İrlanda Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Waterford Sligo Rovers İddaa Tahmini 07.06.2024

İrlanda Premier Lig’de heyecan sürüyor. Sligo Rovers deplasmanda, Waterford’un konuğu olacak. Zorlu karşılaşma saat 21.45’te start alacak ve Bets10 sitesinden izlenebilecek.

Waterford ve Sligo Rovers arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Waterford kazanır 2.05, beraberlik 3.30, Sligo Rovers kazanır ise 3.60 olarak açıklanmış.

Waterford’da Avrupa Umutları

Waterford geçen hafta konuk olduğu Derry City deplasmanından puan çıkartamadı. İlk yarıda yedikleri gollerle rakibine 3-0 kaybettiler. İrlanda Premier Lig’de 2 maçlık galibiyet serisi sona eren Waterford bu hafta ise Sligo Rovers ile karşı karşıya gelecek. 28 puan ile 4. sırada bulunan Waterford’un Avrupa umutları devam ediyor. Bu hafta konuk edecekleri Sligo Rovers karşısında kazanmaları halinde 3. sıradaki Shamrock ile puanını eşitleyecekler. Karşılaşma öncesinde Waterford’da Harvey Macadam ve Barry Baggley sakat olan isimler.

Sligo Rovers’dan 3 Puan

Sligo Rovers İrlanda Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Drogheda United’ı konuk eden John Russell’in ekibi mücadeleden 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Son haftalarda önemli puanlar toplayan Sligo Rovers’da moraller yerinde. Son 3 haftadan 7 puan çıkartan Sligo Rovers alt sıralardan iyice uzaklaşmış durumda. Play out hattındaki Dundalk’ın tam 9 puan üzerindeler. Bu hafta ise Waterford’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Sligo Rovers’da William Fitzgerald, Simon Power ve Nando Pijinaker’in sakatlıkları sürüyor.

Waterford – Sligo Rovers Maç Bilgileri

Waterford – Sligo Rovers Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 21.45’te başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Regional Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Harvey Macadam ve Barry Baggley sakat olan isimler. Sligo Rovers’da William Fitzgerald, Simon Power ve Nando Pijinaker’in sakatlıkları sürüyor.

Waterford'un ilk 11’i Belli mi?

Waterford’un muhtemel kadrosu: Sam Sargeant, Darragh Power, Grant Horton, Darragh, Leahy, Robert McCourt, Rowan McDonald, Harvey Macadam, Christie Pattison, Ben McCormack, Maleace Asomoah, Padraig Amond

Sligo Rovers'ın ilk 11’i Belli mi?

Sligo Rovers’ın muhtemel kadrosu: Edward McGinty, Reece Hutchinson, Conor Reynolds, Charlie Wiggett, John Ross Wilson, Fabrice Hartmann, Niall Morahan, Connor Malley, Stefan Radosavljevic, Ellis Chapman, Kailin Barlow

İddaa Tahmini

Waterford geçen haftayı puansız geçti. Konuk oldukları Derry City deplasmanında 3-0 mağlup oldular. İrlanda Premier Lig’de bu hafta ise Sligo Rovers’ı konuk edecekler. Sligo Rovers ise çıkışını sürdürüyor. Lider Shelbourne galibiyetinin ardından geçen hafta Drogheda United karşısında da 2-1 kazandılar. Son 3 haftada 7 puan toplayan Sligo Rovers çıkışa geçmiş durumda. Bu hafta Waterford karşısında da puan peşindeler. Waterford favori gösteriliyor ama Sligo Rovers’ın son haftalardaki yükselen performansı sebebiyle kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Sligo Rovers puan almayı başarır.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.38

Bets10 Oranı: 02 (ç), Oran 1.75

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…