sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 11.06.2024

Hazırlık maçları kapsamında 11 Haziran Salı akamı sahne alacak mücadeleleri, kupon haline getirdik. Kazanmanız dileğiyle.

Azerbaycan – Kazakistan: KGVAR, *** (iddaa) – 1.90 (Bets10) ; 2022 Dünya Kupası’na katılmayı başaramayan ve Avrupa Elemeleri A Grubu’nun en zayıf halkası haline gelen Azerbaycan, EURO 2024 yolunda ise yine başarılı olamadı ve Avrupa Şampiyonası’na gidemedi. Giovanni De Biasi yönetiminde 8 maçlık fikstürü 2 galibiyet, 1 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan Azerbaycan, Belçika, Avusturya ve İsveç’in gerisinde kalırken sadece en alt sıradaki Estonya’yı geçebildi. Galibiyetini Estonya deplasmanı ve iç sahada İsveç’e karşı alan ev sahibi, elemelerin ardından teknik adam değişikliğine gitti. Göreve Arif Asadov’u getiren Azerbaycan, geçen hafta hazırlık maçları kapsamında Arnavutluk karşısında 3-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Zor günler geçirmeye devam eden ev sahibi, bu kez hazırlık maçları kapsamında Kazakistan’a karşı galibiyet arayacak. Kazakistan, EURO 2024’e katılmayı başaramasa da, elemelerde ortaya koyduğu performansla umut verdi. Uzun süredir elemeleri geçmeyi başaramayan konuk ekip, ilk kez gruptan çıkmaya bu kadar fazla yaklaşırken, son hafta mağlubiyetiyle gruptan çıkmayı başaramadı ve Play Off mücadelesi vermek zorunda kaldı. H Grubu’nda 10 maçtan 6 galibiyetle 18 puan toplamayı başaran Kazakistan, lider ve en yakın takipçisinin 4’er puan gerisinde kalırken, 3. sıradaki Finlandiya’ya ise averajla geçildi. Son hafta Slovenya karşısında kazanmaları halinde, doğrudan gruptan çıkmayı başaracaklardı. Play Off Yarı Final eşleşmesinde ise Yunanistan karşısında 5-0’lık mağlubiyetten kurtulamadılar. Kötü sona rağmen Kazakistan cephesinde umutların yeşerdiğini söyleyelim. Hazırlık maçları kapsamında ise 2-1’lik Ermenistan mağlubiyetinden kurtulamayan Magomed Adiev ve öğrencileri, bu kez Azerbaycan karşısında galibiyet arayacak. EURO 2024 yolunda elemeleri geçmeyi başaramayan Azerbaycan ile Kazakistan, hazırlık maçları kapsamında karşı karşıya geliyor. Geçen hafta mağlup olan iki takımda, bu kez sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Zorlu mücadelenin 90 dakikasında, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

Malta – Yunanistan: H2, *** (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; Malta katıldığı tüm kulvarlarda zayıf halka olmaya devam ediyor. Son olarak EURO 2024 Elemeleri C Grubu’nda mücadele veren ev sahibi, 8 maçlık fikstürden galibiyet çıkaramadı ve en alt sırada yer aldı. İngiltere, İtalya, Ukrayna ve Kuzey Makedonya karşısında tüm maçlarını kaybeden Malta, 8 maç sonunda kalesini ise 20 gole kapatamadı. Rakip fileleri ise 2 kez havalandırdığını izlediğimiz ev sahibi, grubun averaj takımı olarak EURO 2024 hayallerine veda etti. Michele Marcolini yönetiminde kötü gidişatını sürdüren Malta, hazırlık maçları kapsamında ise geçtiğimiz hafta konuk olduğu Çekya deplasmanından 7-1’lik hezimetle döndü. Malta cephesinde kabus uzun süredir devam ediyor. Sahasında Yunanistan’ı konuk edecek olan ev sahibi, güven vermekten çok uzakta. EURO 2024 biletini almayı başaramayan Yunanistan, hazırlık maçlarında boy gösteriyor. Geçen hafta EURO 2024’e ev sahipliği yapacak olan Almanya karşısında 2-1’lik mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Nikolaos Papadopoulos ve öğrencileri, bu kez Malta karşısına çıkacak. Gustavo Poyet yönetiminde EURO 2024 yolunda finale kadar iyi bir performans sergileyen konuk ekip, finalde ise 120 dakikayı golsüz beraberlikle tamamlarken, Gürcistan’a karşı penaltılarla mağlup oldu. EURO 2024 elemeleri B grubunda mücadele veren Yunanistan, 8 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyetle 13 puan topladı ve Play Off hakkı elde etti. Finale kadar iyi bir performans sergileyen Yunanistan, finali kaybetmesinin ardından teknik adam değişikliğine gitti ve göreve Papadopoulos’u getirdi. Yeni hocasıyla hazırlık maçlarında galibiyet araya Yunanistan, Malta karşısına favori olarak çıkıyor. Malta uzun süredir zayıf halkalar arasında yer alıyor. Ev sahibi son yıllarda galibiyetten çok uzak bir performans sergiledi. Yunanistan ise EURO 2024 kapısından dönerken, teknik adam değişikliğine gitti. Yeni hocasıyla hazırlık maçlarında galibiyet arayan Yunanistan, Malta karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

Toplam İddaa Oranı: ***

Bets10 Bahis Oranı: 3.80