sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 07.06.2024

İddaa fikstüründe 7 Nisan Cuma akşamı sahne alacak 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Almanya – Yunanistan: H1, 1.42 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; EURO 2024 hazırlıklarına tam gaz devam eden Almanya, Ukrayna karşısında fırsatları cömertçe harcarken, 90 dakika golsüz beraberlikle sona erdi. Mart ayında karşı karşıya geldiği Fransa ve Hollanda karşısında sahadan galibiyetlerle ayrılmayı başaran Julian Nagelsmann ve öğrencileri, EURO 2024’de muhtemel rakiplerine karşı müthiş bir futbol ortaya koydu. Ukrayna karşısında ise maç boyunca üstün bir futbol ortaya koyan Almanya, bir türlü galibiyet golünü bulamadı. Oyun etkisi devam eden Panzerler, ev sahipliği yapacağı EURO 2024’de şampiyonluk istiyor. Son hazırlık maçı kapsamında Yunanistan ile karşı karşıya gelecekler. Avrupa Şampiyonası’na galibiyetle gitmek isteyen ev sahibinde, bu sezon kulüp performanslarıyla dikkat çeken Niclas Füllkrug, Kai Havertz Robert Andrich’in, turnuvaya damga vurması bekleniyor. EURO 2024 biletini almayı başaramayan Yunanistan, hazırlık maçlarında boy gösteriyor. EURO 2024 yolunda finale kadar iyi bir performans sergileyen konuk ekip, finalde ise 120 dakikayı golsüz beraberlikle tamamlarken, Gürcistan’a karşı penaltılarla mağlup oldu. EURO 2024 elemeleri B grubunda mücadele veren Yunanistan, 8 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyetle 13 puan topladı. 3. sırada yer alan Fransa ile Hollanda’nın gerisinde kalan konuk ekip, Play Off mücadelesi vermek zorunda kaldı. Yarı finalde Kazakistan’a karşı sahadan 5-0’lık galibiyetle ayrılan konuk ekip, Gürcistan engeline takıldı. Hazırlık maçları kapsamında Almanya ile karşı karşıya gelecek olan Gustavo Poyet ve öğrencileri, sürpriz bir galibiyetle sahadan ayrılmak istiyor. EURO 2024 hazırlıkları devam eden Almanya, Avrupa Şampiyonası öncesinde son sınavını Yunanistan karşısında veriyor. Panzerler Ukrayna karşısında kaçırdığı goller, Yunanistan karşısında daha iyi değerlendirecek ve 90 dakikayı rahat bir galibiyetle noktalayacaktır.

Haka – IFK Mariehamnn: KGVAR, 1.55 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Finlandiya Veikkausliiga’da ilk 9 haftayı 4 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan Haka, topladığı 14 puanla kendisine 8. sırada yer buldu. Ligin orta sıralarında yer alan ve zirve yarışına yetişmeye çalışan ev sahibi, sezona iç sahada alınan VPS mağlubiyetiyle başlarken, sonraki 5 haftada mağlubiyet almadılar. Kısa sürede yükselişe geçmeyi başaran Haka, son 3 haftanın 2’sinde mağlup olarak, üst sıralara yetişmekte zorlandı. Ilves Tampere’ye karşı 5-0, Inter Turku2ya karşı ise 3-1’lik deplasman mağlubiyetlerinden kurtulmayı başaramayan Haka, iç sahada ise Oulu karşısında 4-3’lük galibiyete imza attılar. Geçen haftayı puansız kapatan ev sahibi, bu hafta IFK Mariehamnn karşısında galibiyet arayacak. Haka iç sahada 4 haftadır maç kaybetmiyor. Geçtiğimiz hafta SJK Seinajoki deplasmanına konuk olan IFK Mariehamnn, 2-01’lık galibiyetle Finlandiya Veikkausliiga’da 3 haftadır devam eden puan kayıplarına son verdi. Maç boyunca üstün bir futbol ortaya koyan konuk ekip, hem savunma hem de hücum hattında etkili olmayı başardı. 9 hafta sonunda 3. galibiyetine imza atan IFK Mariehamn, geri kalan 6 haftayı ise 3 beraberlik, 3 mağlubiyetle geçirdi. Ligin orta sıralarında kendisine yer bulan Lukas Syberyjski ve öğrencileri, bu hafta en yakın rakiplerinden Haka’ya deplasmanda konuk olacak. Üst sıralara yetişmek için önünde önemli bir fırsat bulan konuk ekip, rakip fileleri 13 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 13 gole engel olmayı başaramadı. IFK Mariehamnn’ın son 3 haftayı 2 beraberlik, 1 galibiyetle geride bıraktığını belirtelim. Finlandiya Veikkausliiga’da üst sıralara yetişmeye çalışan Haka ile IFK Mariehamnn karşı karşıya geliyor. 3 puan hedefiyle sahaya çıkacak olan iki takımda, son haftalardaki performans grafiğiyle toparlanma sinyalleri verdi. İki takımında mücadelede skor üreteceğin düşünüyoruz.

FC Lahti – Inter Turku: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; Finlandiya Veikkausliiga’da ilk 9 haftanın en zayıf halkaları arasında yer alan FC Lahti, aynı zamanda ligin uzak ara en kötü hücum performansını sergiledi. 9 haftanın 8’inde puan kaybeden Ilir Zeneli ve öğrencileri, tek galibiyetini 3 hafta önce IFK Marihemann’a karşı aldı. SJK Seinajoki ve Gnistan karşısında son 2 hafta üst üste mağlubiyetler alan FC Lahti cephesinde, kötü gidişat devam ediyor. Son 2 haftada kalesini 6 gole kapatamayan ev sahibi, rakip fileleri ise sadece 1 kez havalandırabildi. 9 hafta sonunda ise FC Lahti’nin sadece 6 gol bulunuyor. Küme düşme tehlikesini yakından hisseden ev sahibi, bu hafta taraftarı önünde Inter Turku’ya karşı galibiyet arayacak. Geçtiğimiz hafta taraftarı önünde ağırladığı Haka’ya karşı 3-1’lik galibiyete imza atan Inter Turku, 10 hafta sonunda 2. galibiyetini almayı başarırken, 5 haftadır devam eden mağlubiyetlerine ise son verdi. Sezona Vesa Vasara yönetiminde son derece kötü bir başlangıç yapan ve Play Out hattının içerisinden kurtulamayan Inter Turku, Haka galibiyetiyle toparlanma sinyalleri verdi. 8 puanla 9. sırada yer alan konuk ekip, sezon boyunca gol adına zorlanmadı. 10 haftanın 8’inde skor üreterek, iyi bir hücum performansı sergilediler. Kalesinde ise 21 gole engel olamayan Inter Turku, ilk 10 haftanın en zayıf savunma performansını sergiliyor. En yakın rakiplerinden FC Lahti’ye deplasmanda konuk olacak olan Vesa Vasara ve öğrencileri, galibiyetlerine devam etmek istiyor. Sezona kötü başlangıçlar yapan FC Lahti ve Inter Turku, alt sıralardan kurtulmak istiyor. Ev sahibi bu sezon skor üretmekte zorlanırken, konuk ekip ise kalesini gole kapatmakta zorlanıyor. İki yakın rakibin mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 3.30

Bets10 Bahis Oranı: 5.29