İddaa Tahminleri ve Analizleri

Polonya Türkiye İddaa Tahmini 10.06.2024

10 Haziran Pazartesi akşamı Polonya ile Türkiye karşı karşıya geliyor. Hazırlık maçları kapsamında Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadele, TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadeleye PGE Narodowy Stadı ev sahipliği yapıyor.

Bets10, Polonya galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.40, Türkiye galibiyetine ise 2.95 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından hazırlanan özel oran fırsatlarında ise Polonya – Türkiye mücadelesinde 2.5 Üst seçeneğini tercih edenler, 30.00 oran kazanma şansına sahip.

Polonya EURO 2024 Biletini Aldı

Polonya, EURO 2024 biletini cebine koydu ve hazırlıklara başladı. Michal Probierz ve öğrencileri, EURO 2024 Elemeleri E Grubu’nda Arnavutluk ve Çekya’nın gerisinde kaldı. Son 2 maçta 4 puan kaybeden Polonya, zirvenin 4 puan gerisinde kaldı. Gruplarda fırsatları değerlendirmeyi başaramayan ev sahibi, Play Off eşleşmelerinde ise fırsatı kaçırmadı. Estonya engelini zorlanmadan geçen Polonya, 5-1’lik galibiyetin ardından finalde Galler ile karşı karşıya geldi. Galler karşısında ise 120 dakika beraberlikle geçilirken, penaltılarla kazanan Polonya oldu. EURO 2024 D Grubu’nda Hollanda, Avusturya ve Fransa karşısında mücadele verecek olan ev sahibi, hazırlıklarına devam ediyor. Ukrayna karısında ilk maçından 3-1’lik galibiyetle ayrılan Polonya, bu kez EURO 2024 takımlarından Türkiye ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye’den Son Prova

EURO 2024 yolunda harika bir eleme performansıyla karşımıza çıkan Kırmızı Beyazlılar, hazırlık maçlarında ise grupların tam aksine zor günler geçirdi. Macaristan karşısında alınan 1-0’lık mağlubiyet moralleri bozarken, Avusturya karşısında alınan 6-1’lik hezimet ise kafalarda soru işareti yarattı. Türkiye geçen hafta İtalya karşısında kazanarak zor günlerden çıkmak isterken, Gök Mavililer karşısında sahadan golsüz beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı. Hazırlık maçlarında galibiyeti bulunmayan Kırmızı Beyazlılar, elemelerde ise 8 maçı 5’ini kazanırken, 17 puan topladı ve Hırvatistan, Galler, Ermenistan ve Letonya’yı geride bıraktı. Eski günlere geri dönüş bileti arayan Türkiye, EURO 2024 öncesinde son sınavını Polonya karşısında verecek. Milliler kazanarak, EURO 2024’e iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Polonya – Türkiye Maç Bilgileri

Polonya – Türkiye Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele PGE Narodowy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Polonya'nın ilk 11’i Belli mi?

Polonya’nın muhtemel kadrosu: Karol Swiderski, Jakub Kiwior, Jan Bednarek, Kamil Glik, Bartosz Bereszynski, Grzegorz Krychowiak, Szymon Zurkowski, Piotr Zielinski, Nicola Zalewski, Karow Swiderski, Robert Lewandowski.

Türkiye'nin 11’i Belli mi?

Türkiye’nin muhtemel kadrosu: Mert Günok, Kaan Ayhan, Samet Akaydın, Abdülkerim Durmaz, Cenk Özkaçar, İsmail Yüksek, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, İrfan Can Kahveci, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz.

İddaa Tahmini

EURO 2024 hazırlıklarına devam eden Polonya ve Türkiye, son hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Avrupa Şampiyonası’na moralli girmek isteyen iki takımda, hazırlık maçlarında istediği etkiyi gösteremedi. Galibiyet için sahaya çıkacak olan Polonya ve Türkiye’nin mücadelesinde, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.64

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Polonya iç sahada Karol Swiderski ve Nicola Zalewski’nin golleriyle galip gelirken, Türkiye cephesinde Barış Alper Yılmaz’ın golü mağlubiyete engel olamadı. Mücadelede beklediğimiz gibi 3 gol atıldı ve 2.5 gol barajı aşıldı.