Brezilya – Arjantin İddaa Tahmini 05.09.2021

2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu, Sambacılar ile Tangocuların 3 puan mücadelesine sahne olacak. Brezilya ile Arjantin, 5 Eylül Pazar gecesi 22:00’de karşı karşıya gelecek. Maçı Bets10 sitesinden canlı izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Brezilya galibiyetine 2.40, beraberliğe 3.20, Arjantin galibiyetine ise 3.25 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.12, beraberliğe 2.85, konuk ekibe ise 2.90 oran veriyor.

Brezilya 7’de 7 Yaptı

Brezilya Milli takımı, Copa America dönüşü 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’nda kazanma alışkanlığını sürdürdü ve konuk olduğu Şili deplasmanında Everton Ribeiro’nun golüyle 3 puana uzandı. Grupta 7’de 7 yapmayı başaran Tite’nin öğrencileri, tam 5 maçtır kalesinde gole izin vermezken, 7 maçta ise sadece Peru deplasmanında gol yedi. Harika bir eleme performansı sergileyen ve gurupta hak ettiği liderlik koltuğunu ele geçiren Sambacılar, bu hafta en yakın rakibi Arjantin ile karşı karşıya gelecek. İç saha avantajı Brezilya için çok değerli. Arjantin karşısında Copa America Finalinin rövanşımı almak isteyen Tite’nin öğrencileri, çok formda.

Arjantin Galibiyetle Döndü

Konuk ekip Arjantin ise 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’na, 2022 Copa America şampiyonu olarak dönerken, Venezuela deplasmanında 3-1’lik galibiyetle harika bir sınav verdi. 28 yıllık Copa America hasretine son vermeyi başaran Lionel Scaloni’nin öğrencileri, Dünya Kupası Eleme Grubu’nda çıktığı 7 maçtan 4 galibiyet, 3 beraberlikle ayrıldı ve liderin 6 puan gerisinde yer aldı. Brezilya’nın ardından grubun en formda takımı olmayı başaran Tangocular, Copa America Finalinde, Angel Di Maria’nın golüyle 1-0 mağlup ettiği Brezilya karşısında, kazanmaya devam etmek istiyor. Martinez, Messi ve Gonzalez takımın en golcü isimleri olurken, Arjantin cephesinde hücum gücü konuk ekibi başarıdan başarıya taşıyor.

Maç Bilgileri

Brezilya – Arjantin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 22.00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Jesús Valenzuela. Mücadele Arena Pernambuco Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir kesik bulunmuyor.

Brezilya’nın ilk 11’i Belli mi?

Brezilya’nın muhtemel kadrosu: Ederson, Danilo, Alax Sandro, Marquinhos, Militao, Fred, Casemiro, Richarlison, Neymar, Jesus, Firmino.

Arjantin'in ilk 11’i Belli mi?

Arjantin’in muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Otamendi, Acuna, Romero, Montiel, Nicolas Gonzalez, Lo Celso, Rodrigo De Paul, Paredes, Lautaro Martinez, Lionel Messi.

Kısa süre önce Copa America Final maçında karşı karşıya gelen taraflar, maç boyunca skor üretmekte zorlanmıştı. Güçlü kadrosuyla guruba damgasını vuran iki ezeli rakibin, maçın ilk yarısında skor eşitliğini koruyacağı görüşündeyim.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.80

Bets10 Oranı: İY 0, Oran 1.98

Maç Sonucu: Yarıda Kaldı.

Maç Sonu Editör Yorumu: Yarıda Kaldı.