Bulgaristan – Litvanya İddaa Tahmini 05.09.2021

5 Eylül Pazar akşamı, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubu kapsamında, Bulgaristan ile Litvanya kozlarını paylaşacak. Saat 19:00‘da sahne alacak maçı, Bets10 sitesinden naklen izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Bulgaristan galibiyetine 1.57, beraberliğe 4.00, Litvanya galibiyetine ise 6.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.25, KGYOK 1.62 olarak verilmiş.

Bulgaristan Galibiyet Peşinde

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubu’nda, İtalya, İsviçre, Kuzey İrlanda ve Litvanya ile mücadelede eden Bulgaristan, ilk 4 haftadan galibiyet çıkaramadı. İlk 2 hafta İsviçre ve İtalya’ya evinde mağlup olan ev sahibi, Kuzey İrlanda ve İtalya deplasmanlarından ise 1’er puan aldı. Özellikle İtalya karşısındaki performansıyla toparlanma sinyalleri veren Yasen Petrov’un öğrencileri, grubun en zayıf halkası Litvanya kaşrısında galibiyet hedefine ulaşmak istiyor. Ev sahibi puan kaybetmesi halinde, gruptan çıkma şansını fazlasıyla zora sokacak.

Litvanya Güven Vermedi

EURO 2020 Elemeleri B Grubu’na en zayıf halka olarak veda eden ve 8 maçtan sadece 1 puan çıkarabilen Litvanya Milli takımında, kabus 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubu’nda devam ediyor. Grupta ilk 3 hafta İsviçre, İtalya ve Kuzey İrlanda’ya kaybeden konuk ekip, rakip filelere sadece 1 gol atmayı başarırken, kalesinde 7 gole engel olamadı. Grubun averaj takımı haline gelen Litvanya, üst tur umutlarını sürdüren Bulgaristan karşısına zayıf halka olarak çıkıyor.

Maç Bilgileri

Bulgaristan – Litvanya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bets10 sitesi üzerinden Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vasil Levski Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Bulgaristan’nın ilk 11’i Belli mi?

Bulgaristan’nın muhtemel kadrosu: Georgiev, Popov, Zanev, Bozhikov, Malinov, Terziev, Kostadinov, Wanderson, Ivelin Popov, Marcelinho, Despodov.

Litvanya’nın 11’i Belli mi?

Litvanya’nın muhtemel kadrosu: Setkus, Palionis, Girdvainis, Vytautas, Novikovas, Mikoliunus, Slivka, Kuklys, Simkus, Golubickas, Cernych.

Rakibinden daha iyi bir grup performansı sergileyen ve üst tur şansını sürdüren Bulgaristan, evinde haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.39

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.57

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bulgaristan güçsüz rakibi karşısında iç saha avantajını iyi değerlendirdi ve Ivaylo Chochev’un bitime 7 dakika kala attığı gol ev sahibine 3 puanı getirdi. Kazananları tebrik ederiz.