Finlandiya Veikkausliiga iddaa tahminleri ve analizleri

Oulu FC Lahti Maç Tahmini 12.06.2024

Finlandiya Veikkausliiga‘da heyecan devam ederken, 12 Haziran Çarşamba akşamı Oulu sahasında FC Lahti’yi konuk edecek. Mücadelenin başlama düdüğü ise Türkiye saati ile 18:00’de çalınacak.

Rexbet, Oulu galibiyetine 1.68, beraberliğe 3.90, FC Lahti galibiyetine ise 4.65 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.52, beraberliğe 3.54, konuk ekibe ise 3.99 oran veriyor.

Oulu Galibiyet Peşinde

Finlandiya Veikkausliiga’da sezonun ilk 8 haftasında hayal kırıklığı yaratan Oulu, üst üste yaşadığı puan kayıplarıyla ligin alt sıralarında yer aldı. Ancak, iki hafta önce HJK Helsinki karşısında aldıkları galibiyetle sezonun ilk galibiyetini alarak moral buldular. Geçen hafta lider KuPS Kuopio karşısına moralli çıkan Rauno Ojanen’in öğrencileri, ilk yarısı 1-1’lik beraberlikle sona eren mücadeleden, 4-1’lik mağlubiyetle ayrılmak zorunda kaldı. Veikkausliiga’nın zayıf halkaları arasında yer almaya devam eden Oulu, 10 haftayı 1 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakmak zorunda kaldı. En alt sıradaki FC Lahti’nin sadece 1 puan üzerinde kendisine yer bulan Oulu, bu hafta en yakın rakibi FC Lahti’ye karşı iç sahada galibiyet arayacak.

Zayıf Halka FC Lahti

Finlandiya Veikkausliiga’da ilk 0 haftanın 9’unda puan kaybeden FC Lahti, en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. Sezona son derece kötü bir başlangıç yapan ve haftalardır toparlanmayı başaramayan Ilir Zeneli ve öğrencileri, son 4 haftanın tamamında puan kaybetti. Ekenas IF beraberliğinin ardından, son 3 hafta SJK, Gnistan ve Inter Turku karşısında üst üste mağlubiyetler aldılar. Bu sezon sadece 10 kişi kalan IFK Mariehamn’a karşı iç sahada galip gelen konuk ekip, 6 puanla en alt sırada yer alıyor. Bu hafta Oulu karşısında kazanarak, en alt sıradan kurtulma şansına sahipler. Kalesinde 18 gole engel olamayan FC Lahti, rakip fileleri sadece 6 kez havalandırabildi ve ligin en zayıf hücum performansını sergiledi.

Oulu – FC Lahti Maç Bilgileri

Oulu – FC Lahti Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Castren Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Oulu’nun ilk 11’i Belli mi?

Oulu’nun muhtemel kadrosu: Callum Ward, Jose Elo, Juho Lehtiranta, Samuli Hölttä, Jere Kallinen, Aleksi Paananen, Ashley Coffey, Justin Rennicks, Niklas Jokelainen, Yassin Daoussi, Marcos Andre de Menezes Diniz.

FC Lahti’nin 11’i Belli mi?

FC Lahti’nin muhtemel kadrosu: Josh Oluwayemi, Mikko Viitikko, Riku Selander, Akseli Puukko, Djalo, Samuel Pasanen, Otso Koskinen, Matias Vainionpaa, Colin Odutayo, Julius Tauriainen, Asaad Babiker.

İddaa Tahmini

Oulu son haftalarda toparlanma sinyalleri verdi. Ligin zayıf halkaları arasında yer alan ev sahibi, bu hafta en alt sıradaki FC Lahti’ye karşı galibiyet arayacak. Oulu taraftarı önünde haftayı 3 puanla kapatmayı başaracak ve 3 puanı cebine koyacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.52

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.68

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosunda puanlar bölüşüldü. İki takımda 90 dakika sonunda rakip fileleri 2’şer kez havalandırmayı başarırken, 66. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etmek zorunda kalan Oulu, beklediğimiz galibiyeti alamadı ve 1 puanla yetindi.