sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 12.06.2024

12 Haziran Çarşamba akşamı sahne alacak olan Finlandiya Veikkausliiga mücadelelerini, kupon olarak düzenledik. Kazanmanız dileğiyle.

KuPS Kuopio – Haka: MS 1, 1.36 (iddaa) – 1.49 (Bets10) ; KuPS Kuopio, Finlandiya Veikkausliiga’da bu sezon harika bir performans sergileyerek liderliğini koruyor. İlk 11 haftada hiç yenilgi almayan Jani Honkavaara’nın takımı, 7 galibiyet ve 4 beraberlik ile toplamda 25 puana ulaştı. Son 4 maçını da kazanarak formda bir görüntü çizen KuPS Kuopio, rakip ağlara 23 gol gönderirken kalesinde sadece 10 gol gördü. Son olarak geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Oulu karşısında sahadan 4-1’lik galibiyetle ayrılmayı başardılar ve son 4 haftanın tamamında kazanmayı bildiler. Geçen sezon şampiyonluğu averaj farkıyla kaçıran ekip, bu sezon namağlup unvanını koruyarak zirvedeki yerini sağlamlaştırmak istiyor. Ligin en formda takımı olarak dikkat çeken KuPS Kuopio, iç sahada Haka’yı konuk edecek. Finlandiya Veikkausliiga’da ilk 10 haftada 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 17 puan toplayan Haka, kendisine 6. sırada yer buldu ve üst sıraları bırakmadı. Geçen hafta iç sahada konuk ettiği IFK Mareihamn karşısında sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılmayı başaran Teemu Tainio ve öğrencileri, iç sahada yenilmezlik serisini 5 haftaya çıkardı. Deplasmanda ise son 2 hafta Ilves Tampere ve Inter Turku karşısında mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramadılar. Dış sahada son derece kötü performanslar sergileyen Haka, bu hafta namağlup lidere deplasmanda konuk olacak. Zirve yarışından kopmak istemeyen konuk ekibin, deplasmanda puan kayıplarına son vermeye ihtiyacı var. 10 maçta 17 gol bulan Haka, kalesinde ise 16 gole engel olmayı başaramadı. Finlandiya Veikkausliiga’da haftalardır liderlik koltuğunu bırakmayan KuPS Kuopio, 11 haftadır namağlup bir performans sergiliyor. Ev sahibi galibiyetlerine Haka karşısında tam gaz devam etmeyi başaracak ve zirvedeki yerini korumaya devam edecektir.

Oulu – FC Lahti: MS 1, 1.52 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; Finlandiya Veikkausliiga’da sezonun ilk 8 haftasında hayal kırıklığı yaratan Oulu, üst üste yaşadığı puan kayıplarıyla ligin alt sıralarında yer aldı. Ancak, iki hafta önce HJK Helsinki karşısında aldıkları galibiyetle sezonun ilk galibiyetini alarak moral buldular. Geçen hafta lider KuPS Kuopio karşısına moralli çıkan Rauno Ojanen’in öğrencileri, ilk yarısı 1-1’lik beraberlikle sona eren mücadeleden, 4-1’lik mağlubiyetle ayrılmak zorunda kaldı. Veikkausliiga’nın zayıf halkaları arasında yer almaya devam eden Oulu, 10 haftayı 1 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakmak zorunda kaldı. En alt sıradaki FC Lahti’nin sadece 1 puan üzerinde kendisine yer bulan Oulu, bu hafta en yakın rakibi FC Lahti’ye karşı iç sahada galibiyet arayacak. Finlandiya Veikkausliiga’da ilk 0 haftanın 9’unda puan kaybeden FC Lahti, en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. Sezona son derece kötü bir başlangıç yapan ve haftalardır toparlanmayı başaramayan Ilir Zeneli ve öğrencileri, son 4 haftanın tamamında puan kaybetti. Ekenas IF beraberliğinin ardından, son 3 hafta SJK, Gnistan ve Inter Turku karşısında üst üste mağlubiyetler aldılar. Bu sezon sadece 10 kişi kalan IFK Mariehamn’a karşı iç sahada galip gelen konuk ekip, 6 puanla en alt sırada yer alıyor. Bu hafta Oulu karşısında kazanarak, en alt sıradan kurtulma şansına sahipler. Kalesinde 18 gole engel olamayan FC Lahti, rakip fileleri sadece 6 kez havalandırabildi ve ligin en zayıf hücum performansını sergiledi. Oulu son haftalarda toparlanma sinyalleri verdi. Ligin zayıf halkaları arasında yer alan ev sahibi, bu hafta en alt sıradaki FC Lahti’ye karşı galibiyet arayacak. Oulu taraftarı önünde haftayı 3 puanla kapatmayı başaracak ve 3 puanı cebine koyacaktır.

SJK Seinajoki – Ekenas IF: MS 1, 1.24 (iddaa) – 1.35 (Bets10) ; Finlandiya Veikkausliiga’da ilk 11 haftayı 5 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan SJK Seinajoki, topladığı 18 puana kendisine 5. sırada yer buldu. Sezona müthiş bir başlangıç yapan ev sahibi, Jani Honkavaara yönetiminde ilk 6 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Son 5 haftada ise 3 mağlubiyet alan SJK Seinajoki, zirve yarışından uzaklaşmaya başladı. Son 2 haftada IFK Mariehamn ve HJK Helsinki karşısında üst üste mağlubiyetler alan ev sahibinin, zirveyle arasındaki puan arkı 7’ye kadar yükseldi. 11 haftanın 9’unda skor üretmeyi başaran SJK Seinajoki, toplamda ise rakip fileleri 17 kez havalandırdı. Bu hafta iç sahada ligin yeni temsilcilerinden Ekenas IF karşısında galibiyet arayacaklar. Geçen hafta sahasında Gnistan’ı ağırlayan Ekenas IF, Lucas Kaufmann’ın son dakika penaltı golüyle 1-0 galip geldi. Sezona kötü başlayan ve uzun süre galibiyet yüzü göremeyen takım, 10 maç sonunda sadece 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyetle ligde alt sıralarda yer alıyor. Geçen hafta alınan sezonun ilk lig galibiyetiyle birlikte, en alt sıradan kurtulmayı başardılar. Play Out hattının içerisinde yer almaya devam eden Gabriel Garcia Xatart ve öğrencileri, bu hafta SJK Seinajoki deplasmanına konuk olacak. İlk 9 haftanın tamamında puan kayıplarına engel olamayan Ekenas IF, 10 maçta kalesini 17 gole kapatamadı. Rakip fileleri ise sadece 9 kez havalandırmayı başardıklarını söyleyelim. Ekenas IF galibiyetlerine SJK Seinajoki deplasmanında devam etmek istiyor. 2 haftadır aldığı mağlubiyetlere rağmen sezona yaptığı müthiş başlangıçla üst sıralarda kalmaya devam eden SJK Seinajoki, bu hafta ligin zayıf halkalarından Ekenas IF ile karşı karşıya geliyor. SJK Seinajoki toparlanmayı başaracak ve iç sahada galip gelecektir.

Toplam İddaa Oranı: 2.56

Bets10 Bahis Oranı: 3.37