Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Shelbourne Dundalk İddaa Tahmini 07.06.2024

İngiltere Premier Lig’de geçen haftayı kazanarak geçen Dundalk deplasmanda, Shelbourne karşısında da sürpriz peşinde. Mücaeleyi saat 21.45’te Bets10 sitesinden izleyebilirsiniz.

Shelbourne ile Dundalk zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Shelbourne galibiyetinin 1.78, beraberlik tercihinin 3.40, Dundalk galibiyetinin ise 4.75 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Shelbourne Lider Konumda

Shelbourne İrlanda Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı puansız geçti. Tolka Park’ta Sligo Rovers’ı konuk eden Shelbourne mücadeleden 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Kazanması beklenen maçtan puansız ayrılan Damien Duff’un öğrencileri 37 puan ile lider konumda. En yakın takipçisi Derry City’nin 2 puan önündeler. Bu hafta ise Tolka Park’ta Dundalk’ı konuk edecek olan Shelbourne maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Shelbourne’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Dundalk’dan Sürpriz Galibiyet

Dundalk İrlanda Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sürpriz bir galibiyet elde etti. St Patricks deplasmanına konuk olan Stephen O’Donnell’ın öğrencileri karşılaşmayı 3-2 kazanarak son sıradan şimdilik kurtuldu. Son 4 haftada sadece Galway United deplasmanında kaybeden Dundalk’ın kümede kalma umutları devam ediyor. Bu hafta Tolka Park’ta lider Shelbourne’e konuk olacak Dundalk yine sürpriz peşinde. Karşılaşma öncesinde Dundalk’da Robbie Mahon’un sakatlığı sürüyor.

Shelbourne – Dundalk Maç Bilgileri

Shelbourne – Dundalk Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de Bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tolka Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Dundalk’da Robbie Mahon’un sakatlığı sürüyor.

Shelbourne'un ilk 11’i Belli mi?

Shelbourne’un muhtemel kadrosu: Conor Kearns, Kameron Ledwidge, Gavin Molloy, Sen Gannon, Paddy Barrett, Mark Coyle, John O’Sullivan, Jonathan Lunney, Evan Caffrey, Matthew Smith, Will Jarwis

Dundalk'ın 11’i Belli mi?

Dundalk’ın muhtemel kadrosu: Ross Munro, Archie Davies, Zac Johnson, And Boyle, Mayowa Animasahun, John Mountney, Daryl Horgan, Paul Doyle, Zak Bradshaw, Jamie Gullan, Sam Durrant

İddaa Tahmini

Shelbourne İrlanda Premier Lig’de uzun bir aradan sonra mağlubiyet yaşadı. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Sligo Rovers karşısında 2-1 kaybettiler. 8 maç aradan sonra mağlup olan Shelbourne bu hafta Tolka Park’ta Dundalk’ı konuk edecek. Dundalk ise geçen haftayı kazanarak geçti. St Patricks deplasmanında 3-2 kazanan Dundalk moralli. Drogheda United’ın üzerine çıktılar ve bu hafta lider Shelbourne’e konuk olacaklar. Shelbourne’den bu hafta galibiyet bekliyorum. Geçen hafta yaşanan mağlubiyeti bu hafta telafi ederler ve Dundalk karşısında 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.52

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.78

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…